Septembrie-Octombrie 2010!Bravo Buburuza10 !!(158)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Mai3 da m-a urcat pe cal mi-a luat secretie de pe col si apoi din nas pentru streptococi. Sambata ma duc dupa rezultate..
Utila lista ta, am mai adaugat si eu la ce aveam..eu am trecut si o crema de fata, apa termala si un balsam de buze..

Klarisse graviduta 35+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 4 s pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2ingerasi spune:

Dragi mamici cu poze la albumul de bebelusi, sa va traiasca minunatiile, sa va asculte si sa ca aduca numai fericire!
Doamne, cat sunt de frumosi toti!Sa nu fie de deochi si sa aiba parte de tot binele din lume!

2ingerasi, mamica de nazdravan Matei Stefan (29.11.2007) si 37+ Antonia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata la amiaza!
Scriu repede, ca acusi incepe sa tipe dupa tzatze.
La multi ani tuturor Mariilor si Marianilor!

HAI BUBURUZAAAA!!!!!

Danais, multumim pt. vestile despre Crinutza si bebelina, sper ca totul va fi bine si o sa coboare don'soara!

Va pup, ca tipa deja.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

oramona e de la loredana mesajul

danaisa eu asa am patit cu baby in timpul travaliului. toata sarcina am strans din buci sa nu o scap si in travaliu ea era toata sub coaste.

klarisse asa mi-a zis si mie dr meu. a zis si sa stau calma in caz ca ma apuca cand e de garda la CV ca cei care sunt angajati permanenti arcadia sunt ok si sunt pe maini bune. eu tre sa trec de 21 cand e de garda la CV. dupa aia la controlul de la ei ti-au luat cumva pt streptococ din secretie? ca eu n-am chef pe cal da' cica daca vor streptococ ma suie ca n-are ce face

mi-am pus 6 perechi de chiloti, mi-am pus tampoane din vata ca nu imi plac cele de la always in primele zile si am vazut ca ei asta ne dau, un deo, pieptan, elastice de par, o pijama ca tati nu vrea pijama de la ei ca sunt direct cu etichete deci nesapalate desi curate si nu vrea sa pun bebe pe ele , centura post-natala, 2 perechi de sosete, o iconita, actele si niste cosmetice. aaa...si o suzeta si mameloanele de silicon

-----

Mami de roza + 37 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Ce tare ai fost, maitreyi! Pai daca ai strans atat din buci, normal ca baby s-a suparat si s-a "urcat" la loc!

Donna, lasa pisica Evelinei ca nu e vremea ta inca! Sa respectem ordinea "ierarhica" de pe prima pagina, ca asa e frumos nu?

danaisa20 fericita 33+
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

La multi ani Marii si Marioare!!!

Vineri avem si noi intalnire cu fetita. Abia stept sa vad ce greutate are. La 30 sapt avea 1700 grame si la 31 avea 2000 grame. Cred ca a luat cam mult intr-o saptamana. Sunt curioasa sa vad cat are acuma!!!!!! N-as vrea sa fie prea mare pt ca vreau sa nasc natural. Dar...vedem!

Pupaturi la toata lumea!!

Ghiocela 35+ cu Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Mai3 da m-a urcat pe cal mi-a luat secretie de pe col si apoi din nas pentru streptococi. Sambata ma duc dupa rezultate..
Utila lista ta, am mai adaugat si eu la ce aveam..eu am trecut si o crema de fata, apa termala si un balsam de buze..

Klarisse graviduta 35+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 4 s pana la marea intalnire

uof deci nu scap sarcina asta de cocotat
eu nu retin sa fi vazut prosoape dar nu cred sa nu fie insa parca mi-as lua si un prosop pt zona intima ca ma gandesc ca patam, or mai fi si albe ale lor, si ma jenez pe-acolo...

-----

Mami de roza + 37 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

a iesit si azinoapte si azidimineata foarte foarte moale..diferit de pana acum si mititica are niste crampe de se face rosu/grena la fata si se screme dar nu mai iese afara...acum doarme dar e maraita ..am reusit sa vb cu doctora si mi-a zis sa-i dau san si baby drynk pana maine cand ma duc la ea sa o vada..mi-a zis ca s-ar putea sa nu fie diaree ca la copii alaptati la san se poate sa aibe si scaune mai moi decat de obicei.Am citi acum pe net ca la sugari diareea se manifesta si cu febra si in caca apar urme de sange sau un mucus,ceea ce bianca nu are...fug ca sa trezit si plange..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Se pare ca pisica mea a ramas etalon...he he...
Chiar is curioasa acum, cine naste prima, eu sau ea...ieri am dormit, impreuna la amiaza...ea cuminte la picioarele mele. V-am zis ca am vrut s-o sterilizez dupa prima runda de pui...si mi-a zis veterinarul s-o las sa se retraga mameloanele. Am lasat-o...da ce credeti ca a facut ea in timpul asta......noroc ca mi-a zis un vecin ca a prins-o in fapt. Asa ca astept puii din runda 2.
Si dormim impreuna...he he...

36+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Colici avem..ii tratam cu sab simplex si baby drink dar cand o doare burtica de la colici nu se screme..ultimele doua scaune au fost mai mult apoase...nu miros diferit de scaunele pe care le-a avut pana acum..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

CLARY subscriu si eu la ce ti-au scris fetele. Ia si bea si tu ceai de menta si mananca orez...si pune-i si ei un pic de ceiut de menta in baby drink, nu are ce sa-i strice. Si instinctul de mama nu prea da gres, daca tie ti se pare diferit, e posibil s-o fi deranjat ceva...ai schimbat tu ceva in alimentatia ta, de curand? Gandeste-te si la asta, poate nu i-a priit ceva ce ai mancat, nou, si care a trecut in lapte.
Multa sanatate!

36+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput