Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (62)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Mayene ce fel de problema oftalmologica ai mai exact? Eu stiam ceva legat de persoanele cu miopie, in urm aunei nasteri naturale ar putea orbi. Dupa cum ai zic si tu cel mai bine e sa intrebi medicul.

Laura

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Hello, fetelor,

m-am intors de la alergaturi pana la facultate la serviciu, scriu randurile astea, si fug din nou la facultate si inapoi la serviciu pana diseara.

in rest, as veni si eu la discutia despre cezariana vs nastere normala, cu sau fara peridurala, dar nu am tiiimpppp
eu pe flavia am nascut-o normal, fara peridurala, in Franta, iar acum inca ma mai gandesc daca sa fac pasul sau nu...

va pupacesc, fete dragi, cand ma intorc, sper sa va gasesc tot asa vorbarete.
si bun venit mamicii noi, unchiul si matusa mea locuiesc in Floresti poate va cunoasteti...

sanziana - sef de trib si 16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Anka-maria se poate sa fie fisura anala, legat de hemoroizi, si eu am, dar pana acum nu am sangerat, doar ca hemoroizii mei sunt externi. Dar durerea aia ascutita de care spui tu persista la mine de ceva timp, iar la constipatie se accentueaza. Dar dupa cum spui, de sange rosu, rosu, asa mi-a zis medicul de familie dar mai de mult, ca e un sange rosu, curat, cel care e legat de fisura anala provocat de hemoroizi. Acuma, nu stiu ce sa spun in cazul tau, doar sa mergi fuguta sa vezi despre ce e vorba.
Ai grija de tine.

Happy 19+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Anka of, of... probabil trebuie sa vada dr. ala proctolog (zic bine?). Ai grija de tine!
Loutzy dar in iaurt pun lapte praf, de ce, mai?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Asa era, rosu si curat. Si mult, ca m-am speriat groaznic pana sa-mi dau seama ce naiba e.
In fine, om trece si peste asta, desi creca' ma asteapta vremuri grele.

21 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Offf fetelor,va citesc si-mi dau seama ca sarcina mea este una "cuminte"
Nu constipatie,nu hemoroizi,nu arsuri...In afara de primele luni cu vomit dimineata si dupa masa,cam atat.
Anka,imi pare rau pt prin ce treci...

Eu am o problema.Nu pot purta doliu dupa moartea lu tataie...nu simt ca s-a dus.Nici la mamaie n-am purtat,am senzatia ca n-au murit.Oare ar trebui sa am mustrari de constiinta?
M-am consumat atunci,in ziua aia,mai departe nu ii simt ca morti...

19+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Lori se adauga lapte praf pt omogenizarea mai bine a laptelui plus ca laptele praf are si o mica cantitate de zahar necasara fermentatiei lactice cand se incubeaza iaurtul.
Orice fabrica de lactate baga lapte prag, amidon si alti conservanti in produse. Cu cat sunt mai ieftine produsele cu atat au mai mult lapte praf sau amidon.

Si mi-am adus aminte nici smantana nu are lapte praf.

Laura

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Daria am auzit ca e ok Muresan, de ce nu mergi la Eva?

Mayenne eu stiu ca trebuie sa iti faci fundul de ochi ca sa vezai daca poti naste normal sau nu, pe mine m-a pus medicul sa imi fac

Anka si eu am probleme cu hemoroizii dar ca si Daria ii am externi si nu sangerez, nu stiu ce putem face

Shubu nici eu nu am probleme, constipatia si hemoroizii le am dinainte de sarcina.

Shubu fii serioasa, doliul se poarta in suflet, nu te stresa

Loutzy multumim de informatii, este bine de stiut, eu ii dau lui Vlad lapte de 1.5, ma bucur sa aud ca e ok.

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 21 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Ana cand a murit mama mea eu nu am purtat doliu decat in suflet. Nu m-am imbrcat in negru ca trebui sa umblu cu ac haine pe urma zi de zi si eu eram slaba.Iti dai seama ce bine imi statea.
Daca tu nu simti ca e cazul sa porti doliu nu purta. Nu cred ca ar trebui sa ai mustrari de constiinta din cauza asta.

Laura

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Citat:
citat din mesajul lui loutzy

Mayene ce fel de problema oftalmologica ai mai exact? Eu stiam ceva legat de persoanele cu miopie, in urm aunei nasteri naturale ar putea orbi. Dupa cum ai zic si tu cel mai bine e sa intrebi medicul.

Laura

21+ cu

Teoretic se poate intampla oricui, dar mai ales persoanelor cu miopie. Din cauza efortului din timpul travaliului, retina se poate desprinda. Sora mea a facut cezariana la ambele nasteri.

15+

Mergi la inceput