Licurici de ianuarie-februarie 2009 (118)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micola spune:

neata
Noi am economisit alocatia lui de pana acum (cu mici exceptii cand chiar eram in pana de bani), dar o sa apelam la ea in oct, cand mergem la operatia pt coborarea testiculului. Asta e, macar stim ca nu ii cheltuim aiurea...
Trebuie sa facem si un credit sa despagubim cumnatii pt casa, insa nu stiu pe la ce banca o fi mai bine...ceva sugestii? nu e o suma foarte mare, in jur de 50.000-60.000 de lei...avand in vedere ca raman cu soacra in casa..nu e nici mica suma....Asta e..alegem raul cel mai mic..
Cami, ce frumos, de cand astept si eu sa fiu nasa...dar finii mei nu au de gand sa se casatoreasca...Bafta la pregatiri, sa iasa totul bine si frumos
Anuc, ce concediu frumos ati avut si ce familie frumoasa sunteti
Ira, si eu i-am dat miere imediat dupa un an si Echinaceea cu propolis tot asa, iarna trecuta, pt imunitate, dar de capul meu..nu scria ca nu e voie la copii mici si nici nu mi-a zis farmacista ca nu...e adevarat ca pe ceaiul de Echinaceea al soacra-mii scrie ca nu se da la copiii sub 12 ani, dar probabil depinde de concentratie...
Bebelusi, cum ati rezolvat cu adormitul? ca noi aseara o ora am stat cu lumina stinsa pana sa se indure mister sa se culce, si abia la 23.15 a catadicsit sa inchida ochisorii...se ridica in picioare, imi lua mainile sa fac bravo..batea si el din palmute
Bee, sanatate Alexiutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Neata!

Fetelor, sunt disperata si astept un sfat:
Samabata am fost la botez la fetita nasilor nostri. A fost foarte frumos, noi si Ioana ne-am simitit minunat. Dar ... fiindca erau multi copii au chemat niste animatori, care ii intruchipau pe Zorro si o femeie-pirat. Nadia s-a speriat ingrozitor de Zorro, dar ingrozitor, imediat l-a identificat ca fiind "bau-bau" (despre care i-a povestit idioata de bona ). A apucat-o tremuratul, a plans. In fine, dupa un timp tocmai se obisnuise cand a aparut Spiderman, care a ingrozit-o si mai rau. S-a jucat acolo, s-a distrat dar sambata seara si aseara nu am mai putut sa o culcam. Cum o pun in pat incepe sa tipe "bau-bau" si se da jos. A bantuit prin casa pana pe la 10,30, ea care se culca la 9. Aseara am culcat-o pe pieptul meu pentru prima oara fiindca nu ma puteam intelege de loc cu ea.
Va dati seama ca i-am explicat in toate chipurile ca nu exista bau-bau, ca erau niste baieti mai mari care se jucau cu copiii, ca Ioana s-a jucat cu ei si sunt prietenii ei. Degeaba. Ce naiba sa fac?

Colac peste pupaza i s-a inflamat si un ganglion dupa ureche.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Eu nu am inceput inca cu imunostimulatoarele, chair ma gandeam sa le programez la dr. Culcer sa vedem ce ne da anul asta.

Astazi ar fi trebuit sa facem prevenarul dar am amanat din cauza lui "bau-bau" ...

cadia Eliza zici? Tare frumos

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Naty nu stiu ce sfat sa-ti dau... Imi pare rau ca Nadia s-a speriat asa de tare..

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Naty, nu stiu daca merge, dar daca ai gasi o masca de omul paianjen si i-ai arata ca e doar masca ????
Fabi s-a speriat de ornamentele de halloween din Kaufland si i-am aratat ca sunt doar masti si acum e ok, putem trece pe acolo fara scandal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza,mai pe la pranz asa:))
Noi tot bolnavi,vad ca bag degeaba o gramada de medicamente in David ca nu vad ameliorari..A avut o tuse spastica de nu dormea deloc,sambata pe zi nu mi-a dormit nici 5min,desi m-am chinuit 2 ore jumate sa-l adorm si cand am vazut ca n-am sorti de izbanda l-am lasat in pace .I-au iesit si 2 colti de la doua maselute..Si in rest,muci,tuse si iar muci ca nu mai trec odata.
Eu am fost cu febra,ma durea tot corpul,tare aiurea m-am simtit,nu puteam respira nici pe gura nici pe nas..ca eram infundata,dar in acelasi timp imi ardea gatul si ma ustura ..frisoane,din astea ''distractive''Si dupa ce ca eu eram varza,trebuia sa stau sa-i dau si lui David tonele de medicamente,sa ne luptam corp la corp sa tragem mucii,sa punem picaturi..,ca la nebuni ce sa mai..
Multa sanatate bolnaviorilor.

Anuc,ma bucur ca v-ati distrat si v-ati simtit bine.

