Septembrie-Octombrie 2010!Bravo Buburuza10 !!(158)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

buna dimineata burticute dragi . am aparut si noi dupa o absenta de cateva zile in care am reusit sa punem casa la punct. am cam muncit zilele astea, usor e sa demontezi tot pt curatenie si greu e sa le iei pe toate la mana, sa le stergi si sa le pui la loc. dar a meritat pt ca acum avem o casa curata, crata, varuita, vopsita. aseara am avut dureri de burtica mai ceva ca la menstruatie de m-am si speriat, ma durea cateva secunde si ma lasa cateva secunde. am luat un nos-pa si jumatate de ginipral dar durerile au tinut cam o ora . daca nu ma lasau mergeam la dr dar daca se mai repeta nu mai stau ca nu stiu daca ii fac rau lui bebe.

cristina si bebe in burtica 35+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

LoredanaB insemna ca azi nasti! Sa ai o naster usoara!
Oramona multa sanatate!

Sa va zic ca lemea "ma incurajeaza" ca fata e mare si voi naste greu....

Alina-Mirela 40+3Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ama76

buna dimineata

felicitari mamicilor si bafta burticilor !

la multi ani tuturor Mariilor !

ma puteti trece si pe mine in lista cu cezariana maine 9/9/2010 baiat la spitalul Euroclinic

cand m-am inscris pe forum m-am apucat sa postez mesaje si vazand ca din cauza moderarii apaream total aiurea in mijlocul altor subiecte, am renuntat !

ama [gravi 39s cusi mami Ana (09/10/2006)

ama

Ama, nastere usoara! Nu pot sa te astept pana maine la Euroclinic, eu ma externez acum, intr-o ora. Sper sa te simti la fel de bine cum m-am simtit eu.

Andreea, mamica fericita de bb mic (06 septembrie 2010) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Fetelor, eu mai citesc niste capitole din urma, ca am ramas restanta de cand am lipsit si acum am ajuns la un mesaj de la LoredanaB, care suna cam asa :Bebelina e ok, mai mare cu o saptamana.Are 2989 g si cica se va naste prin 8 septembrie.Nu mai e mult.Ce emotii ma apuca.
Asa ca sa scoatem oare motalele si pentru ea? Ca neuronul meu nu-si aminteste daca in ultimul timp a mai intrat.

mamica de Maria Lavinia si 35+ cu Elena Elisa

"inca suntem 2 in 1. contractii am dar nu regulate. luni am avut control la clinica, cica as fi deja peste termen. am probleme cu modemul, sper sa se rezolve problema azi. va pup pe toate si de abia astept sa vb".

-----

Mami de roza + 37 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

La multi ani Mariilor, sa fiti sanatoase si sa aveti nasteri si bebei sanatosi! Vreau sa le felicit si pe Mari78 si Aniast, sa va traiasca bebeii si sa va refaceti repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Buna burtici

Scuze ca am absentat atata vreme, dar am fost ocupati cu diverse cumparaturi. Am reusit sa luam si noi carut (am pus poza in album), patut si suntem apropae gata cu bagajul de spital

Felicitari fetelor pt bebeii sanatosi si frumosi si fetelor care au schimbat semnatura.

Aniast, am citit povestea ta si ma bucur ca ai avut o experienta placuta cu nasterea

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 35+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Neata!

Se pare ca Buburuza JR (Sofia) are multa personalitate si vrea sa vina cand considera ea. Asa ca, nu va puneti cu micuta ca stie ea ce stie!

Eu in alta ordine de idei, m-am umflat rau de la genunchi pana la labele picioarelor. M-am speriat un pic dar am trecut imediat pe tratatment babesc, bai cu apa si sare in lighean si stat cu picioarele in sus.

uta28 este 35+ cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://www.micaevents.ro

Mergi la inceput

i-mi puteti da si mie va rog user si parola de la bebelusi? multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Alynta, poti sa-mi dai si mie mesaj. Iti trimit PM.

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Buna dimineata!
Am sa fiu un pic egosta si am sa-i urez micutei mele din burtica "La multi anisori!" si urarea "Mami, tati si fratiorii te asteapta cu drag!"
La multi ani tuturor Mariilor!

Buburuza te rog sa nu disperi! Si eu sunt in asteptari ca si tine!
Cami ce putin mai este si la tine!
Ama bine ai venit! Putin mai este si la tine!
Aniast esti o mamica frumoasa si bebe face niste fetisoare nostime.. Sa va traiasca!

Vreau si eu, va rog, un nr de orange sa va anunt mai repede de o fi sa fug pe neveste la maternitate! Mai am nr lui Mai3!

Alina-Mirela 40+3Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

uta28 este 35+ cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://www.micaevents.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

i-mi puteti da si mie va rog user si parola de la bebelusi? multumesc frumos