Licurici de ianuarie-februarie 2009 (118)
Raspunsuri - Pagina 11
yashy spune:
Ledi, sunteti o familie foarte frumoasa!!
Va pupam si va transmitem prin telepatie
, numai energii pozitive!! Sper sa le primiti!!
Mereu ma gandesc la voi!!
lisssa_ana spune:
am deschis un subiect aici in legatura cu starea Anei. Daca aveti timp sa imi raspundeti si mie.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156253
Mamica de Ana
bebelusi spune:
Fetelor acum am ajuns si eu de la Brasov, bebe era cu fundul lipit de uter, si doctorul nu a reusit deloc sa vada daca e fetita sau baiat, s-a chinuit sa il miste si nimic, era cu fundul lipit lipit, in rest suntem bie, avem 22 sapt si cateva zile. In schimb sora mea care are 16 saptamani a aflat ca are fetita, suntem foarte bucurosi pentru ca mai are un baietel de 4 ani
Va las, ca imi e un somn dde mor
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 23 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
IRA_LIZA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Aalina Am si eu o intrebare: Ira tu rezisti fara sa o pupacesti pe Eliza non stop???? Mai eu sunt topita dupa fetite in general, dupa cele cu ochi albastri in particular (las ca si baieteii ma lasa lata) dar acum am descoperit carliontii Elizei si nu mai pot ![]() |
Aalina, multumim mult!
stai sa vezi k mai nou ne pupacim reciproc - noi cu ea, ea cu noi, ea cu magaru' (are un magarus mare din cauciuc pe care il tot calareste), ea cu ea in oglinda, cu bunica...plus baietii din parc - fara numar! La carlionti ma gandesc din cand in cand sa-i dau jos mai la iarna, arata delicios, intr-adevar, insa sunt taaare dificil de pieptanat

Leditia spune:
neatza
lisa,vbim,acum nu pot gandi efectiv,ca mi-s nedormita de mult si sunt si innebunita de toate cate au napadit pe David.
Deci e mucios,da nu asa,efectiv il sterg la nas la 2-3 min,deja are nasu cat un gogosar.Il si aspir,dar nu pot asa des,ca ar insemna sa-l tin numai cu batista in nas:)
Peste toate are gingiile super umflate,la maselute,se vad niste colturi la fiecare in parte..ba 2,ba 3,ba 4..Deci teroare..Efectiv nu se mai doarme in casa asta,si-a facut si rani la manute la cat si-i le mananca,ca altceva nu vrea sa roada.
Si evident si tuseste..si din dim asta e pe antibiotic..ca doar nu a mai luat de ''mult''.
Vine la mine cand stranuta si-i ies toate cele ,sa-l sterg..
i-am pus colargol in nasuc,dar uite k i-a venit si-n gurita si mi-a vomat un pic,de fapt tot antibioticul.
Si in rest,ieri nu mi-a dormit,azi noapte nu a dormit,noi n-am dormit..la 6 deja bantuia prin casa ca nu mai voia sa stea nici in cam lui..Casca,e obosit,dar nu poate dormi,ba ca e plin de muci si nu respira ok,ba ca-l apuca tusea,ba ca-l dor gingiile.
Calgelul e apa de ploaie..nush..
gata k nu ma mai lasa..pupam gasca
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
Naty spune:
Neata!
ledi offff. Pupam nasucul mic si gingiutele.
Nadia s-a hotarat ca o cheama "Dodo". Dupa ce am trecut prin "Adi", "Ada", "Dada", "Adia" nu stiu cum a ajuns la concluiza ca e Dodo.
Iar pe mine ma cheama "Luca", dar ma striga "mamiu" sau "mamu" (la fel ca Ioana).
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Carmen_Marieta spune:
salutare mamici,
nu am mai avut timp sa intru , ca iar a inceput o perioada aglomerata la servici.
Noi suntem bine, bebelina e activa, iar Nazdravanel.. este inventiv.. ultima trasnaie.. l-a inchis pe tata pe balcon.. noroc, ca au geam la bucatarie( care da in balcon) si era deschis, asa ca a sarit tata geamul.. cand a ajuns in sufragerie, l-a intrebat ce a facut? iar Nazdravanel s-a pus pe un ras...

In rest parca a inceput sa manance mai bine, invatam cuvinte noi.. nu avem rabdare sa stam locului si cam atat...
Naty felicitari pentru "Dodo"
Ledi multa sanatate lui David!
Alinuk, Roxana, Naty si celelalte mamici incepatoare de gradinita bafta in noul an!
Patricia felicitari pentru nepotica, sa va traiasca!
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
23+ 
micola spune:
bafta tuturor celor care incep gradi, scoala
eu sunt bucuroasa ca am castigat la o revista(mamica de azi) cereale Milupa cu straciatella, Lapte Milupa 1 an plus, si ceai instant de musetel, tot Milupa, cate 1 bucata din fiecare.am trimis sms, cam 3 luni la rand, iulie, august si septembrie, si am castigat pt nr din august
lisssa_ana spune:
felicitari micola
Noi ieri am cunoscut-o pe crisspol,mamica de Victor. E f de treaba iar un Victor e un dulce si un frumos.
Ana e mai bine,azi noapte a dormit fara trezire.
Ledi,astept sa vorbim
o zi buna tuturora
Mamica de Ana