Nou stil de viata (303)
Raspunsuri - Pagina 16
emilia.m spune:
Gusta... imi pare rau pt situatia in care se afla tatal tau.
Fii tare!
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
Hopes spune:
Gusta sunt alaturi de tine, imi pare tare rau!!!
Vikingo nu am cuvinte, ai niste copii superbi, iar tu...arati minunat
Eu am ajuns la 57 kg. Au inceput greturile ametelile, mirosurile ma termina, ce parfum, ce deodorante?! nu mai suport nimic. Abia ma dau cu crema dimineata, in bucatarie e cosmar...
Culmea e ca la Eduard nu am avut pofte, acum nu e zi sa nu visez la ceva
Carmen, sunteti bine?
Va pup pe toate
violeta70 spune:
Buna fetelor!
vad ca sunt prima azi, la aceasta ora.....asa ca banuiesc ca ati baut si cafele si ceaiuri, de mancare nu mai spun.
Am avut o surpriza, azi dimineata cand m-am urcat pe cantar: 68 kg . Este adevarat ca nu m-am cantarit de doua saptamani, si tin si o dieta, nu foarte stricta insa. Pesemne da rezultate. Sunt multumita.
Va pup ca iar fug la treaba.
danielag spune:
Buna seara, doamne frumoase!
Khristin, La multi ani pentru Chris Anthony!
Am modificat listuta, doar floricele, felicitari!
Imi merge fff rau netul sau forumul, nu stiu, revin maine. Va pup,
Daniela
hcclara spune:
Salutare! ce faceti?
Khristin, la multi ani pt Chris, sa creasca mare si sa fie sanatos!
Hopesasa eram si eu, tineam rosiile acoperite cu un prosop ca atunci cand le vedeam trebuia sa fug la baie. inainte de a ramane gravida si auzeam asa ceva ma gandeam ca sunt "fumuri" dar am trait-o si eu pe propria-mi piele.la fel cu mirosul de snitele
Marilena imi pare tare rau pt tatal tau, ma rog sa-i dea D-zeu sanatate. si trebuie sa inceapa chimioterapia.
Zuzi, Carmen, Tumpi ce faceti? sunteti bine?
lou ce mai face Melina? stii unde gasesc si eu reteta cu cosuletele de cioco? mi-am salvat-o anul trecut dar nu o mai gasesc.
va pup
mephala30 spune:
Khristin, sanatosi lui Chris!
Hopes, Clau, suntem bine, multumim de ganduri. Doar ca am fost prinsa cu alte treburi urgente.
Gusta, imi pare tare rau pentru tatal tau. Mult curaj!
Va salut pe toate, (simt nevoia sa va enumar, ca sa stiti la cine ma gandesc, ) Ruxi, Delia, Lou, Daniela, Vio, Gabi, Vik, Mik, Tumpi, Zuzi, Cris, Lai, Liris, Tzuni, sa aveti un weekend linistit.
liris spune:
Daniela, pun si poze. mai stai un pic.
multam fetele de urari!!!
Carmen! ! la fel si tie!
vikinga spune:
fetelor suntem gata pt plecarea in vacanta, promit sa fiu barva in fata mincarurilor, sa fie asta primul concediu in care vin mai slabuta, ca urasc acele 2 kg in plus tirite acasahopes merci de complimente, vroiam sa vad daca se vede ca am slabit ca la astea inalte se zareste abia dupa 10 kg duse. le slabesc eu pe toate care-s in plus , anul asta toate! vreau ca mik, slabutica frumusica sa ma pierd printre copii nu sa ma simt ca o big mama sefa de clan:))lou n-ai primit pm?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo
louisea spune:
Vik n-am primit PM !?
Unde va plimbariti in vacanta? Zi sa te invidiem putin Oricum va doresc distractie placuta
Chris la multi ani si de la mine (scuze de intarziere)
Gabi.. da din pacate cam slaba miscarea pe aici.. Tu cum mai esti?
Carmen weekend placut in continuare si tie
Claudia merci de intrebare Melina e bine.
Cosuletul il gasesti pe culinar. Nu bag linkul aici ca sigur apare reclama sau ma trezesc cu un avertisment.. Dar subiectul se numeste "Un cadou dulce! - cosulet de ciocolata filigranat si trufe". Da o cautare. Evt. pe Google scrie "culinar.ro cosulet" si-ti apare subiectul..
Gusta multa sanatate familei. Din pacate e greu cand cei dragi sunt si departe si bolnavi. Mai ai ceva vesti noi? Mara a fost cu tine in Ro?
V-am pupat pe toate
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci