Nou stil de viata (303)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Salutare

Mik eu nu pot sa vad pozele

Daniela te inteleg cu ceva bun.. Si eu pap cate o cioco cam in fiecare zi micuta Dar n-am mai mentionat-o la meniu

Lai da primiti si voi musafiri peste musafirri Bine ca ai scapat de socri

Ruxi tot ingropata in munca esti?

Eu n-am de raportat nimic interesant.. Am papat printre altele azi un sandwish cu piftele (paine era cu morcovi ci ceva seminte).. Deseara am in plan niste piure din radacinoasa cu pui la cuptor si castraveti murati.

Un weeekend placut va doresc

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Pardon, Lou. Aseara am schimbat o eticheta si din cauza asta nu se ai vedea nimic. Acum totul e in ordine :
http://mihaelaquoideneuf.blogspot.com/search/label/Zihuatanejo-Ixtapa

Un week-end cu soare la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata dragelor,

Cam liniste pe aici...Delia, Carmen, Sabina .

Lou, esti o fericita ca poti manca asa mult fara sa pui pe tine.Ai mai reusit sa faci Pilates?

Lai . Cred ca sunt frumoase vizitele familiei dar probabil si destul de obositoare.

Daniela, piureul de conopida il fac foarte simplu. Fierb conopida, o pun la scurs in sita, o bag in blender cand este inca calduta , pun sare si unt, blenduiesc si gata. Nu iese fluida, iese super. Mie imi place mult. Am mai facut si combinatii cu mazare si mi-a placut mult.
N-am mai fost de mult timp in zona Bran...dar weekendul viitor sper sa ajung cateva zile in Bucovina, de-abia astept.

Carmen, ai auzit? Vin in nordul Moldovei. Din pacate Iasi este foarte departe si noi nu avem decat 3 zile la dispozitie.

Ma duc sa vad ce-mi face ciorba de peste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Salutari fetelor!Am trait saptamina asta culmea carbohidratului, ca sa zic asa. Tata cel mare si implinit asa pe la 107kg cica e la slabit ca il mistocareste doctorita luna de luna cind ii da reteta pentru medicante, el trebuind neaparat sa slabeasca.No bun si mergem la un resto care tine oktoberfestu' pt 2 saptamini cu muzica, bere si mincare pe stil si tata pofticiosu' n-a dorit rata la cuptor care ar fi fost mai simtita asa. Nein nein cica vrea mai barbateste asa, un ciolan de porc cu crusta deasupra, varza, sos, pe urma sturdel de mere de aperitive nu mai povestesc.Si tata maninca ciolanul si zice mindru la uma, dar uite totusi am mincat bine, de cartofi nu m-am atins. Farfuria linsa toata si exact 3 cuburi mari de cartofi fierti stateau ca amartitii ocoliti.Asa-i cind lumea extrage ce-i convine de pe la televizoare si computere.Pai ciolanul, varza aia dulce acrisoara si sosul aveau cam 2500kcalorii si amaritii aia de cartofi daca aungeau la vreo 50kcal, da-i si explica-i, 'geaba.Si pt ca a venit tata la noi ca sa-si rapeasca soata inapoi la domiciliu am mai iesit impreuna ici colo si eu cam tot pe acolo sunt. Is bagata iar in dieta mea, sa vedem ce raport o sa am pt marti.Vreo 2 poze cu kg de acum si banda mea aiciVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Mik fun-ul lumii acolo:) Frumos!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Adriana, Daniela, sarut-mina de urari! baietelul meu are 4 ani. ce repede au trecut! ieri am avut un party. a iesit foarte frumos ptr copii dar poze nu prea multe. o sa ma uit miine ce pot sa triez din ce am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Liris ! Sa va traiasca, sa va bucurati de el toata viata!...Avem flacai mari...si al meu are 4 ani jumate...deja are aprecieri critice la adresa mea cateodata

Va pup pe toate! Multumesc pentru aprecieri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamne dragi!

va scriu de la birou, asa ca sunt in depresie profunda.... Vreau sa stau acasa, sa fac marmelada si sa crosetez!

Vik, superbe poze! Arati super iar copiii sunt ataaaat de frumosi!

Lou, asa e! Nimeni nu poate avea grija de copii la fel de bine cum au parintii, sunt perfect de acord. Din pacate, iata, nu putem sa stam acasa sa-i crestem noi, asa cum vrem.

Va pup. Ma duc sa plang in pumni...

Mergi la inceput

Ah cum am ratat eu ziua lui Robertel! ori Robert de acuma, gata avem flacau mare! felicitari Liris, sa-ti traiasca baiatul!Gabriela of imi pare atit de rau ca suferi..cite ore trebuie sa stai departe de casa? Ai inceput in full program?dar sa stii ca ai un enorm ajutor de la buni! pentru mine una cea mai buna bona e bunica:) daca mai are si un ajutor in preajma e si mai bine, nici a mea mama nu mai e chiar tinara si te inteleg si chiar e si mai corect asa.cit a fost mama aici timp de 4 luni am mai fost si eu plecata cu treburi, am mai si muncit vreo 2 ore pe zi, in total aveam si cite 4 ore departe de bebe si stiam in timpul asta ca papa, schimbat un pampers si pe urma e afara cu carutul ca era vreme buna. si asa stiam ca se ia cu altele si ea mititica si oricum ea cu buni erau cele mai bune prietene.si eu am simtit asta dupa bb 2, ca vreau acasa, acum dupa bb 3 nici in gind nu-mi trecea altceva, insa cumva vine si momentul cind mai vrei si ceva spatiu, tu oricum nu ai incotro, trebuie, asta eVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Uff Gabi imi pare rau ca esti asa trista :(( Incearca macar daca poti sa ajungi mai repede acasa sa petreci cat mai mult timp cu el. Stiu ca multi parinti nu sunt de acord (nu stiu voi), dar ai putea sa-l iei noaptea cu tine in pat sa-l ai aproape. Dar gandeste-te ca si cu mama ta e pe maini bune. Tot macar nu l-ai lasat cu o straina si mama ta il iubeste si o sa aiba grija de el
Iti trimit o imbratisare

Liris sa-ti traiasca baiatul!! Cu intarziere si de la mine

Ruxi nu, da se pune sambata 3 ore de mers cu caruciorul? Si ieri am fost o tura scurta la innot cu o prietena gravida. Scurt ca nu pot lipsi prea mult de acasa.
De ieri a inceput mandra mea sa doarma iar singura in carucior ziua si sper sa o tina tot asa (doar pana acum 3 saptamani in carucior dormea ziua, dar i-am dat programul peste cap cu botezul, musafiri etc.).. Asa ca o sa am timp liber cand doarme ea..
Tu ce ai mai facut in weekend?

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput