Septembrie-Octombrie 2010!Bravo Buburuza10 !!(158)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Paticut vreau si eu o felie de cozonac!

Ana35+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Multumesc Anuta!

Aseara am montat si noi patutul pe care-l vom folosi pana la max. 6 luni. E foarte simpatic, un patut de lemn care se leagana
Deocamdata l-am umplut cu cumparaturile de ieri, dar dupa ce il decorez corespunzator fac poze si vi-l arat.

Donna 35+ cu

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Paticut . Stiu cum e cu aranjatul caselor, noi ne-am chinuit vreo cativa ani cu o casuta miica mica. Incepusera prietenii sa ne intrebe daca ne face placere sa ne petrecem concediile in Brico Store. Acum ne-am potolit nitel dar peste cativa ani continuam cu etajul

Donna 35+ cu

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Bine ai venit Ama!

Maine e ziua cea mare. Scoatem motatele pentru tine

36+ cu un carucior .... sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

la multi ani celor ce se sarbatoresc cu numele , cu sanatate si floricele si eu, si eu

la multi ani cami, sa cresti mare si sanatoasa

hai buburuzule cu bebelu' si cu moralu'

bubule faza e ca se incearca 3 zile la rand si daca nic nic, la noi cel putin, te baga in ceza. oricum nu e bine sa se forteze uterul asa ca mai ai nitica rabdare ca s-a dilata el ca doar nu-i de capu' lui

-----

Mami de roza + 37 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineta si de la noi.
Eu vad ca nu scap de raceala, offff. Cred ca dupa amiaza ies sa-mi iau medicamentele recomandate de dr.
Felicitari fetelor care schimba azi semnatura. Si tie, Buburuzo, acum ca-s 40 fix, poate Sofia sa scoata nasucul in lume. Asa ca te asteptam cu drag Sofia si tie , mamico, nastere cat mai usoara.
Ama, daca ai fi scris repede 10 mesaje nu mai erai moderata. Dar pentru maine scoatem si sa ai parte de o refacere usoara si un bebe perfect.
Donna, felicitari pentru steluta
La multi ani tuturor celor care astazi sarbatoresc
Vad ca nu prea ati fost interesate de gelul minune pt. nasterea naturala de care v-am zis ieri , DIANATAL. As fi dorit sa stiu daca dr. vostrii au pomenit de el, ca mi l-as cumpara daca e bun, dar as vrea si pareri, ca-i cam scump.
Va

mamica de Maria Lavinia si 35+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna dimineata ,
daca e zi mare azi, apai sa va servesc si eu cu cate cava, crenvusti cu mustar, lapte cu cereale, bananae si desert prajitura tiramisu...m-am trezit dimineata si m-am dus sa cumpar toate astea...Ema doar a terminat de papat

Urez si eu la toate Mariile, sanatate si noroc, bucurii si impliniri. Doresc nasteri usoare si refaceri rapide si bebelusi sanatosi si necolicosi. Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Dimineata am fost la biserica, am aprins lyumanari si m-am rugat sa trecem cu bine peste aceasta etapa, sa am copiii sanatosi si sa avem pace in casa si in suflete.

Diseara mergem la Amara, cred ca ma asteapota ceva surprize pe acolo...

Aseara am vrut sa dorm singura, insa dupa ce a adormit Ema a venit sotul langa mine...mai spre dimineata cred ca Ema a dormit dezvelita si s-a trezit a venit fuga langa mine...m-am mutat in sufragerie...cu pernele taras dupa mine, dar m-a urmat si pisica Ema

Alynta scot eu scot moatele, Maria hai ca e ziua ta !!!

Buburuza , vorbeste cu Sofia ... hai ca zi e ziua cea mare
ama bine ai revenit printre noi, maine e si la tine ziua cea mare

Ieri a trebuit sa-mi cumpar telefon...doar no sa raman fara comunicare, nu era momentul insa ...asa s-a intamplat sa se strice tocmai acum...
Va doresc o zi minunata

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari,36+ PETRU si mami de bomboana EMA

AMR - 2s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Am vazut si eu baieteii din album. Sunt superbi, sa creasca mari, frumosi si sa-si bucure parintii in fiecare clipa.

Chichi , m-am indragostit de leaganul vostru, tare imi place. Si patutul e frumos si bine compartimentat. Acum toate il asteapta pe bebe Toma. Dar... am vazut eu bine o sticla de ...Cola? Noroc ca nu mai pot bea, la cea mai mica inghititura ma apuca niste arsuri

mamica de Maria Lavinia si 35+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

LA MULTI ANI PENTRU TOTI SARBATORITII DE AZI!!!!!!!!

Eu pleec la intalnire cu bebelu,sper sa fie bine si sa mai stea acolo 2 sapt .

Oramona si eu sunt cu mucii pana la brau, acum tusea seaca e cu secretie si am inceput sa ma simt mai bine. tratamentul e paracetamol , ceaiuri si multa vitamina C

Anaalina , mami de Catalina Teodora(30.03.2007)sicu(36+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

fetelor care mai aveti un bebe...bianca are diaree..doctora nu+mi raspunde la telefon si la cabinet nu este decat maine...nu are febra,nu vomita..doar ca are crampe si a facut caca foarte foarte moale...ce pot sa fac inafara sa o mentin hidratata?

Mergi la inceput