Septembrie-Octombrie 2010!Bravo Buburuza10 !!(158)
Raspunsuri - Pagina 3
Alecsa_L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anna_ivan neatza si de la noi azi sunt maria ![]() ![]() ![]() La Multi Ani si celorlalte marii - sa fiti sanatoase si sa va bucurati de copilasii vostrii ![]() ![]() la micul dejun nu avem decat o cafea cu lapte si o omleta cu marar pe care tocmai o prepara tati. Buburuzo azi vine sigur fetita ![]() 34+ bebe michttp://blog.photostories.ro/ poze ![]() |

LA MULTI ANI MARIA!
Sa fii sanatoasa, fericita, iubita, sa ai parte de o nastere usoara...si sa te bucuri de un bebe sanatos si voios!!!
Pupppppppppppppppp.

Alecsa_L,
35+ ,
donna79 spune:
Neataaa!
Ce agitatie e pe aici! Buburuzel multumim pt mic dejun daaar... treci la treaba! Pai ce facem aici? Ne jucam sau nastem?
Hai, serios acum, stam cu pumnii stransi, majoretele pica de somn dar nu le lasam sa se odihneasca.

Hai Bubu, Hai Bubu, Haaaaaiii Bubuuuuu!!!

La Multi Ani Mariilor! Sa fiti sanatoase, iubite si fericite!
La Multi Ani Cami!!! Multa sanatate si nastere usoara! Vineri e o zi minunata pentru intalnirea cu puiul mic 
Ama bun venit printre noi, asa... pe ultima suta de metri. Iti tinem pumnii stransi pt maine! Te-ai hotarat la nume sau astepti sa-l cunosti? ![]()
Fistiq, nu te enerva... stii ce putea fi mai rau decat sa se sparga acum teava? sa se sparga peste 2-3 saptamani! 
Anna frumoasa semnatura! 
Donna
35+ cu 
Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica!
donna79 spune:
Iaca...am "implinit" 500 de mesaje!!! si am capatat stelute! Ce mandra sunt!![]()
Donna
35+ cu 
Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica!
ana_25 spune:
Neata fetele!!
La multi ani Mariilor!
Felicitari fetelor care azi schimba semnatura!
Cami la multi ani,sanatate,fericire si un bb sanatos si cuminte!!

Alexuza bine ai venit acasa! Am tot vrut sa-ti trimit mesaj,dar nu stiu de ce nu a mers! Abia astept sa ne povestesti si sa ne arati pozici cu grasunica Emma!

Fistiq mama ei de teava!
Acu si-o gasit sa se sparga!

Zozela multumesc de "ignore"!!![]()
Buburuzule multumim ca te gandesti la noi cu micul dejun!!
HAI SOFIA!!
Ma duc sa vad si eu pozele noi!
Ana
35+
Maia Elena
lu' mama
paticut spune:
Buna dimineata si de la noi... avem cafea proaspata cu lapte condensat, si cozonac cu nuca.
ieri am absentat.. am fost si noi la intalnire cu calul balan.. experienta ok. colul lung si inchis.. urmeaza o alta eco pe 21 sa vedem cum e cu lichidul care nu prea e, cu placenta groasa.. etc. of. un stress continuu.
la multi ani cu sanatate tuturor Mariilor noastre, neamurilor si cunostiintelor voastre.
Ana felicitari pentru semnaturica si la fel si tie Buburuzo!. lasa fata sa vie de ziua ei. cand se va simti gata si s-au aliniat stelele in formula corespunzatoare (de noroc) vine ea si neindusa.
Zoze.. cu e patul mare??
Aniast - ti-am vazut baiatul e superb, la fel si alex si vai mooor dupa adelina a Lorei. mai fato! tu o facusi gtat de gradi mai! sunt innebunita.. breau si eu asa falcos si grasun. sa-ti traiasca! e superba! toi bblushii de la odiseea asta sunt frunosi .. fara exceptie. ca si mamele lor!

Aniast - numai camd ai zis cuvantul shaormerie am innebunit. eu sunt mare fan al acelei shaorme intrucat nu e clasica, are berbec (cui ii place) si iaurt si rosii proaspete in ea....e un deliciu! azi ma duc sa fac analizele finale si trag o fuga sa-mi fac pofta! 

Sorana - eu sincer as fi fugit la primul spital, sau la vreunul recomandat as fi facut teste, eco, etc.. si l-as fi nascut categoric direct acolo.. cetatean cu toate drepturile de British. Parol!
Fistiq - imi pare rau de teava ta. stiu cum e ca noi ne straduim s ne terminam casa de ani buni si aici e fain, parchet, curat.. si 2 m mai incolo inca mai avem de pus gips carton, inca mai avem de pus gresie.. of! vorba chichiutei- Toate trec! noi sa fim sanatosi.. asa ca-ti doresc rabdare multa!
donna, tanamera, 

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si
32+
Alecsa_L spune:
| citat din mesajul lui ama76 buna dimineata felicitari mamicilor si bafta burticilor !la multi ani tuturor Mariilor ! ma puteti trece si pe mine in lista cu cezariana maine 9/9/2010 baiat la spitalul Euroclinic cand m-am inscris pe forum m-am apucat sa postez mesaje si vazand ca din cauza moderarii apaream total aiurea in mijlocul altor subiecte, am renuntat !ama [gravi 39s cu si mami Ana (09/10/2006)ama |
Multa bafta maine! Iti tinem pumnii...Ce fericita trebuie sa fii cand stii ca maine o sa-ti tii comoara in brate.

Alecsa_L,
35+ ,
ana_25 spune:
Chichi f faine sunt leganusul si carutul! Imi place si patutul mult!! Sa le folositi sanatosi!!
Tanamera vazut o burtica mumoasa tare!
Ionela si carutul printesei tale e super!
Aniast bb e superb! Sa fie sanatos si sa creasca mare-mare!!
Aseara am montat si noi patutul,si am mutat si calculatorul in alt loc,de aia nu am intrat pe net!
O zi buna sa aveti!
Ana
35+
Maia Elena
lu' mama
ana_25 spune:
Ama76 nastere usoara! Si o sa scoatem motatele si pt tine maine!
Ana
35+
Maia Elena
lu' mama
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui donna79 Iaca...am "implinit" 500 de mesaje!!! si am capatat stelute! Ce mandra sunt! Donna 35+ cu ![]() Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica! |
Felicitari! La mai multe stelute!

Ana
35+
Maia Elena
lu' mama
paticut spune:
ama - scoatem motatele pentru tine... sa ai o nastere usoara, revenire ultra rapida, bebeb cuminte, papacios si necolicos!

hai ama!! 

Nerantula.. mama draga esti fenomenala. Bravo tie si sa stii ca esti o norocoasa. 
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si
32+

in mijlocul altor subiecte, am renuntat
!
Ana (09/10/2006)