Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (62)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

monika incearca si la farmacia de la spitalu elias. kmedicu meu mi-a zis k acolo il au sigur.
si eu trebuie sa-l iau. dar a zis k nu eprobl k se gaseste ins pital. si il voi lua numai dc e nevoie

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 23+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Fetele ce vorbarete sunteti!
Abia apuc sa citesc ce scrieti!
Mie mi tare groaza de mom nasterii pentru ca sunt bagata intr-o incurcatura tampita, da tre sa tac ca eu m-am bagat
Adica dr meu ginecolog nu asista la nasteri ca are hepatita C, iar cel cu care am facut embrioreductia de la timisoara mi-a zis ca el ma asista cu drag dc bb vine pina in max 20.02 ca apoi pleaca in concediu. Dpn la mine este 21.02...
Asa ca ori imi programez cezariana mai repede ca sa fiu sigura ca nu pleaca ala, ori imi caut alt dr aici in Arad, numai ca nu imi place de nici unul...
Si singurul in care as avea incredere nu cred ca m-ar mai primi la el pe la vreo 7 luni
Prea complicat, v-am ametit
Oricum nu vreau sa ma gandesc la asta acuma ca mi frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna fetelor si la multi ani Mariilor

aseara am adormit, am picat ca gaina si somn de voie, asa au adormit si piticii ca tare agitati au fost ieri
azi sunt cumintei

am facut sarmalute n foi de vita si pandispan cu zmeura
astept sa se mai coaca un pic sarmalele ca le am pus un pic in cuptor, ca deja mi foame

is treaza de la 6 jumatate, s a trezit Marin al meu cu noaptea n cap si ciuciu somn, ca scoala toata casa

laura eu si sa vreau 24 de grade n casa n am de unde, ca pe scara e montata o centrala veche, un cazan nenorocit, iar fochistul ii da drumul cand si cand, ca manca ala la gaz de lesini
si acum trag sa platesc gazul de asta iarna
sper sa nu mai avem gerurile alea cumplite, ca am imbulinat o

dangabriela fac clexane ca s suspecta de sindrom fosfolipidic, plus istoric trombotic pe linie materna, iar medicul din ungaria cu care am facut fiv 1 si 2 a zis ca ar fi bine sa fac clexane, amu, o sa vad ce o sa zica madam uschi, scap sau nu de el

+20 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simis

Fetele ce vorbarete sunteti!
Abia apuc sa citesc ce scrieti!
Mie mi tare groaza de mom nasterii pentru ca sunt bagata intr-o incurcatura tampita, da tre sa tac ca eu m-am bagat
Adica dr meu ginecolog nu asista la nasteri ca are hepatita C, iar cel cu care am facut embrioreductia de la timisoara mi-a zis ca el ma asista cu drag dc bb vine pina in max 20.02 ca apoi pleaca in concediu. Dpn la mine este 21.02...
Asa ca ori imi programez cezariana mai repede ca sa fiu sigura ca nu pleaca ala, ori imi caut alt dr aici in Arad, numai ca nu imi place de nici unul...
Si singurul in care as avea incredere nu cred ca m-ar mai primi la el pe la vreo 7 luni
Prea complicat, v-am ametit
Oricum nu vreau sa ma gandesc la asta acuma ca mi frica

simi poate reusesti sa ajungi la un numitor comun cu cel din Arad

+20 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Bine ar fi Mirela, da omu mi-a zis de la inceput ca el nu mai lucra in matern..
O sa ma trimita el la careva cu care colaboreaza si asta e, ca nu as vrea sa fac cezariana numai ca sa il prind pe dr la timisoara la spital.As vrea natural dc totul decurge bine...
Nu stiu de ce sunt asa prapastioasa zilele astea...Visez tot felu de tampenii, cred ca din cauza ca urmeaza sa fac TT
Oricum sper sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Pai mai Mirela mami, de unde ai luat tu acuma zmeura sa bagi in pandispan??? Zmeura e preferata mea, si de cate ori aud de zmeura, imi ploua in gura!!! Deci, vrei, nu vrei, trebuie sa iti confectionezi o prastie, s aimi trimiti si mie acuma, daca ne-au spus si noua ce faci bun!
Astept... cu gura cascata

Happy 19+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mica_daria
Astept... cu gura cascata

Asteptam... ca suntem mai multe...

Mergi la inceput

si eu si eu vreau

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 23+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

eu ma distrez copios

am luat o punga de macrou
si pe ea scrie "macrou decapitat"
deja vad pestele cum are punga in cap sa nu vada nimic si vine omu negru sa ii taie capatana

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

spuneti-mi si mie ... e chiar asa de grav daca pap salata beouf cu maioneza care la ditai cantitatea o sa aiba un ametit de galbenus crud ?

mama a facut dar a facut cu maioneza normala si sunt toata pe langa salata si mi-e teama .... sa ma bag sau... ba ! ca daca ma apuc sa bag la salata apai bag ... ca-mi place tareeeeee muuuult

mami 17+
lumina si putere
bebe dulce

Mergi la inceput