Septembrie-Octombrie 2010!Bravo Buburuza10 !!(158)
Raspunsuri - Pagina 15
ana_25 spune:
Eveline poate-ti o varza in loc de conopida!!
Cami esti programata la ceza vineri?? Ma duc sa te trec in listuta!
Ana
35+
Maia Elena
lu' mama
eveline spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 Eveline poate-ti o varza in loc de conopida!! ![]() Cami esti programata la ceza vineri?? Ma duc sa te trec in listuta! ![]() Ana 35+ Maia Elena lu' mama |
Mai gandim la fel...mi-ai luat cuvintele din gura
..de fapt toate trei..
36+ Victor Darian si mamica de
Andreea Bianca
ana_25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eveline
Mai gandim la fel...mi-ai luat cuvintele din gura ..de fapt toate trei.. 36+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca |
Sunt mama Omida!!

Ana
35+
Maia Elena
lu' mama
tanamera spune:
2ingerasi multumim pentru listele cu alimentele permise pe perioada alaptarii
,eu deja le-am salvat.
Pity cum stai cu emotiile
,ce putin mai ai si il vezi pe Tudor.
Aniast ce nume ati ales pana la urma?
33+ cu 
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
anna_ivan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cameluska Buna, Ma numesc Camelia, sunt din Timisoara (zona Soarelui) , va citesc cam de la inceputul odiseei, doar ca nu am reusit niciodata sa si scriu ceva, sunteti prea rapide pt mine :). Eu sunt o graviduta de 39 sapt, acum am si eu mari emotii pt fetele care sunt la rand sa nasca, dar si pt mine, ca se poate intampla in orice moment. Voi naste la Odobescu. Mesajul e in mod deosebit pt Ana_25, pt ca am o inytrebare: (nu ai activat PM) tare imi plac cercelutii pt printesa ta, rugamintea mea este daca imi poti spune de unde i-ai luat, zona, ce bijuterie... pretul era ff bun. Iti multumesc tare mult, iti/va doresc o sarcina usoara in continuare si binenteles pana la termen (desi spre final e tooot mai greu). ![]() |
camelusca bine ai venit in grup si nastere usoara ca vad ca mai ai tare putin..
scrie repde 10 mesaje ca sa te vada fetele in timp real

aa si de fapt tu nu ai activat PM
34+
bebe michttp://blog.photostories.ro/
poze

luy spune:
Buna, fete dragi ! Cine isi mai aminteste de mine ? ![]()
Cred ca a trecut o luna de cand nu am mai scris, nici sa citesc pe aici nu am mai reusit, aveti o viteza fantastica iar eu am fost intr-o continua viteza, desi de pe 10 august am intrat in concediu. Speram ca o sa am mai mult timp ca sa fiu mai activa pe aici, dar uite ca nu a fost sa fie asa, mai intai am plecat o saptamana la munte, pe urma am fost ocupati cu pregatiri pt aniversarea Mariei, iar saptamana trecuta am fost f.prinsa cu organizarea petrecerii de 3 ani a copiilor din grupul de dulcetzuri si papanashi ( format la odiseea de sept-oct 2007 ).
Acum insa gata, am terminat cu toata agitatia, incerc sa ma concentrez pe pregatirile pentru sosirea bebelinei ( care inca nu are un nume
, sper sa nu facem si noi ca aniast - hai, nu ne dezvalui secretul ? Mor de curiozitate, tot pandesc postarea ta
)
Luni m-am trezit ca nu facusem nimic in privinta celulelor stem, nici macar nu hotarasem cu care firma sa inchei contractul. Intr-un tur de forta m-am documentat, am pus mana pe telefon, i-am sunat pe cei de la CBC, am stabilit intalnirea cu ei, am fost la sediul din Bucuresti si am semnat contractul, intorcandu-ma acasa cu kitul de prelevare
.
Si ca sa profit la maxim ca sotul era liber, dupa aceea am fost la magazin la Chicco sa luam carucior, insa ce aveau acolo nu prea ne-a placut si ni s-a parut si scump. Asa ca ne-am oprit in Sun Plaza si am gasit un set carucior+scoica Graco la 890 lei care ne-a placut. L-am luat fara sa mai stam pe ganduri, iar cu asta am rezolvat marile probleme urgente pe care le aveam pe lista.
Nu am pregatit nimic pentru bebelina, abia am scos din dulap hainutele, trebuie sa le sortez pe marimi, sa le spal si sa le calc zilele astea. Trebuie sa pregatesc si patutul care a fost al Mariei, nu am idee cum sa curat salteluta, am descoperit ca e patata tesatura ( si oricum s-a umplut de praf ).
Trebuie sa ma gandesc la lista de cosmetice pt bebelina...
Hmmmm, am ce face.
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
36+ cu
la purtator
luy spune:
Cezariana am programat-o pe 21 septembrie ( la 38 s + 4 zile ), pana la urma voi merge sa nasc la Euroclinic.
Pentru cele care urmeaza sa nasca acolo, sper ca stiti ca pe baza unei adeverinte de la serviciu si a unui bilet de trimitere de la dr.de familie, o parte importanta din costuri este suportata de casa nationala de asigurari de sanatate.
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
36+ cu
la purtator
luy spune:
La multi ani tuturor celor care poarta numele sf. Maria !
La multi ani fericiti, camisv !
Pentru fetele care sunt acum 'in focuri' :

Hai Buburuza! 

Hai LoredanaB! 

Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
36+ cu
la purtator
ana_25 spune:
Luy bine ai revenit!!
2ingerasi multumim pt sfaturi! F folositoare!
Ana
35+
Maia Elena
lu' mama
alina.clau spune:
Buna,mamicilor!
N-am mai scris de muuuuult,dar am mai citit din cand in cand...Am intrat si eu in sfarsit in concediu,pe 1 sept si acum imi trag putin sufletul ca nu mai puteam...
Am vazut ca deja sunt multe mamici ce au nascut!Sa va traiasca puiutii si sa fie sanatosi!Tinem pumnii pt cele ce urmeaza!
Dpn-ul meu dupa ultima ecografie este 15 oct,iar dupa ultima menstruatie e 18 oct.Doctorul mi-a spus ca incercam sa ne programam cu,cezariana cat mai aproape de dpn,daca nu sunt probbleme...
In rest ma simt foarte bine.Poate un pic greoaie...deh,greutatea!La ultima ecografie am avut rezistenta in arterele uterine putin crescuta,adica in traducere libera nu se iriga bine placenta.Era cat pe ce sa fac Clexane,dar pana la urma am scapat doar cu Aspenter.Sper sa fie totul bine pana la sfarsit!!!
Va pup!Si promit sa mai scriu desi sunt cam lenesa la acest capitol!![]()
alina
34+
,mami de ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta