Septembrie-Octombrie 2010!Bravo Buburuza10 !!(158)
Raspunsuri - Pagina 14
eveline spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nicopic fetele, incalzitorul de biberoane poate fi inlocuit de cuptorul cu microunde? multam' ![]() Nico, burtica de 38+ |
Trebuie sa-ti cunosti foarte bine cuptorul tau cu microunde si sa faci multe probe inainte, sa stii exact cat pui si ce pui. Stii ca au fost accidente cu lichide incalzite prea tare si neuniform. Apoi, daca va fi sa nu alaptezi si-i vei da lapte praf, doar apa trebuie sa fie incalzita si apoi se prepara laptele. Daca dupa ce a mancat bebele mai ramane, se arunca...niciodata nu-i reincalzesti lapte facut sa-i dai la masa viitoare.
Iti spun cum am facut eu (am alaptat foarte putin din cauza unei toxiinfectii ce a necesitat o medicatie care nu mi-a mai permis alaptatul...): ziua ca ziua, insa noaptea cand nici nu mai stiam cum ma cheama fara buletin in fata, de epuizata ce eram...am apelat la banalul termos. Umpleam un termos cu apa fiarta si racita la temperatura pe care am considerat-o eu potrivita si preparam cu ea lapte praf de cate ori era nevoie. Chiar cand s-a ajuns la doar 2 biberoane pe noapte, puneam deja laptele praf masurat in biberon, si cand cerea copilul doar turnam apa din termos peste, agitam si dadeam. Ideea mi-a venit destul de tarziu, m-am chinuit multisor cu fiert/racit dla fiecare masa...dura ceva si intre timp copilu' trezea toti vecinii...
Si inca ceva...asta a fost la mine, nu o lua ca ceva obligatoriu...fetei mele, dupa multe incercari am dedus ca-i place sii-i prieste laptele/ceaiul la temperatura camerei...
36+ Victor Darian si mamica de
Andreea Bianca
camisv spune:
Multumesc fetelor de urari
, cred ca-i cea mai agitata zi a mea (si fara sa beau
), desi nu astept musafiri, ma invart prin casa si ... as spala geamuri
... noroc ca-i sarbatoare! Astept sa vina sotul de la servici, sa ma mai linisteasca!
Chichi f. frumoase achizitii pentru bebe. Si noua ne-a placut balansoarul, dar n-am avut cui sa-l aratam
! Sa-l foloseasca bebe Toma sanatos![]()
noua ne-a mai placut si asta, dar la fel a fost cu "aratatul":
http://www. universultau .ro/products/625
camelia
38+ 
vineri ne vedem comoara
bebecris26 spune:
am vazut bebelusii
. Doamne ce frumuseti, m-au luat niste emotii....abia astept sa-l vad si pe al meu
cristina si bebe in burtica
35+sapt
camisv spune:
eveline, super ideea cu termosul. Mi-a mai spus-o o colega la servici, ea il folosea si la plimbare si nu se stresa ca sta prea mult in parc(am inteles ca laptele preparat trebuie dat imediat)
camelia
38+ 
vineri ne vedem comoara
camisv spune:
| citat din mesajul lui cameluska Buna, Ma numesc Camelia, sunt din Timisoara (zona Soarelui) |
bine ai venit, la odiseea noastra

nastere usoara si bebe sanatos! inteleg ca nasti natural, deci s-ar putea sa vina in orice clipa. Pe aici fetitele au fost mai lenese, s-au lasat asteptate ...
chiar bebe Sofia nu vrei sa vii astazi? iti spun eu ca-i o zi numai buna de venit pe lume!
camelia
38+ 
vineri ne vedem comoara
ana_25 spune:
Andreea dupa ce vine sotu le la scarbici,mananca,spal vasele apoi ma "hodinesc"!
Pana atunci sunt in priza!
Eveline e f simplu de facut salata de conopida! Fierbi conopida(cantitatea,cat vrei) dar o fierbi putin mai mult, daca ai blender e f bine iar daca nu o zdrobesi bine cu furculita eu asa fac. Se sfarama bine ca e moale! Faci maioneza si dai ceapa pe razatoarea mica dupa care o storci de zeama,sau o toci marunt(cum vrei). Pui sare si daca-ti place pui putin usturoi pt gust! Se face cam la fel cu salata de vinete! E buunna!

Camelia bine ai venit!
Se inmultesc Timisorencele!

Nastere usoara iti doresc! Cercelusii i-am luat de la bijuteria(e un stand) din centrul comercial Euro, ala de langa Kappa! Bijuteria e pe culuar,unde sunt usile,nu intrii pe randuri! Acolo unde e fornetti si unde e ala de copiat chei.
Am PM-ul activat,dar nu stiu de ce nu poti sa-l vezi! Si eu vreau sa nasc la Odobescu!
Ana
35+
Maia Elena
lu' mama
tutz spune:
La multi ani Cami!
Imi imaginez ce emotii ai pt vineri :) Sa nu uiti sa ne raportezi cat mai repede cu experienta ta, avand in vedere ca te urmam la President inca vreo 3 fete de aici ![]()
Tutz
35+ cu
Julia la purtator
eveline spune:
| citat din mesajul lui ana_25 Andreea dupa ce vine sotu le la scarbici,mananca,spal vasele apoi ma "hodinesc"! Pana atunci sunt in priza!Eveline e f simplu de facut salata de conopida! Fierbi conopida(cantitatea,cat vrei) dar o fierbi putin mai mult, daca ai blender e f bine iar daca nu o zdrobesi bine cu furculita eu asa fac. Se sfarama bine ca e moale! Faci maioneza si dai ceapa pe razatoarea mica dupa care o storci de zeama,sau o toci marunt(cum vrei). Pui sare si daca-ti place pui putin usturoi pt gust! Se face cam la fel cu salata de vinete! E buunna! ![]() ![]() Camelia bine ai venit! Se inmultesc Timisorencele!![]() ![]() Nastere usoara iti doresc! Cercelusii i-am luat de la bijuteria(e un stand) din centrul comercial Euro, ala de langa Kappa! Bijuteria e pe culuar,unde sunt usile,nu intrii pe randuri! Acolo unde e fornetti si unde e ala de copiat chei. ![]() Ana 35+ Maia Elena lu' mama |
Saru' mana... Am sunat deja sotu sa cumpere o conopida in drum spre casa...oare o sti cum arata, barbatii astia...
36+ Victor Darian si mamica de
Andreea Bianca
camisv spune:
| citat din mesajul lui tutz La multi ani Cami! Imi imaginez ce emotii ai pt vineri :) Sa nu uiti sa ne raportezi cat mai repede cu experienta ta, avand in vedere ca te urmam la President inca vreo 3 fete de aici Tutz 35+ cu Julia la purtator |
Multumesc mult! sigur va scriu imediat ce pot. Chiar n-am intrebat daca au acces la internet! Dr mi-a zis sa stau linistita astazi, ca sunt deja 4 cezariene programate si n-o sa aiba timp de mine
camelia
38+ 
vineri ne vedem comoara