Camelia,distractie placuta la nunta.

Naty,nu stiu ce sa zic,al meu se teme de intuneric si ii las lumina in balcon aprinsa in fiecare noapte,nu stie ce-i ala bau-bau si daca prind pe cineva ca-i spune tampenii din astea nush ce-i fac.

Ira,sanatate multa si voua.
Legat de echinaceea,cred ca depinde de concentratie si de produs.Sunt produse destinate copiilor care contin si echinaceea,insa sunt si produse care nu se dau copiilor.Eu am doua produse in casa,numai cu echinaceea si nu se da niciunul din ele la copii sub 12 ani(poate de aia era asa incurcata farmacista..zic si eu:)) ).Din cate stiu eu,imunnobaby are echinaceea si e pt copii si mai este propolis cu echinaceea,nu mai stiu de la ce firma,am avut eu in casa o sticluta,insa nu mai am prospectul si sticluta nu va zic la ce am folosit-o intr-un final,ca radeti de mine:))))(David nu a vrut sa ia asa ceva sub nici o forma)
Mie de la farmacie mi-au zis ca propolisul nu se da sub 3 ani.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Na, e 4 pm deja...
Va pupam!
Ledi, ref la propolisul ala: in discutia cu farmacista eu ma refeream la un produs ANUME, mai exact Propolis C cu echinacea sirop produs de Fiterman Pharma. Sa te uiti (si voi, fetele celelalte) pe site-ul producatorului unde scrie in clar, printre altele: Doze si Mod de administrare: 1-3 ani: 1 lingurita pe zi; Avantaje: Dozele de principii active au fost selectate astfel incat preparatul sa poata fi administrat si la grupe mici de varsta (ex: 1 - 3 ani). Deci? ce pot sa concluzionez? una din 2: in absurd, producatorul e imbecil si/sau talhar si-mi vinde mie, necunoscator, un produs cu potential periculos pt copilul meu; mult mai usor de crezut: farmacista cu pricina habar n-avea despre ce vb si, mai mult de atat, a tinut neaparat sa-mi dea o lectie de etica cu un ton ultradoct.

...intre imp, de sambata pana azi, farmacia respectiva nici nu a mai avut pe stoc siropelul, asa k am mai amanat o zi, insa maine vine bunica Elizei cu el, l-a gasit la farmacia de langa ea. De maine incep sa-i dau. Pe raspunderea mea.

...si, app, k tot am vb zilele astea despre miere & derivate, de scumpirea medicamentelor, de problemele colosale care pot aparea daca ajungi in spital (in mod constant Marian este extrem de reticent cand vine vb sa mergem cu Eliza la spitalul Gr Alx, si stiu rezonul lui), am luat-o usor-usor catre Apimondia sa vedem si noi ce program are magazinul lor, ce produse au, cam ce se recomanda, ce preturi, tot. Asta nu numai pt Eliza, ci si pt noi. Mai mare rusinea, zau! locuiesc de 19 ani "gard in gard" cu Apimondia, ma declar sus si tare fan de buruieni de leag si miere, in schimb habar n-am ce si cum vand baietii astia de la Apimondia!

Fetelor, daca aveti nevoie vreodata de ceva de la ei, apelatgi fara ezitare si vedem ce e de facut (info, cumparat & trimis, etc).

Plec cu Eliza in Careffour si pe seara mai citesc din urma, va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

micola - noi am facut creditul de casa la Cyprus

cadia - e fain numele ELiza

carmen - nu aveti boxa? noi am dus in boxa la mama cadourile care erau de varsta mai mari (o masinuta si o trotineta)

bee - sper sa nu mai faca febra si sa scapati

cami - antoniei i-ai luat costumatie speciala de nunta? o luati cu voi?

naty - cred ca doar dc vede un desen animat cu personajele alea (cu ioana langa) sau dc vede mastile efective se linisteste

ariya, miere, lisa, daiopri si restul fetelor, pe unde umblati?

Mergi la inceput

noi am trecutla pat nou (am facut la comanda unu ca la gradinta, care se ridica pe perete)

si pt prima data de la 1 an de zile a dormit somnul de pranz acolo;

sa vedem in noaptea asta cum o dormi

merge la gradinita zi de zi (il duce sotul, eu ori cobor inainte e din masina si ma duc la metrou ori plec dupa ei, dar imi zice pa si zambeste)
de vineri ii zice si sotului pa pa si se duce repede la copii
sunt tare happy ca pare ca ii place /prieste

Mergi la inceput

intrebare

stiti pe cineva care are de vanzare bara protectie pat , ceva in genul http://www.c h i c b e b e.ro/products/2938-cam_bara_de_protectie_pentru_patut_150_cm.mbs

scoateti voi spatiile libere
as vrea SH ca mi se pare prea mult una nou

ms

Mergi la inceput