Licurici de ianuarie-februarie 2009 (118)
Raspunsuri - Pagina 15
IRA_LIZA spune:
Ledi, rar iti scriu cum si cat ma gandesc la tine, la voi. Ma tot jenez sa iti repet ce iti sciu incontinuu fetele si la subiectul asta si la celalalt dedicat "stelutei de mare"...
Insa uite de cate ori e bolnavioara Eliza si ma vad pe mine insami pierduta, poate si putin depasita de evenimente din anumite pdv, ma gandesc la tine si mai intens si ma minunez cate putere ti-a dat Dzeu, pe langa atata frumuasete, sa fii alaturi de Davidutz! nu am cuvinte, realmente...

lisssa_ana spune:
Hai ca m-am enervat si eu de nu mai pot azi.
Nu credeti ca azi,la biserica,pregateam meniul pt botezul de maine,se ia lelea de mine ca cum adica eu nu o las sa puna vegeta pe friptura,ca cine sunt eu sa o comand pe ea
...nu va spun ca m-a busint plansul,cum poate cineva sa vorbeasca asa atata timp cat eu respct,rog frumos si chiar nu fac diferenta intre mine si restul. Adica,si eu spal vasel,matur pe jos,plus fca mancare...
Pe ea o durea de ce ii comand eu,cred ca avea o problema cu mine de mai de mult ca a incept sa zica ca eu am pus-o acu...tz luni sa mature in sala de mese...pai daca asa se face,doar nu lasi munca neterminta,sala se lasa cum ai gasit-o. Cu siguranta eu sau altcineva nu stateam la taclale. Adevarul este ca daca tot taci ti se urca lumea in cap...dar gata,pana aici cu respectul si cu vorba buna...

si acum ma duc sa 
alcolesc singura ca barbatu imi e la munca
,asta asa de nervi![]()
Mamica de Ana
mara95 spune:
ira, noi avem medicamentul respetiv de la medicul de familie. cred ca ni l-a dat sub 2 ani.eu miere le-am dat imediat dupa un an, asa stiam.
lissa, o imbratisare de la noi!
persoane de felul asta gasesti peste tot.
Mara
, mami de Flavi (7 dec 2005)
si Andru (8 ian 2009) 
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
Anuc spune:
Buna gagici!
Suntem de cateva zile in Bucuresti si deja suntem toti raciti. Eu am muci garla si stranut de zici ca se cutremura pamantul, iar copiii mucosi si ei. Sper ca ramanem doar cu atat. Vad ca majoritatea va plangeti de raceli...
Am inceput sa le dau bronhovaxom...dar sa vedem, ca nu-mi fac mari sperante.
Incerc sa va pun cateva poze de pe FB, dar nu stiu daca merge link-ul.
http://www.facebook.com/album.php?aid=37505&id=100000172396430&l=c89232e06e
Ira, in Lara am fost, cea mai apropiata statiune de aeroportul din Antalia, ca mi-a fost frica sa nu mergem mult cu autobuzul pana la hotel. Hotelul se cheama Royal Wings si a fost super cu mancarea, distractia, tot. Am fost o zi si in croziera pe Mediterana, la spectacol cu delfini (unde Ioana a inotat contra unui pret piperat cu ei)...ce sa mai, Filip nu stiu cat s-a distrat, dar ptr Ioana a fost o super vacanta. Culmea e ca Filip avea muci cand am plecat acolo si in 2 zile i-au trecut probabil de la sarea din mare, de la aer....acum are iar.
Mi-a fost teama si cu avionul, dar n-au fost probleme. Ioana s-a plans de urechi la aterizare, Filip n-a avut nimic.
Mami de Ioana, Filip si
11+
Anuc spune:
Filip inca nu si-a dat drumul la vorba si tare mi-e c n-o va face prea curand ptr ca isi foloseste mult mainile si gestica. Arata cu degetul ce vrea sa-i aduci, sa-i dai, unde sa-l duci si zice 'a!' In rest tot aceleasi cuvinte (vreo 6 la numar) si atat. Plus vorba pe limba lui, adica gura nu-i tace...dar fara sens pentru noi. Degeaba ma fac ca nu inteleg ce vrea, se enerveaza, tipa, pana la urma cedez. L-a vazut si dra si zice sa nu-mi fac griji, o sa vorbeasca dintr-o data.
E istet, intelege tot ce-i spun, ce-i cer sa faca, cateodata ne uimeste...atata ca nu zice decat pe limba lui.
E mare dansator (la mare a rupt podelele in fiecare seara la mini-disco), canta la microfonul Ioanei, e foarte iubaret si lipicios, disperat dupa masini (nu va zic ca i-a luat tataie o ditamai masina automata cu care poate merge singur, dar o putem manevra si noi cu telecomanda si o am in sufragerie
)...
Cam asta despre noi..
Mami de Ioana, Filip si
17
CADIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anuc Filip inca nu si-a dat drumul la vorba si tare mi-e c n-o va face prea curand ptr ca isi foloseste mult mainile si gestica. Arata cu degetul ce vrea sa-i aduci, sa-i dai, unde sa-l duci si zice 'a!' In rest tot aceleasi cuvinte (vreo 6 la numar) si atat. Plus vorba pe limba lui, adica gura nu-i tace...dar fara sens pentru noi. Degeaba ma fac ca nu inteleg ce vrea, se enerveaza, tipa, pana la urma cedez. L-a vazut si dra si zice sa nu-mi fac griji, o sa vorbeasca dintr-o data. E istet, intelege tot ce-i spun, ce-i cer sa faca, cateodata ne uimeste...atata ca nu zice decat pe limba lui. |
ZICI CA-I CLARUTZA MEA
LASA CA OM VEDEA NOI CAND SI-OR DA DRUMUL LA GURA, SA NU CAUTAM LEOCOPLAST
27+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
CADIA spune:
Fetelor, am mai aparut si noi pe "ecrane", ca ne merge net-ul in sfarsit.

Vad ca au inceput racelile.Sanatate multa tuturor!!!! Sa vedem cat ne-o ocoli si pe noi.
Noi suntem bine, maine merg la eco sa vad ce face dsoara Eliza.
Testele cu glicemia au iesit bine, din fericire a fost alarma falsa, dar pentru orice eventualitate le repet la inceputul lunii octombrie.
In rest alergam pe ultima suta de metrii cu lucrarile la casa.In principiu interioarele sunt gata, mai avem exteriorul si bransamentele.Speram ca BB sa vina in casa noua.![]()
Va pupicesc pe toti si toate.
27+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
cami_antonia spune:
salutare fetele si de la noiiiiiiiiiii
imi e dor de voi
dar dupa sapt asta sper sa intru mai des
caci sambata care vine vom fi nasi de cununie
si am fost ocupati cu curatenia de toamna
si cu cele aferente nuntii
sapt asta suntem bagati in cumparaturi
si uite asa
mie imi e cand bine cand f rauuuuuuuuuu
ieri am bolit vreo 2 ore de am zis ca morrrrrrrrrr
e oribil
nu mai stiam ce sa fac
offfffffff
trec si astea
BEE LA MULTI ANIIIIIIIIIIIII
SA FII SANATOASAAAAAAAAAAAA
CA RESTULE LE VEI FACE TUUUUUUUUUUU
IMI ESTI TARE DRAGA
TE PUPIC DULCE
SANATATE TUTUROR MUCIOSILOR
noi am dat startul
acum suntem bine
da am facut niste analize
vineri
si astept rezultatele
luni sau marti
sa vedem ce si cum
de acum e sezonul virozelor deschis
NU STIU CINE INTREBA DE USCATOR LA MASINA DE SPALAT
noi avem da nu il prea folosim
nu-mi place cum miros hainele uscate la el
l-am folosit doar in caz de ugente majore
adica eu internata
si luci trebea sa ne aduca anumite rufe de acasa
atat
nu cred ca merita prea mult
desi pare ca da
cat despre economii pt copil
eu mi-am deschis un cont normal
nu am bani multi pusi
ca cu criza e greu
da sper sa pot sa fac si eu unul in care doar sa depun
ca sa fiu sigura ca nu atentez la ei
si inca nu am nici asigurare facuta
desi mi-ar placea
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
10+
flowerbee spune:
Cami, merci frumos pt urari! Cu siguranta o sa fii o nasica de nota zece, ca sa nu mai zic de nasica mititica.
Si eu am un cont de economii pt Alexia, dar nu l-am prea mai alimentat. Am tot pus acolo cadourile in bani pe care le-a mai primit dela rude pe parcursul anului trecut. In rest, alocatia si idemnizatia mea le cheltuim pana la ultimul banut. Ar trebui sa ma gandesc si la viitorul ei si sa fiu mai strangatoare. Ma gandesc si la o asigurare de viata pt mine.
In rest, Alexia a facut febra timp de o saptamana, am crezut ca innebunesc. Nu scadea decat cateva ore, apoi iar aparea peste 38,5 sub antitermic la 4 ore. Am fost la dr si are o viroza respiratorie suprainfectata, amigdale uflate si cu vezicule. Avand in vedere ca modelul este sa faca infectie urinara post raceli, ii dam Cedax ca sa mearga si pe gat si pe urina. Aseara nu a a vut febra, Doamne ajuta sa isi faca medicamentele efectul. Eu sunt mai bine cu raceala, tot dupa antibiotic, insa sotul meu, care nu a luat nimic (e alergic), insa o trage destul de rau.
Va doresc o saptamana buna, fara raceli si suparari, doar de bine!
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
Carmen_Marieta spune:
'neata mamici,
noi suntem bine, incercam sa ne protejam de raceala... in parc ieri majoritatea copiilor erau mucosi, iar Stefan era numai pe langa ei.
Am vorbit cu mama si azi era bine, sa speram ca asa va fi pana la sfarsitul iernii ![]()
Camispor la cumparaturi, sa va traiasca finii..
Anuc multa sanatate copiilor, si noi avem in sufragerie un ditamai tractorul... nu e cu telecomanda, e cam pt 3-4 ani...dar l-am primit..
, nu l-am mai dus la mama ca i-am umple casa.. care oricum nu e goala ![]()
Lissa incearca sa nu te enervezi... 
Ira imi pare rau ca te-ai enervat. eu i-am dat miere lui Stefan dupa un an.
Incearca sa mergi la alta farmacie, pacat ca exista si astfel de persoane.
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
23+