Licurici de ianuarie-februarie 2009 (118)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Multumesc mult pt urari, fetelor! Va trimit virtual, cate o felie de tort, niste sampanie si cate o floricica. M-am simtit tare bine ieri, in ciuda virozei Alexiei si a intregii familii, pentru ca toata lumea care conteaza si-a adus aminte si de mine.

Am avut o zi de nastere frumoasa, am serbat in familie, in cadru f restrans, pt ca toti suntem raciti si nu avea rost sa trecem virusul si la alte persoane. Eu cel putin abia vorbesc iar azi-noapte a fost ingrozitor, m-am trezit si nu puteam inghiti si respira, asa ca am luat, de capul meu, antibitic, ca sigur s-a suprainfectat gatul.

Alexia are viroza, de vreo 3 zile face febra si vad ca de dimineata si tuseste. La ea s-a declansat prima, inca de luni, ca a fost ffff agitata si nemultumita. A doua zi muci si febra si de atunci tot asa. Cred ca are rosu in gat si mi-e tare teama ca va trebui antibiotic pana la urma. Incerc cu gentamicina pe aerosoli, poate reusesc ceva.

O sa pun niste poze cu Alexiuta dulce.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

'neata mamici,

Bee multa sanatate Alexiutei si familiei!

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

hello!

RUGAMINTE: Rox, Ledi sau cine stie- ce hotel in Mamaia, care sa fie ok, stiti in centru, in apropiere de restaurante "La mama", "tratoria" etc?
Pls..vrem sa evadam we-ul asta si nu stiu unde sa ne cazam, ca sa am si ce restaurante la indemana, ca nu ma tenteaza bucataria hotelurilor pe cale sa inchida sezonul.

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

anuc bine ai venit! Ma bucur ca ati avut asa o vacanta frumoasa, asteptam mai multe impresii despre Turcia si poze.

patricia am uitat sa-ti spun felicitari pentru viitoarea nepotica! Se vede treba ca bebele tau e rusinos si vrea sa va faca o surpriza.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Ciufik restaurantul "La mama" isi strangea jucariile cand noi inca eram la mare deci reorienteaza-te.
Distractie faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

fetelor ati fost alaturi de mine pe parcursul acestei perioade si ati pus umarul la succesul acestui proiect

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156385

multumiri tuturor inca o data!!!

Alinuk

la doar un pas...multumim!

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Flo,sanatate multa,multa.

Ciufika,nu stiu mama,n-am mai fost de mult prin mamaia,nu mai stiu ce mai e deschis,in general s-au cam inchis toate,desi e inca fain afara,nu de plaja,dar oricum,e ok.

Noi suntem raciti cobza amandoi..is nedormita de mult,ba ca David s-a tot trezit,ba ca am fost eu infundata si ma ardea gatul de nu puteam respira nicicum..Ieri am zacut efectiv,ca ma durea tot corpul..tare aiurea m-am simtit,nu ca azi as fi ok..
Suntem amandoi pe tratament la greu,David e iar pe antibiotic..mi-am facut si eu aerosoli si acum inteleg de ce nu stau copii la aerosoli.(bine,fii-miu s=a invatat).sunt groaznici..
Imi plange sufletul la cate indura el zi de zi si cate ia,ca mie mi-e deja rau de la pastile si iau de 2 zile si el ia intr-una o gramada de pastile pe zi si tot felul de siropele si medicamente lichide care mai de care mai scarboase si acum e incarcat si cu astea de raceala,ca deja m-am zapacit si eu care,cum si cand sa i le mai dau:(
pupam trupa.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Anuc, bine ai revenit din vacanta! asteptam cu nerabdare pozele! unde exact ati fost in Turcia?

Patricia, va sa zica bb2 nu vrea sa dezvaluie daca poarta cercei sau nu bineee...stam la panda!

Noi avem un debut de (generic spus) raceala: secretie nazala apoasa ieri (pana azi s-a mai "adunat"), a inceput sa tuseasca si sa haraie. Febra - nu. La 5 p.m. suntem la dr fam. Uoff...

Voi ati inceput sa dati imunostimulatoare copiilor vostri? de care? plus: e nevoie de sfatul medicului sau pot sa-i dau de capul meu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

si eu am luat ceva virusi si se pare ca i-am pasat piticlor. deocomdata par ok.

imunostimulatoare homeopate le dau.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Hai k m-am enervat! rau de tot!

Vorbesc azi dim cu o vecina de-a mea, ii pov k nu putem iesi in parc cu fetita ei pe motiv de raceala again (laringo-faringo-traheita acuta, mai exact, diagnostic de la spit. Gr Al.), ea imi spune sa incerc sa ii dau Elizei Propolis C cu Echinacea, ei i-a recomandat o farmacista sa i-l dea fetitei ei si nici macar muci nu a avut toata iarna. Bun, ne echipam, plecam la farmacie, acolo dam de o desteapta de farmacista care ne spune doct si in gura mare sa auda toata lumea k acest preparat nu se da copiilor sub 2 ani deoarece contine miere (ma rog, din familia de prod resp). K mai bine sa-i dam Oscilococcinum. K si ea are copil mic si i-ar fi dat un asemenea produs, insa miere sub 2 ani nu se da. Si oricum medicamentele se dau la recomandarea unui medic, nu al unei vecine.

M-am uitat mai inainte asa, intr-o doara, pe cate va site-uri sa vad totusi de la ce varsta se recomanda acest Propolis C cu Echinacea si stupoare: Propolis C cu Echinacea - administrabil dupa varsta de 1 an. Va sa zica la 1 an si 8 luni Eliza pate sa ia linistita produsul. Ori mint toate site-urile pe care le-am consultat??

In orice caz, cum prind ocazia ma duc la farmacista aia si-i spun sa-si faca un update sa nu cumva sa aiba pe constiinta pe careva cu excesul ala de aer superior cumbinat in cel mai nefericit mod cu deficitul de informatii prof.

Mergi la inceput