Septembrie-Octombrie 2010!Bravo Buburuza10 !!(158)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 2ingerasi spune:

Buna dimineata si de la noi!

Inainte de toate, tuturor Mariilor, Marianelor, Mariucelor, Marinelor! Sa fiti sanatoase, sa nasteti usor (cele care mai au bebe la marsupiu) si sa va bucurati de puiutii vostri (cele care ati nascut deja sau care mai aveti comori acasa, in afara de cele din burtica).

Am citi ce ati scris pana acum pentru a ma inspira ce sa pap la micul dejun...dar tot nu am in casa crenvursti si praji tiramisu, asa ca bag si eu capul la racoarea frigiderului sa vad ce ma tenteaza.....

Buburozo, mai scoatem motatele, poate-poate Sofia are nevoie de o galerie mai puternica!

Aniast, sunt totusi surprinsa ca la Euroclinic va da mazere la cele care ati nascut si alaptat.... In primul rand mazarea da gaze la mama si la copilul alaptat (va avea mititelul niste colici.....) si in al doilea rand mazarea este grreu digerabila si ia mult din energia necesara refacerii/productiei de laptic.... E criza mare in Romania, nu am ce sa zic!!! Offf, si cand te gandesti ca platesti si o gramada de bani.... Nu dati cu pietre, rosii sau alte alimente care pateaza(aceept crenvurstii,in schimb...)

Azi ploua si e o vreme de iti vine sa iti tai jugulara.... Deci...stat in casica...E un nor gros de nici antena parabolica nu mai prinde semnal de Romania, asa ca nicio sansa de vazut vreo emisiune mai de Doamne-ajuta... Programele belgienior nu ma dau pe spate, chef de citit nu am, bagajul de maternitate e pregatit de o luna, hainele copilului mare si ale copilului din burta sunt spalate, calcate si puse la locul lor, curatenia in casa e facuta, mancare am (mai putin crenvursti...hrrrrrrrrrrrrrrrrr)... Asa ca o sa stau pe net si sa "ma conversez" cu voi...

Am chef sa nasc, dar dra Antonia nu, chiar daca se va numi si Maria... asa ca mai stam.

2ingerasi, mamica de nazdravan Matei Stefan (29.11.2007) si 37+ Antonia Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui clary

fetelor care mai aveti un bebe...bianca are diaree..doctora nu+mi raspunde la telefon si la cabinet nu este decat maine...nu are febra,nu vomita..doar ca are crampe si a facut caca foarte foarte moale...ce pot sa fac inafara sa o mentin hidratata?

Fericita mamica de bebe-Bianca Gabriela

off, Clary, imi pare tare rau. Da-i ceiut Baby drink sau alt ceai de colici, in care pui putin ceai de menta. Daca o alaptezi,mananca tu niste branza fermentata (cas,daca ai prin casa), banane si orez, ca toate se transmit in laptele matern si strang la burta.
Dar caca de azi e diferit de caca din alte zile?eu stiu de la Matei ca in primele luni bebeii alaptati la san au scaune dese si foarte moi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Alinuco,ce-mi facusi?Nimic,nimic,nicio crampa macar?

Siluan trebuie sa traiasca!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!

Nimic, nimic! Dar sa speram ca mai este pana la 00.00!

Alina-Mirela 40+3Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Anaalina, multa bafta azi la medic, te asteptam cu vesti bune. Mie mi-a dat dr. un tratamen, nu mare lucru, un sirop de tuse, paracetamol daca fac febra, pentru nas un spray cu apa marina, strepsils pentru gat , vitamina C. O sa-mi cumpar siropul de tuse , in nas oricum imi puneam, vitamina C luam , iar de ceai nu trebuie sa mai pomenesc.

mamica de Maria Lavinia si 35+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Am sa fiu un pic egosta si am sa-i urez micutei mele din burtica "La multi anisori!" si urarea "Mami, tati si fratiorii te asteapta cu drag!"
La multi ani tuturor Mariilor!

Buburuza te rog sa nu disperi! Si eu sunt in asteptari ca si tine!
Cami ce putin mai este si la tine!
Ama bine ai venit! Putin mai este si la tine!
Aniast esti o mamica frumoasa si bebe face niste fetisoare nostime.. Sa va traiasca!

Vreau si eu, va rog, un nr de orange sa va anunt mai repede de o fi sa fug pe neveste la maternitate! Mai am nr lui Mai3!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Poftiti si la noi la micul dejun1 Azi, il servin la pat, ca e zi de sarbatoare! Avem sandwich din painica facuta in casa, cu unt, somon fume si putin mustar dulce,plus o cana mare de ceai din fructe uscate, cu miere si muuuulta lamaie...

Am o reteta ff buna si usoara de aperitive cu somon si daca vreti si nu poftiti prea tare,pot sa v-o impartasesc!

Mergi la inceput

Pot avea si eu parola si user-ul de la bebei? Vreau si eu sa ma bucur de ei!!!! Peeeeeeeeeeeeeeeeeeeeease!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

clary fa-i ceai de menta iar apa in care fierbi ceaiul poate sa nu fie apa chioara ci apa de orez (apa in care ai fiert orezul). da-i san cat mai mult ca sa o tii hidratata. dar esti sigura ca e vb de diaree? sugarii au scaune f dese si diagnosticul de boala diareica nu se pune pe numarul lor ci pe consistenta lor. miros altfel, is apoase, cate au fost pana acum?

-----

Mami de roza + 37 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui clary

fetelor care mai aveti un bebe...bianca are diaree..doctora nu+mi raspunde la telefon si la cabinet nu este decat maine...nu are febra,nu vomita..doar ca are crampe si a facut caca foarte foarte moale...ce pot sa fac inafara sa o mentin hidratata?

Fericita mamica de bebe-Bianca Gabriela

Clary cum e exact aspectul! Bebeii alaptati la san fac moale! Adica aspect de scrob sau mustar! Scaunele pot si si mai lichide! Miros urat scaunele?! Au mucus?! Daca o vezi ca are probleme cu burtica cred ca au venit "domnii colici"! Refuz sa cred ca e diaree!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Fetelor, eu mai citesc niste capitole din urma, ca am ramas restanta de cand am lipsit si acum am ajuns la un mesaj de la LoredanaB, care suna cam asa :Bebelina e ok, mai mare cu o saptamana.Are 2989 g si cica se va naste prin 8 septembrie.Nu mai e mult.Ce emotii ma apuca.
Asa ca sa scoatem oare motalele si pentru ea? Ca neuronul meu nu-si aminteste daca in ultimul timp a mai intrat.

mamica de Maria Lavinia si 35+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput