Nou stil de viata (303)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

La multi ani !sarbatoritilor din ultima vreme.

Revin si eu intr-un final.Am terminat cu mutatul,dar nu cu aranjatul,dar sper sa o fac saptamana asta ca sunt in vacanta.

Meniul la mine e haotic, n-am aragaz nici cuptor instalat,gatesc pe o plita si oricum saptamana trecuta n-am fost acasa mai deloc,am mancat pe apucate.
La kg cred ca stau la fel,desi am alergat la greu cu mutatul asta.

Gusta multa putere iti doresc, e greu, stiu,dar tb sa fim tari.

Va doresc o duminica placuta, la noi e soare frumos, o zi de toamna asa cum imi place mie.Cred ca pe ziua de azi am terminat cu asezatul,asa ca imi voi lua bicicleta sa ies in recunoastere prin oras.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Wow, scriu dupa mine.Unde ati disparut stilatelor?

Dau eu o cafelutza sau un ceai, la alegere.

La noi si azi e soare,ador zilele astea de toamna cu soare,sunt exact pe sufletul meu.

O zi minunata va doresc.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Iau si eu un ceai de la tine Tumpi Si te servesc si eu cu un smoothie din capsuni, afine si mar (am pus si putin ulei de in - dar sper sa-ti placa :))

Si pe aici e un soare superb , si asa a fost si in weekend. Am chef de stat numai afara...

O saptamana frumoasa si usoara va doresc

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut!
lou mersi mult!
Tumpi iar te muti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Fetelor... sunt racita cobza. Amigdale umflate, antibiotic, Tantum Verde si alte cele. Ma hranesc cu fructe, ceai, suc si apa. Sper a si slabesc cu ocazia asta.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

un, dos, tres.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Gusta multa sanatate tatalui tau!!
Vik, sa ai fun si sa nu pui un gram!
va pup pe toate
emilia sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare,

Liris, la multi ani pentru George, am vazut pozele, sint dragute. In prima poza sinteti voi?

Pentru mine azi e prima zi de vacanta. Ma simt de parca e weekend. Ieri am fost in oras, mi-am mai luat doua carti, ca deh, nu rezistam sa trec prin zona respectiva fara sa intru sa vad ce mai e nou.

Va las micul dejun, ceaiuri, cafele, fructe si ce mai doriti.
O zi frumoasa tuturor.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Buna fetelor,

inca nu mi-a trecut raceala, am terminat antibioticul si infectia din gat a disparut, la fel si febra. Insa stranut, tusesc, imi curge nasul...
Insa am slabit
Si am mancat corect: infime cantitati de zahar, cantitati reduse de grasimi, apa si lamaie, ananas, legume gratinante cu garnitura de ardei si gogosari murati sau cruzi...

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare dragelor,

Tot pe pagina a doua va gasesc.
La noi ploua intr-o veselie, de o zi continuu, si e o ploaie din aceea mocaneasca ce nu da semne ca s-ar opri. Halal vacanta mai am si eu, vreau nu vreau trebuie sa ma relaxez in casa.

Azi dimineata am avut pofta de salata de beuf insa cum n-am avut toate ingredientele a trebuit sa improvizez. Am folosit cartofi, mazare, 3 oua fierte si masline, totul taiat bucati si amestecat cu putin ulei si sare. A iesit buna.

Va las micul dejun, cereale, fructe si cafea. Si nu ma lasati sa vorbesc singura pe aici, va rog.
O zi frumoasa va doresc, fara ploaie.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput