Nou stil de viata (303)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut!
Dordia, la multi ani, sa fii iubita si sanatoasa! si mai treci pe aici.
Violeta sa vii cu vesti bune!
raport:72.2

ma doare capul asa ca nu mai stau acum, am sa revin...
si noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna dimineata Stilatelor!
Ati facut ochi? Va ademenesc eu cu o calda sau un ceai....
Eu sunt trezita dis-de-dimineata, la 7.00 eram la Synevo sa-mi recoltez ceva sange pentru AMH. Rezultatul va fi gata dupa 3 Noiembrie (probele se trimit in Germania). Acum nu-mi ramane decat sa astept.

Multumesc inca odata tuturor fetelor pentru urarile pentru sora mea, care merita o "bataita". Am sa o trag de urechi, sa intre macar sa va salute.

Tumpi ma voi gandi si la adoptie, insa acum sunt in tratative pentru o refinantare. Daca reusim si in functie de rezultate la analize, poate mai incercam inca un FIV, ultimul. Apoi vedem mai departe.

Raportul meu, din pacate nu arata prea bine: 69 kg, vreau sa cred ca este de la "rushi".

Pupici si o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Buna fetelor.

First things first: raport 58 kg.

violeta70, spune-mi te rog cam cat costa AMH la Synevo si cat dureaza pana primesti rezultatul.

Multumesc

Later edit: am intrat pe site-ul lor si am vazut ca analiza costa 250 ron dar tot nu stiu in cat timp e gata rezultatul.
Oare daca am white plan la Medicover este gratuita sau macar mai ieftina analiza daca e recomandata de ginecolog sau endocrinolog?

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Emilia intr-adevar la Synevo este 250 ron (se face doar la centrul din Grozovici), iar ca durata, eu am facut-o in 20 Octombrie si mi-au spus ca este gata dupa 3 Noiembrie. Se pare ca probele se trimit in Germania.
In ce priveste a doua intrebare, cu decontarea daca ai trimitere de la ginecolog sau endocrinolog, sincer nu stiu, insa din cate femei au facut nu am auzit de asa ceva. La Medlife este 210 ron, iar la Matei Basarab ( cred ca este vorba de Med New Life, dar nu sunt sigura), ar fi mai ieftin, ceva in jur de 190 ron.
Insa de la veteranele in ale fiv-urilor, am inteles ca cel mai bine se fac la Synevo.
Bafta, daca vrei sa te duci sa o faci. Sa inteleg ca vrei sa faci copii si nu poti?

Pupici la toate fetele!
Un week-end cat mai placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

violeta, multumesc
Ma gasesti adesea pe subforumul PCOS pentru ca asta e afectiunea mea (am aproape 28 de ani si am sindromul ovarelor polichistice diagnosticat relativ recent dar sufar de aceasta afectiune de mai mult timp).
O sa intreb saptamana viitoare medicul daca e nevoie de aceasta analiza, ca as vrea sa o fac, pt linistea mea sufleteasca.
Intrebam de costuri in cazul recomandarii de catre medic pentru ca eu am abonament WHITE la Medicover si aceasta clinica colaboreaza cu Synevo si eu cu acest abonament am gratuitate (adica incluse in abonament) foarte multe analize de sange (cel mai frecvent fac hormonalele LH, FSH, TSH, dar nu stiu daca AMH este inclus sau nu, o sa ma interesez la ei).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Saluti!

Dordia! Sa fii fericita si sanatoasa!

Va pup si eu...nu-mi vine sa cred ca mai am un pic si termin anul fara carne...mi-a priit regimul...ma simt altfel...decat jobul ma enerveaza, dar o sa-l rezolv eu cumva.

Eu tot la 54 de kg sunt si sunt foarte multumita...Nici nu visam...

Va las ceaiuri, cereale si tot ce doriti! O sa revin cu poze...am fost pe Cheile Nerei!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui emilia.m

Buna dimineata. Daniela, multumesc de urari. M-am facut aproape bine
Am vazut un film care m-a motivat sa mananc cat mai sanatos de acum inainte tot restul vietii.
Este aici www.jurnaltv.ro/video/Food_Inc filmul in cauza.

Si eu l-am vazut...chiar am scris despre el aici! Si mie mi se pare foarte tare documentarul!

Mergi la inceput

Pozeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna

Simt ca numai pot nici aer numai am, nici timpul ocupat cu tot felul de treburi nu ma ajuta nici tona de dulce nimic numai pot de durere si nu stiu cum sa mai fac fata.Nu cred ca am sa fac fata cand o sa fie gata si imi e dor de el, ieri m-a sunat sa imi spuna ca nu stie cum arat .

Of nici nu am pe nimeni aproape.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani, Tumpi! Sanatate si bucurii!

Gusta, te imbratisez, .

Mihaser, arati ft. bine.

Io am 61 de kg, mananc muult si ma bucur de o toamna frumoasa, .
Bineinteles, ma tin de sala, 4-5 ori/saptamana.

Azi mergem in Botanica, la expozitia de crizanteme. Voi reveni cu poze.

Sa aveti o duminica frumoasa.

Mergi la inceput