Nou stil de viata (303)
Raspunsuri - Pagina 18
gusta spune:
Neatza.
Delia iau eu micul dejun de la tine.Eu sunt in zona dar sufletul e departe.
Claudia nu va face chimio , nimic ca el nici nu stie ce are si i-as face mai mult rau.
Lou am fost in tara 4 saptamani fara copil ,greu dar nu am ce face.
Tumpi e super greu si ma simt rau ca nu il pot ajuta cu nimic.
Cuscra mi-a zis olandezul ca a vorbit cu tine.
Multumesc la toate fetele de vorbe fac mult.
Am luat cred ca 1 kg ca mananc numai dulce asa ca cearta pe mine poate imi bag mintile in cap.
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
sanatosi Dordiei pentru ziua de ieri.
Delia, multumim pentru micul dejun.
Gusta, suntem alaturi de tine.
Liris, au crescut pruncii si tu arati bine.
weekend relaxant!
danielag spune:
Buna dimineata, doamnelor!
N-am mai apucat sa intru, ne-am mutat cu biroul in alta locatie si inca n-avem net, mai dureaza cateva zile pana punem la punct si chestia asta. In rest alergatura multa, clienti, instalari, ca de obicei.
La multi ani cu intarziere, Dordia!
Cu mancarea stau fff prost, din cauza frigului mananc mult.
Tumpi, te-ai mutat din nou?
Liris, am vazut pozele si te-am zarit si pe tine pe acolo. Sunteti foarte frumosi toti!
Delia, vacanta frumoasa in continuare!
Gusta, multa putere!
Emilia, santatate.
No, fug ca trebuie sa ajung la birou, va pup pe toate.
Daniela
emilia.m spune:
Buna dimineata. Daniela, multumesc de urari. M-am facut aproape bine
Am vazut un film care m-a motivat sa mananc cat mai sanatos de acum inainte tot restul vietii.
Este aici www.jurnaltv.ro/video/Food_Inc filmul in cauza.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
Gabrielama spune:
Buna dimineata, doamne frumoase, stilate si slabute!
pe unde sunteti? A fugit toata lumea?
Hai ca dau e micul dejun - iaca, ce am mancat eu:
- un iaurt cu 1/2 de banana + 2 lingurite de semnite de in
- o briosa mica-mica facuta de mine
Sa aveti o zi buna, cu toata ploaia de afara!
tumpi spune:
Buna ziua si de la mine.
Marilena, multa putere iti doresc.Mara ce mai face?
Daniela, Claudia, da, m-am mutat iara.
Doridia, La multi ani! numai impliniri si sa ajungi acolo unde ti-ai dorit sa ajungi.Poate mai intri pe acii sa ne saluti.
Subiectul moare putin cate putin, avem nevoie de putina invioarare.
Azi m-am suit intr-un final pe cantar,am mai slabit , dar nu indeajuns.Oricum pana termin de aranjat casa fac miscare la greu,sus-jos pe scari.Abia astept sa termin,fiinca mi-am propus sa-mi fac o mini sala de sport la mine acasa in beci
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
violeta70 spune:
Buna seara!
Va multumesc eu in numele Dordiei.
Carmen, Daniela, Tumpi
Nu sunt intr-o stare prea buna, asa ca nu zabovesc mult. Am o stare de neliniste si teama interioara. Ma gandesc ca acum 1 an, eram in pregatiri pentru FIV. M-am hotarat ca saptamana asta sa merg la Synevo si sa fac AMH. Imi este cam teama de rezultat, insa trebuie sa aflu odata cum stau.
Maine este zi de raport iar eu sunt cu "rushii" pe cap. Asta este, vedem cum o sa fie, mai ales ca sambata si duminica m-am cam "dezmatat".
Va doresc o saptamana frumoasa!
Pupici
gusta spune:
Neatza.
Dordia la multi ani scuze de intarziere.
Am vazut poza frumoase cu vikinga si liris.
Raport 59kg dulciurile isi spun cuvantul.
Multumesc de cuvintele frumoase .
Tumpi Mara creste si nu ma inteleg cu ea , ca eu am capul in alta parte si tot asa dar mi-am propus sa mai schimb cate ceva si vom vedea rezultatul.
Va las cafelutele si ma duc ca azi fac munca si e exact ce imi trebuie.
Marilena si Mara Augusta
puskin spune:
Neata fete dragi,
sunt prinsa tare cu munca si desi trec sa citesc in fiecare zi nu mi-a venit a scrie cand am vazut linistea de aici...
Dordia, iti urez si eu cu intarziere La multi ani .
Liris, am vazut si eu pozele . Te-ai apucat de sport?
Lou, ce mai faci? Bebelina am vazut ca creste si pe masura ce creste e mai scumpa.
Tumpi, ce iti pui in sala de sport? Spor la slabit, mai scrie si tu ce mananci.
Delia, cum e in concediu?
Daniela, lasa mancatul prost ca nu e sanatos .
Gusta esti bine?
Gabriela . Bebe Filip ce face?
tumpi spune:
Neata si de la mine, ma servesc cu o cafelutza si apoi ma apuc si eu de treaba.
Marilela, viata e grea,dar tb sa te gandesti ca Mara are nevoie de tine mut timp de acum incolo.Tu l-ai avut pe tatal tau langa tine,aa si Mara are nevoie de tine.Incearca sa te dedici mai mult ei sa vezi ca mai fug gandurile rele.Copii sunt cei ce dau putere parintilor.
Violeta ,capul sus, cu siguranta ceva bun e pus si pt tine deoparte.De ce nu iei in calcul totusi si varianta adoptiei?
Ruxi, n-am ce sa raportez in privinta mancarii, inca nu am bucataria montata(adica saraca e montata da n-am blat si pana nu-mi vine blatul nu pot face conectia la plita si cuptor),asa ca incropesc cate ceva ce pot face pe o plita sau in robotul meu "minune".
Chiar sambata am facut supa de pui ala greque.
Aseara am facut chiftele(stiu nesanatos) si cum nu am cuptor le-am facut prajite, noroc ca eu nu le fac din carne grasa si pun legume in ele.
Cat de sala, momentan pun ce am, bancheta de abdomene si crosstrainerul, blus mingea de gimnastica, ceva gantere.Iar in timp cand fac rost de bani poate imi iau chiar o banda de alergat.
Cam asta se raporteaza de la mine, acusic fug la treburi ca inca mai am de despachetat cartoane
O zi minunata va doresc
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)