Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (62)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Bebelusi nu ma duc la Eva din lipsa de fonduri. Noi acum ne chinuim sa punem la banca vreo 5-6 rate in avans pentru perioada ce va urma dupa ce o sa nasc, pt ca , daca banii o sa imi intre dupa 3-4-5 luni, de unde sa platim, doar dintr-un salariu, si pe timp de iarna. E o perioada mai neagra la noi, legat de bani, asa ca nu ma pot duce acolo. Dar cu gandul ca Doamne Doamne ma va ajuta si de data asta, merg inainte. Inca refuz sa ma gandesc la momentul nasterii. De nascut am ales sa nasc natural, dar in rest nu vreau sa ma gandesc inca la nimic.

Happy 19+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

mayane, depinde de cat de grave iti sunt problemele de la ochi. in general daca ai o miopie foarte accentuata, atunci e de discutat.

Eu am nascut fara epidurala, si bine am facut pentru ca in cazul meu o faceam degeaba. Se face cand ai dilatatie 4cm. la mine distanta in timp de la dilatatie 4 cm si nastere a fost 15 minute. Nu stiu ce s-a intamplat dar mi-a venit brusc sa imping si era sa nasc in pat; m-a dus repede pe masa aveam dilatatie maxima si nu cred ca epidurala mai avea timp sa-si faca efectul.
Deci pentru mine a fost o experienta foarte rapida, mergeau toate ca pe banda....nici nu apucam sa-mi dau seama ce se intampla ca aparea ceva nou in peisaj.
Doctorita zicea sa imping, asistenta imi facea xilina, a iesit printesa dupa doua contractii, a inceput si mai mare nebunie, una mi-o arata, una imi explica cum pune bratarile pe mana mea si a lui bebe, doctorita ma cosea, au imbracat-o pe Eliza si iar mi-au dat-o in brate....parca eram intr-un film si tote scenele se difuzau repede........dupa care..........am stat linistita in salon si i-am sunat pe toti cei din agenda (inclusiv pe aia cu care nu mai vorbisem de mult) sa-i anunt de minunea mea.

imi face mare placere sa-mi amintesc episodul asta.Pentru mine a fost ceva frumos!

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Andreea asa o nastere rapida as vrea si eu.

Laura

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Bine v-am gasit burtici,

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE-SI SERBEAZA AZI NUMELE,SANATATE SI NOROC, E CEL MAI IMPORTANT!

Am fost ieri la eco si cum banuiam am tot baietel, zburdalnic sper si sanatos.
Te rog Ralu sa-mi adaugi si mie un carucior albastru.Acum trebuie sa ne gandim la nume, caci aveam variante doar feminine, dar nu-i bai, vorba dct :"daca te dai bine pe langa nurori poate primesti un telefon pe saptamana"
Sa speram ca ei se vor intelege, cu toate ca la inceput probabil ca se vor bate ca chiorii:))

In rest eu sunt bine, prinsa cu munca si David, parca nici nu mai am timp sa ma bucur de ultima sarcina...sa ma rasfat singura ...dar de ata ete.

David e un dulce in schimb, acum de cand e burtica vizibila, ma pupa pe ea si ma intreaba "cand mergem la doctor sa-l scoatem pe bebe?", inca nu i-am zis ca e baietel, ca el vroia o fetita cu care sa danseze

Va pup dulce pe toate si aveti grija de voi si de puiutii vostri.
Lori mami de David-Andrei (24.06.2008) si +16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Daria si eu stau ff prost cu banii dar sper ca o sa fac cumva rost de ei. Data trecuta am facut descoperire de card, si acum trag dupa urma ei dar nu regret. Si stai linistita ca in Sibiu nu e asa mare problema cu indemnizatiile, vin dupa 2 luni, nu mai mult.

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 21 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

fetele din Bucuresti, ce stiti de Farmacia Academiei?
Am vorbit cu o tipa de la o fundatie in leg cu vaccinul ce trebuie sa-l cumpar la nastere - imunoglobulina. Ea mi-a spus ca s-ar gasi la aceasta farmacie si nu ar trebui sa mai caut in strainatate. Mi-a mai spus ca ei mi-l dau gratis dar cu conditia sa mediatizeze cazul meu ceea ce pe mine nu ma intereseaza. Si asa lucrez intr-un domeniu ce este strans legat de mass-media, ma feresc mereu sa nu apar in presa iar acu sa mediatizez exact ce nu as vrea sa se stie:boala....
Mda, prefer sa ma milogesc pe la prieteni, sa imprumut bani si sa-l cumpar singura decat asa. Dar m-ar interesa cateva date despre aceasta farmacie, in caz ca merge careva pe la Buc sa rog sa mi se cumpere.

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Bebelusi, te cred, nici eu n-as regreta, pt ca in primul rand e vorba de mine , si apoi de siguranta copilului meu. Dar la mine nu merge de nici o culoare de data asta. Asta e, n-am ce face.

Happy 19+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Monik este in centrul Bucurestiului, la Universitate, este o farmacie foarte importanta, uite, e singura la care mi-a zis dr. sa merg cand mi-am cumparat substanta pt peridurala la nasterea lui Robert, unde as fi gasit si vaccinul pe care treb sa-l fac daca Robert ar fi avut rh diferit de al meu (ca eu si tati avem incompatib.)
Sa ne spui daca te putem ajuta cu mai mult! Sanatate!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Hey! Ce mai faceti? Am aparut si eu, cam rarut recunosc!
Mirela2 demult vroiam sa te intreb: de ce faci Clexane?? si eu fac fraxiparine.
Vad ca ati fost f harnicute, abia am recuperat tot ce ati scris.
Mai am o intrebare pt cele care ati avut sau aveti ureaplasma: ati scapat de ea?? ca eu nu reusesc, dupa doua ture de antibiotic( diferit). Dr mea a zis ca dac nici acum nu scap( si nu am scapat) o lasam in pac pana in trim 3, dar oare nu produce ceva efecte negative??

toate grasutele !!

Mutatia Factor Laiden heterozigot, 19 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

monika spune-mi te rog cat costa vaccinul.
as vrea sa te ajut cu cat pot

mami 17+
lumina si putere
bebe dulce

Mergi la inceput