Nou stil de viata (303)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Neata!

Dau si eu cafele, ceaiuri si tot ce poftiti!

Eu am fost la nunta in weekend. Am pus aicio poza de la 54 de kg...sper sa ramn asa mult timp. Sport deocamdata nu mai fac...dar sper sa-mi revin.

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

nu pot sa zic decat WAU
arati minunat. felicitari!!!!!!!

Puskin beau ceaiuri cu lamaie, azi mi-e mai bine, dar a luat-o Eduard cu febra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Neatza

Iau si eu un ceai

Miha felicitari!! Arati f bine Ce mamica tanara si frumoasa esti..

Ruxi Gabi m-a corupt

Vik daca bagi o adresa de mail pe PM iti trimit invitatie :))

Gabi e bine ca o ai pe mama, deci e cat de cat in maine bune, nu? Desi eu am impresia ca nimeni nu va putea sa aiba asa de bine grija de Melina ca si mine sau tati al ei.. Te cred ca ti-e greu :(( Daca ai pompa poti sa-i lasi niste laptic. Ai serviciul departe de casa? N-ar putea sa ti-l aduca macar o data-de 2 ori pe zi sa-l alaptezi? Tu cand te-ai gandit sa incepi sa-i dai si papa solida?

Nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie cand trebuie s-o trimit pe Melina la daycare. Si eu va trebui sa gasesc pe cineva s-o ia dupa-masa in zilele in care eu sunt la servici si sotul e in deplasare, pt ca sunt plecata 11 ore de acasa si nu exista daycare deschise asa multe ore. In zilele cu facultatea e ok.. Dar asta cand Melina o sa aibe 7 luni, deci mai am 4 luni

Eu am mancat ieri:
MD1: smoothie din afine, pepene portocaliu (cum so numi) si jumate de bannana + putin iaurt probiotic si lapte
MD2: fulgi de ovaz fierti putin in apa si cand s-au racit amestecat cu iaurt probiotic si seminte de floarea soarelui
G: mar + craker cu cascaval
P1: o feliuta de tarta cu somon, bacon, legume si un castravete murat
P2: 2 oua prajite cu o felie de paine neagra
C: pui cu legume asiatice la wok
G: iaurt probiotic cu mini-musli :)) facut in casa
azi noapate branza de vaci + un crakers cu cascaval

Eu pap mult deci nu faceti ca mine :)) Vestea buna e ca pun pe mine. Sper acu totusi sa no dau in extrema cealalta
Meniul de azi cam ca si ieri..

Sport: o ora de plimbat cu caruciorul cu Melina. As vrea sa fac si niste Pilates dar vise.. Melina nu vrea sa stea singurica 3 sekunde iar cand dooarme ori e lungita pe mine ori cand o plimb cu caruciurul Iar seara cand adoarme is deja franta.

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Am bagat un ochi pe aici sa vad ce faceti . Eu sunt ingropata in munca .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Raport : 49,8kg Am fost acum aproape 2 saptamini intr-o vacanta de 5 zile pe malul marii si am pus slaninuta pe mine). Poze din vacanta :
http://mihaelaquoideneuf.blogspot.com/search/label/Zihuatalejo-Ixtapa
(insa n-am pus poze cu mine insami )

Hopes, ce bine imi pare ! Sarcina usoara si odihneste-te bine inainte ca sa apara bebe.
Miha, arati foarte bine !

Ma bucur ca s-a mai animat topicul.

Va pup in grup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna dimineata!
Poftiti la o .....sau un ceai, ca afara este cam racoare! Eu aleg totusi cafeaua, de care sunt dependenta.

Robert Alexander, La Multi Ani!Sa fi sanatos si plin de noroc! Liris sa-ti traiasca baiatul si sa fiti fericiti cu totii!

Ruxandra intr-adevar este bine ca mama are grija de nepotei, insa este si foarte greu. La Brasov a ramas doar tata, dar va reveni si el la Bucuresti pe la jumatatea lunii octombrie, dupa al 2-lea control. Din pacate mama a trebuit sa se intoarca din cauza celor mici, in special a lui Stefan care a inceput gradinita.

Mihaser arati superb!

Stie cineva ceva de Gusta?
Marilena sper ca totul sa fie bine. Doamne-Ajuta!

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Buna,

Va multumesc tuturor pentru aprecieri...Cu greutatea stau bine, dar cu mesele nu prea sunt multumita. E aiurea ca am pauza de masa ba la 13 , ba la 17...depinde cum lucrez...Acum sper sa fac si eu ceva sa-mi mai ordonez treburile.

Ruxi si eu tot ca si tine

Mik sunt foarte faine pozele...cred ca e fain in Mexic...eu lucrez ptr Alcatel Mexic si ne mai arata si noua poze de pe acolo...imi place, dar nu as merge in vacanta ca e prea departe si mi-e groaza de zbor.

Va las tot ce doriti voi bun de papa si plec la job....Sper sa ne conversam mai mult in weekend. Va pup pe toate! O zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mik

Raport : 49,8kg Am fost acum aproape 2 saptamini intr-o vacanta de 5 zile pe malul marii si am pus slaninuta pe mine). Poze din vacanta :
http://mihaelaquoideneuf.blogspot.com/search/label/Zihuatalejo-Ixtapa
(insa n-am pus poze cu mine insami )

Hopes, ce bine imi pare ! Sarcina usoara si odihneste-te bine inainte ca sa apara bebe.
Miha, arati foarte bine !

Ma bucur ca s-a mai animat topicul.

Va pup in grup pe toate.

Mik.

MIk, multumesc
ce copii mari si frumosi ai!!!!
Iar tu ai o greutate pe care eu in vis si in imaginatia mea o am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna seara, doamnelor!

La multi ani, Robert Alexander! Liris, sa-ti traiasca flacaul!

Stiu ca zilele trecute a fost ziua Andei. Anda, La multi ani! Sa fii fericita si sa ti se implineasca visele!

Violeta, multumim de ceai si cafea! Am luat un ceai.

Mik, am vazut pozele si ti-am admirat copiii, au crescut si sunt frumosi! M-a distrat Sirena Gorda .

Miha, arati tare-tare bine! Felicitari!

Lou, iti citesc meniurile si salivez! Ma rog, tu ai voie, alaptezi...

Sabinelu', pe unde esti? Si tu, Zuzi? Carmen? Gusta? Delia? Cellia? Cris? De Roxa-Boxa nici nu mai intreb, ca nu mai da pe la noi...

Khristin, ai inceput scoala (a se citi munca), nu?

Lai, mai ai socrii in vizita?

Ruxi, cum faci piureul de conopida? Nu iese prea fluid? Aaaaa, si mi-am adus aminte ca i-ai zis lui Carmen de o reteta de tiramisu fara zahar . Imi spui si mie cum e? Is curioasa cu ce inlocuiesti piscoturile (sa nu ma pui sa fac piscoturi cu stevia, ca n-am unde sa le coc , ca n-am cuptor). Si sa-ti raspund la intrebari: la munte am fost in zona Branului, n-am facut drumetii ca domnul meu si-a accidentat un picior la fotbal. Am vazut castelul Bran si cetatea Rasnovului. Mi-a parut rau ca pe drum inapoi a plouat si a fost multa ceata si n-am putut admira peisajul (e superb drumul de la Bran la Campulung).

Vikule, cum merge dieta?

Tumpilina, mai da si tu pe la noi si mai zi-ne cateva vorbe.

Claudia, mai alergi? Nu-i prea frig pe la voi?

Sunt cam inghesuita cu munca, azi a fost o zi foarte haotica asa. Si ieri cam la fel. Mananc relativ ok pana ma apuca cheful de ceva bun si bag diverse chestii care nu-s prea ok (cum ar fi cozonacul).

No, tre' sa fug. Va pup,

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Daniela, au plecat socrii. Acum ne pregatim de vizita alor mei, vin tata si bunica.

Hopes, felicitari si sarcina usoara!

Lou, ma bucur mult ca Melina a revenit la lapticul tau

Ruxi

Mik, foarte faine pozicile de vacanta cu copilasii tai.

Miha, arati super!

Vik, ce mai fac nazdravanii tai?

Pupici tuturor

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Doamne frumoase, pe unde umblati?

Am primit un program de yoga, in weekend ma apuc, sper sa-mi placa si sa-mi fac timp in cursul saptamanii.

Cu mancarea stau asa-si-asa, dar m-am gandit eu ieri ca nu pot manca fff putin tot timpul, ca intra organismul in starvation mode , si apoi aia sunt, orice fac n-o sa mai reusesc sa mai slabesc. Asta ca sa vedeti ce poate inventa omu' ca sa mai manance o bucatica de ceva dulce .

Va pup pe toate,

Daniela

Mergi la inceput