Licurici de ianuarie-februarie 2009 (118)
Raspunsuri - Pagina 10
miereamara spune:
Alinuk felicitari pentru prima zi de gradinita, te inteleg perfect si imi aduc aminte ce emotii am avut noi, mai ales ca puiul meu era asa de miiiiic.
Acum ii place nespus, dimineata imi aduce pantofii sa il incalt ca sa plece "play babies
" asa spune el, e super funny ca vorbeste si in limbajul semneleor, face semnul pt play si dupa aceea cel pt baby, si eu ma prefac ca nu inteleg ca sa il fac sa spuna si cuvintele, ii este mai usor sa se exprime in ASL.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
miereamara spune:
No, daca va spun cat mi-au venit billurile pt operatie va inchinati, in jur de 6500 de dolari si tb sa platim si noi din astia vreo 500-600 partea noastra. onorariul doctorului, numai pt create eardrum openings, adica gauricile alea in timpan, numai pt asta ne-a taxat 800 de dolari
, mi-am gresit cariera pe bune:)))
Leditia spune:
Miere,da,am nevoie de vitaminele alea,insa mai am doar 2 cutii si-mi vor ajunge pana in nov.(inclusiv,zic eu)Insa practic in nov trebuie sa am stocul deja facut,ca dureaza pana imi vin si daca comand si nu pot face pauza.
Era bine,ca mai scuteam niste bani de transport,nu stiu cu vama cum era,dar la sf lui nov(cam dupa 20 noi terminam cutia asa),eu deja trebuie sa am in casa pt urmatoarea luna(urmatoarele luni) si deci trebuie sa-i fac comanda cumva prin oct,maxim inceput de nov.Oricum,multumesc mult pt intentie.
Am multe de facut si luat toamna asta,nu stiu de unde iau atatia bani,nu stiu cum sa mai facem si am prea multe pe cap zau.Si am si de alergat cu certificatul de handicap sa-mi pot prelungi cic-ul,ca mi-e imposibil sa-l dau pe David la cresa/gradinita.Are multe de luat la mase,multe medicamente de luat pe zi si nu sta nimeni sa-i dea lui,sa-i calculeze doze,sa sa sa sa..Plus ca mersul in comunitate inseamna boli si el nici stand acasa n-a fost scutit de ele..
No scuze,azi sunt intr-o stare mai aiurea,am pus asa totul pe hartie sambata..m-am gandit la multe si nu prea am solutii si am o stare tare aiurea.
multumim tuturor pt complimente.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
miereamara spune:
Vedem, e posibil sa vina Lucian inainte prin octombrie, dar nu stim nimic sigur inca.
Cu vama...le puneam in bagaje si le declaram pt uz personal.
Prin posta puse de aici nu stiu cat ar costa transportul si mi-e ca nu ajung, desi mama mi-a trimis doua cutii de un kg de medicamente naturiste din Romania aici si au ajuns fara probleme, nu mi le-a desfacut nimeni, dar nu stiu invers dc merge.
asparagus spune:
Ledi, la noi in Germania nu se gasesc vitaminele astea? Ca eu vin in octombrie cu Lucas in tara.
Sau altceva daca iti mai trebuie.
Ioana
mamica fericita de
Lucas 18.01.2009
http://www.foto-la.de/Lucas/
Naty spune:
alinuk sa fie intr-un ceas bun!
Eu am plans cot la cot cu Ioana in prima zi de gradi
, asa emotii am avut ... Cred ca la anul la scoala mai abitir o sa plang.
rox deci tot la anul, ca si noi! Mie mi-e graoza de pe acum ...
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Aalina spune:
Am si eu o intrebare: Ira tu rezisti fara sa o pupacesti pe Eliza non stop???? Mai eu sunt topita dupa fetite in general, dupa cele cu ochi albastri in particular (las ca si baieteii ma lasa lata) dar acum am descoperit carliontii Elizei si nu mai pot 
iuliacris spune:
Alinuk, multe succese sa aiba Teo la gradi
. La fel si celorlalte mamici ai caror pui au inceput scoala/gradi!
Lisa, urata chestia cu operatia lui Cristi, sper urmatoarea sa fie reusita si cu cheltuiala mult mai mica.
Miere, fain bill, au doctorii astia niste fee-uri de te sperie...
Bebelusi, sper sa reusesti sa iei scaunul care ti-l doresti. Noi suntem tot cu scoica
, limita e 30lb si Carla are doar 24.5, dar va trebui sa luam si noi cat de curand scaun de copii mai mari ca nu prea-i mai place in ea, plus ca-i cam lungutza. Insa nu-mi prea vine nici mie sa dau asa multi bani pe un Britax, poate gasesc ceva un pic mai ieftin. Nu cred ca o sa-i mai iau convertible ca n-o sa o mai pun cu spatele anyway. Trebuie sa fac si eu niste investigatii.
Poze...
...si iar poze
Iulia & Carla
iuliacris spune:
Ledi, ma tot minunez cum mai rezisti, draga de tine!
Poze...
...si iar poze
Iulia & Carla
lisssa_ana spune:
am admirat si eu poze cu licurici care mai de care.
Va multumesc tuturor pt gandurile bune.
Ledi,multa putere iti dorim. De aici avem posibilitatea de a ti le trimite si pe vapor,este muuuuult mai ieftin dar dureaza pana la 5-6 saptamani. Costul se ridica undeva la 500 grame 75 de centi(dolari nu eurocenti),deci o cutie,2 3 sau 10 sunt super ieftine. Eu trimit regulat pachete in RO deci daca te pot ajuta cu ceva,te rog nu ezita.
Ana are muci gramada,sunt mai verzi,asa ca aspir si astept sa treaca. ii dau vit c si propolis pt imunitate.
Sper sa treaca curand ,azi noapte s-a trezit la 5.30:"mami,au au au",merg la ea,ce au...nimic,cred ca o dureau mucii uscati din cauza carora nu putea ea tocaii cum trebuie la suzeta![]()
Mamica de Ana