Licurici de ianuarie-februarie 2009 (118)
Raspunsuri - Pagina 9

Porumbita spune:
ce familie frumoasa sunteti Ledi!!!
tr sa ma invrednices si eu sa pun poze cu robert ca nu am mai pus de mult

Naty spune:
Neata!
iuliacris multumesc
daiopri
cami nu o avea infectie urinara?
bebelusi noi am deschis pentru fiecare fata cate un depozit la Alpha (banca cu care lucram in general), sunt niste conturi speciale pentru copii numite Alpha Dreams. Putem pune bani cand vrem si cum vrem: ele pot sa ridice banii de la 14 ani cu incuviintarea noastra sau dupa 18 singure.
De asemenea, le-am facut niste asigurari de studii la ING, platim trimestrial niste sume si la 18 li se dau banii in 5 transe (pentru fiecare an de studiu). Asigurarea are si o componenta de protectie, daca Doamne fereste se intampla ceva cu noi primesc o suma de bani si apoi ING preia ratele trimestriale.
delia ai crescut ...
In alta ordine de idei Ioana a stat pana la 5 ani in scaunul de copil iar acum sta in scaun special pentru varsta ei si am de gand sa o tin asa pana ajunge suficient de inalta incat sa-i vina centura bine.
rox ce deschidere a anului? L-ai dat la scoala?
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana

Naty spune:
ledi e tare scump David, frumusel foc!
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana

alinuk spune:
va imbratisez dragele mele
vin si eu cu emotiile aferente ...primei zi de gradi
tare buna-i terapia de grup / ori voi ati fost si ramaneti grupul meu de sustinere
cam asa a fost la noi
O zi insorita de septembrie, ca in copilaria mea.
Teo merge de azi la gradi!
O noua etapa pe drumul vietii.
Sa ai parte dragul mamei de sanatate, iubire si oameni frumosi in jur.
Te iubim mult mult mult...de la pamant pana la cer si inapoi ...de infinite ori!
mai multe aici:
http://www.flickr.com/photos/23251288@N07/sets/72157624945468952/
Alinuk
la doar un pas...multumim!
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Aalina spune:
Alinuk iti inteleg emotiile, imi amintesc si eu acea zi si acum nu imi vine sa cred cat de usor a trecut prima zi de clasa a II-a. Ce repede trece timpul...Adaptare usoara atat copilului cat si mamicii
Pup si restul fetelor si sanatate la cei cu probleme!

alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Aalina Alinuk iti inteleg emotiile, imi amintesc si eu acea zi si acum nu imi vine sa cred cat de usor a trecut prima zi de clasa a II-a. Ce repede trece timpul...Adaptare usoara atat copilului cat si mamicii ![]() ! |

multumesc din suflet!
spune-mi te rog acum in clasele primare tot pe sistem step by step sunteti?
tot aud pareri ca e bine...DAR apoi ii poate fi greu copilului sa se adapteze la genul clasic
(inteleg ca max scoala primara se poate step by step, din clasa a 5-a nu!?)
Alinuk

la doar un pas...multumim!
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
Nimic nu-i intamplator!

Aalina spune:
Da noi suntem la step pana in a 5-a. Apoi sistem clasic ca nu avem incotro. Eu sunt foarte multumita si am vorbit cu parinti care au avut copii in sistemul asta si toti au spus ca nu au avut probleme de adaptare. Al meu de anul asta a schimbat o invatatoare din cele doua si pare foarte relaxat. Uneori au si activitati in banci ca in sistem clasic, invatare frontala parca ca sa se obisnuiasca si asa.
Prefer oricand sistemul asta cu singura conditie sa stii exact daca invatatoarea se potriveste metodei, ca altfel nu ai facut nimic.

roxanaz spune:
Raluca, nu, din pacate e tot la gradi. de la anul insa o luam de coada, gata. ca e ditai calu'!
Delia, is tare bune si cele peste 4 ani sa stii. ca Patrick sta si acum in scaunul mare (nu mai are centuri proprii, doar ale masinii) si ii e mult mai comod. ptr ca nu ii sta ok centura mare, e chiar peste gat si asta e tare periculos.
ma duc sa vad pozele Leditiei.

bebelusi spune:
Delia, acolo la Carrefour e Realul, Moll, Koufland, Baumax, Takko, si mai sunt cateva de haine. In Carrefour gasesti scaunul de care vb si Roxana, cel la reducere, Chicco, in Moll sunt scumpe, nici nu te sfatuiesc sa te duci, eventual sa mergi in centru in magazinul Dumbrava. Daca ai nevoie de ajutor te rog s ama suni.
Fetelor stiu ca trebuie sa investim bani in el, dar chiar nu avem de unde din pacate, incerc luna asta sa trag mai tare si cu bijuurile, poate mai fac ceva bani suplimentar ca sa reusim sa ii luam unul bun. Va dati seama ca mie mi-a scazut venitul cu 3.5 mil iar lui Mircea cu 25%........ufffffffff, vrem sa strangem si banii de nastere...
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 21 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

miereamara spune:
Ledi sunteti o familie tare frumoasa si David o minune de baietel.
Noi venim mai mult ca sigur in dec in Romania, sa imi spui dc ai nevoie de ceva de aici, stiu ca tu cumparai niste vitamine pe David, daca vrei ti le pot cumpara eu si vedem cum ti le trimit cand ajung.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator