Septembrie-Octombrie 2010!Bravo Buburuza10 !!(158)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuu!!! Iote-ma-s!!! Ce credeati ca se ocupa altcineva de micul dejun? Noooooo!!! Tot eu, dar de data asta din spital. Date fiind imprejurarile, voi apela la room service si voi face o selectie din menu-ul lor. Astept comenzile voastre! Apropos, au astia asa o mancare buna in spital, incat pot concura cu multe restaurante serioase! Pe bune!!!

Va multumesc tuturor pentru sustinere! Kiti, esti o dragutza!!!

Incerc sa imi ridic moralul care in realitate atarna pe jos... azi-noapte la 12 mi-a fost introdus al 3-lea ovul si in continuare sunt de piatra, adica nu am nicio contractie si colul este posterior (de abia se ajunge la el, desi dr. a incercat sa-l repozitioneze aseara). Aseara aveam colul usor deschis (dilatatie 1 cm, adica o nimica toata). Acum luam o pauza pana la pranz cand vine din nou dr. sa ma vada. Sincera sa fiu nu cred ca se va declansa travaliul, sunt indusa de aproape 24 de ore... Daca nu si nu, ma duc frumusel acasa si astept inca o saptamana.

Partea buna este insa ca am internet - mi-a adus sotul modemul si laptopul azi-noapte - asa ca imi pot umple timpul mai usor. Am 2 carti la mine, insa nu si dispozitia pentru a le deschide.

Cam atat! Ma duc in urma sa va citesc!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

De ieri am schimbat prefixul!!!

40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama76 spune:

buna dimineata

felicitari mamicilor si bafta burticilor !

la multi ani tuturor Mariilor !

ma puteti trece si pe mine in lista cu cezariana maine 9/9/2010 baiat la spitalul Euroclinic

cand m-am inscris pe forum m-am apucat sa postez mesaje si vazand ca din cauza moderarii apaream total aiurea in mijlocul altor subiecte, am renuntat !

ama [gravi 39s cusi mami Ana (09/10/2006)

ama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

neata si de la noi,
eu nu dorm de pe la 5.10 m-am trezit sa beau apa o tura de wc si adio somn, asa ca m-am ridicat frumos mi-am strans rufele de pe sarma de calcat nu astazi ca e sarbatoare si oricum am oameni la instalat usi glisante, aseara a venit si mobila din camera piticei deci am un prafalau in casa nu -l pot descrie dar il fac eu curat.

Ghiocela, se rezolva si tevile stiu prin ce treci

Buburuzo, hai ridica-ti moralul de pe jos si spune-i sa stea sus vine bebe noi il incurajam Hai Sofia ,Hai Sofia,Hai Sofia

sa vedem ce meniu ne dai de la Burj Al Arab, noi am avut asa, o cana cu lapte + 3 aripioare crocante si compot de mere si prune. O combinatie super dar daca imi era foame.

si sa nu uit:

La Multi Ani! tuturor Mariilor, Marianelor, sa fiti sanataose, iubite fericite sa aveti copilasi sanatosi si papaciosi.[red]

pupam burticile
Nadiutapm de Lidiuta 08.02.2007
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

neatza si de la noi
azi sunt maria

La Multi Ani si celorlalte marii - sa fiti sanatoase si sa va bucurati de copilasii vostrii

la micul dejun nu avem decat o cafea cu lapte si o omleta cu marar pe care tocmai o prepara tati.

Buburuzo azi vine sigur fetita

34+ bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

aaa si azi am schimbat semnatura

34+ bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Hai Buburuzo, ca astazi trebuie sa vina Sofia, iti spun eu ca-i o zi frumoasa... ca doar este ziua mea

Dupa ce papati din micul dejun al Buburuzei, fac cinste cu tort de ciocolata si cafea (noi l-am gustat deja), tarte cu fructe, suc de gutui si ce va mai pofteste inimioara

m-am uitat pe listuta si am vazut ca vineri este liber, asa ca s-a decretat... vineri ne vedem bebelusul. Nu va pot spune unde am stomacul de emotie

La multi ani si tuturor Mariilor, sa fiti sanatoase si fericite, alaturi de cei dragi!

camelia 38+

vineri ne vedem comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Buna dimineata,

La Multi Ani! Mariilor care se sarbatoresc azi

Zoze, cum ai dormit in patutul nou nout?

Fistiq, ce timing fain cu teava aia, bat-o norocu'...hai, imediat e joi, trece repede

Aniast, sa-ti traiasca puiul mare si frumos si sanatos! E un scump

Sorana, cred ca ati luat cea mai buna decizie care se putea lua in momentul de fata cu tara noastra de c... Sper sa ai o acomodare usoara si sa-ti placa acolo

Buburuzaaaaa, multumim de micul dejun! Ai vazut? Si iti faceai griji cine ne da noua micul dejun cand o sa fii plecata .
Felicitari pentru semnaturica, desi nu cred ca vrei sa o mai tii mult. Iti tinem pumnii sa inceapa contractiile si sa te intalnesti cat mai repede cu bebelina ta!

Anna, felicitari pentru semnatura! La mai mare! (nu mai mult de 40)

36+ cu un carucior .... sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Multi Ani traiasca, Multi Ani traiasca, La Muuulti Aaani!

La multi ani! Cami

Iti dorim (2 in 1) multa sanatate, nastere usoara, un bebelin sanatos si mancacios si o familie alaturi de care sa te bucuri multi, multi, multi ani de acum incolo

Huh...mi se face pielea de gaina...ma iau emotiile, cred ca incep sa constientizez ce aproape suntem si noi

36+ cu un carucior .... sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsa_L spune:

Buna dimineata fetele! Va invit la o cafea cu lapte...

Alecsa_L, 35+ ,

Mergi la inceput