Septembrie-Octombrie 2010!Bravo Buburuza10 !!(158)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Alynta si La multi ani micutei, poate a asteptat ziua de azi ca sa vina.
Mai3, sa inteleg ca scoatem pentru LoredanaB sau este un mesaj de la Buburuza?

mamica de Maria Lavinia si 35+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Buna dimineata si de la noi si La multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc azi ziua numelui sau ziua de nastere! Sa aveti parte de muuulta bucurie in viata si de bebelici sanatosi!
Si acum vestile de la Crinutza: Donsoara Vero ii joaca farse! La controlul din aceasta dimineata, au constatat ca nu mai e jos, ci s-a ridicat, semn ca mai vrea in burtica! Dr. o mai tine pana maine dimineata si, daca nu da nici un semn ca vrea afara, o trimite pe mamica acasa si...astepam pana vedem ce decizii mai ia dragutza de Veronica!
Ce copiilasi sugubeti avem la odiseea nostra! Mai ales fetitele care dau emotii mamicilor - ba ies, ba nu ies! (vezi cazuri asemanatoare Lora G, Buburuza)! Dar noi ii asteptam cu drag atunci cand sunt ei pregatiti sa vina!

danaisa20 fericita 33+
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Buna dimineata!
HAI BUBU, HAI SOFIA!!
La multi ani tuturor celor care isi serbeaza azi onomastica
Mai3 daca nu e de garda la CV vine sa ma opereze. Ideea e ca vom programa cezariana cu vreo 5-6 zile inainte de termen..si speram ca Matei sa stea cuminte acolo pana atunci.. Zi-mi te rog ce ti-ai pregatit pentru bagaj ca am facut si eu o mica listuta..
Ionela bine ai revenit. Avem carucioare la fel, sa il stapaniti sanatosi.
Va icesc pe toate.

Klarisse graviduta 35+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 4 s pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

La multi ani! Mariilor mari, mici si celor din burtici!
Alynta, si pt Maria ta, in special. Vezi ca mai demult ti-am trimis si eu nr mele intr-un PM, cand vorbem de Matei - ai si orange acolo

Oana 36+ cu Ioan si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

oramona e de la loredana mesajul

danaisa eu asa am patit cu baby in timpul travaliului. toata sarcina am strans din buci sa nu o scap si in travaliu ea era toata sub coaste.

klarisse asa mi-a zis si mie dr meu. a zis si sa stau calma in caz ca ma apuca cand e de garda la CV ca cei care sunt angajati permanenti arcadia sunt ok si sunt pe maini bune. eu tre sa trec de 21 cand e de garda la CV. dupa aia la controlul de la ei ti-au luat cumva pt streptococ din secretie? ca eu n-am chef pe cal da' cica daca vor streptococ ma suie ca n-are ce face

mi-am pus 6 perechi de chiloti, mi-am pus tampoane din vata ca nu imi plac cele de la always in primele zile si am vazut ca ei asta ne dau, un deo, pieptan, elastice de par, o pijama ca tati nu vrea pijama de la ei ca sunt direct cu etichete deci nesapalate desi curate si nu vrea sa pun bebe pe ele , centura post-natala, 2 perechi de sosete, o iconita, actele si niste cosmetice. aaa...si o suzeta si mameloanele de silicon

-----

Mami de roza + 37 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Multumim pt vestile de la LoredanaB (daca am inteles eu bine, de ea era vorba, nu-i asa Mai3?) si pt cele de la Crina ( Danaisa). Miss Vero face foarte bine daca mai sta putin in burtica!

Ma duc sa mai trag un pui de somn, ca azi nu sunt in apele mele. Sunt foarte ametita, abia imi tin capul. Si uite asa... iar ma gandesc la pisica Evelinei...

Donna 35+ cu

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Ana, si multumesc pt parola

Klarisse, eu sunt foarte incantata de carucior, imi place mult . Sa le stapanim sanatoase si sa fie comfortabile pt micuti

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 35+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

LA MULTI ANI tuturor celor ce-si srbeaza ziua numelui azi!

HAI BUBURUZA! HAI SOFIA! Sofia bag de seama ca deja se comporta ca o adevarata domnisoara...se lasa asteptata...
Merg sa mai citesc din urma caci se pare ca ati scris de nu v-ati mai oprit...am tras un ochi in diagonala si observ ca ati si abordat o gramada de subiecte. Imi fac o cafeluta si ma bag la studiat!

Azi am intrat si eu oficial in luna a 9-a...wow, cand o fi trecut timpul...

36+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2ingerasi spune:

Oramona, multumesc mult pentru PM.
Saluta Piatra-Neramtu' din partea mea, ca si eu tot de acolo sunt....Mi-e taaaaaaaaaaaare dor de el! Desi abia l-am vazut in mai....

2ingerasi, mamica de nazdravan Matei Stefan (29.11.2007) si 37+ Antonia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Neata fetelor si de la noi!

Multumim pentru aprecierile bijuteriilor lui Alex....eu m-am cam speriat intai...am intrebat daca e normal si ok si.... neonatologul a inceput sa rada. Oricum s-a mai strans un pic un pic pielea...adica sunt un pic mai mici acuma.

Alynta are RH negativ - nu am avut nevoie de vaccin m-am impus destul de bine - a luat si rh-ul si grupa mea

Zozela - il alaptez stand in fund si il tin in brate cu capul pe antebratul meu, iar mai nou am si o perna de alaptare.m Mai bine zi care sunt pozitiile incorecte ca sa stim despre ce vorbim, sau cele corecte? mersi mult

2ingerasi mersi de sfaturi - le voi aplica - sper sa mearga...chiar vreau sa alaptez cat mai mult posibil si sa scap si de ragade si sa ma mai intalnesc cu vreo mastita. asadar mersi mult mult

Clabuc mersi si tie de sfaturi cu ragadele.

Clary si Alex al meu face moale si au inceput si colicile, iar cand face kki e destul de agitat inainte dupa care se linisteste brusc. Nu mi-am pus problema sa fie diaree, asa facea si in spital dupa ce a eliminat meconiu si nu a zis nimeni nimic. Deci cred ca e ok. Vorba Alyntei.

La multi ani tuturor Mariilor si felicitari Aniast pt. BB

Hai Buburuza!!!!

Va pup pe toate.

Dana 37+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput