Septembrie-Octombrie 2010!Bravo Buburuza10 !!(158)
Raspunsuri - Pagina 16
luy spune:
ana , multumesc ! 
alina.clau, uite cum ne facem noi revenirea in aceeasi zi
. Vezi ca ti-am trimis PM
Daca imi trimite si mie cineva parola pt contul unde sunt pozele cu burtici, voi putea sa pun si eu poze ca sa ma laud cu a mea
, tocmai am facut sambata poze la petrecerea de care v-am povestit. Ca sa nu raman 'un nick fara fatza'
si sa vedeti si voi cine va scrie.
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
36+ cu
la purtator
donna79 spune:
2ingerasi
multumim pentru sfaturi, le-am salvat deja.
Bine ati revenit Luy si Alina.clau!
Intre timp am vazut si eu juniorii lui Aniast si Nastasie... absolut deliciosi! Sa fie sanatosi si fericiti!
Donna
35+ cu 
Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica!
belle_sara spune:
buna tuturor.
in primul rand vreau sa urez la multi ani tutror mariilor, si mai mari si mai mici.

va rog si eu tare mult daca se poate sa-mi trimita si mie cineva datele de la contul cu pozele bebelusilor.
ma multumesc 
mamica de scumpete sara si george (35 sapt)
alina.clau spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 Luy ti-am trimis datele pe PM! ![]() Ana 35+ Maia Elena lu' mamaVreau si eu parola!!!Pleaseee! |
alina
34+
,mami de ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta
paticut spune:
ana 25 si tanamera.. va rog sa deschideti geamurile larg.. e cald oricum sa va arunc niste cozo cu nuca...mama a pus putina scortisoara in el si e iamii!!
donna - sa stapaniti sanatosi patutul. si eu am vrut unul la Miron dar era prea scump si pentru cateva luni nu a meritat investitia. Am luat unul simplu de la ikea dupa care la 9 luni am schimbat cu unul de baiat mare .. tot de la ikea care o sa-i ajunga pana pe la 14 ani cred eu ca se tot desface functie de lungimea copilului.
Iar apropos de constructii e jale. M-ai facut sa rad cu concediile in brico.. la noi sunt in Hornbach. noi am vrut casa mare (desi apartamentul in care stateam avea vreo 100 mp - 4 camere) dar nu aveam decat 70 mp de curte. acuuuum am curte sa fac doua nunti odata : si pe a lui Botezatu si pe a lui Cabral.
oramona, fulgutza, sanatate multa si un
plin de anticorpi pt raceala.
mari- paun- la multi ani pentru azi, sa fii sanatoasa si sa-ti vezi fetele mari! multumim de tratatie si petrecere frumoasa diseara la Amara - foarte frumoasa zona.
anaalina .. succes la eco te asteptam cu vesti bune.
maitrey multumim de vestile de la loredanaB si scoatem motatele pentru ea: 

HAI LOREDANA 

Eveline, felicitari pentru schimbarea semnaturicii...
Cameluska - bine ai venit printre noi. hai alatura-te gastii noastre..
2ingerasi - f utile sfaturile.. multumesc frumos 
alina.clau si luy bine ati revenit...voi si aniast - mi-ati fost colege la odiseea de iul-aug 2007.
am fost la analize... am scapat si de intepaturi. pe 21 ma duc la eco si de abia astept. e bine ca e vreme buna inca si caldut. maine am sa trag o fuga pana la sinaia.. mi-e tare dor de casuta de acolo si vreau sa ma plimb putin prin padure..
sunt pe aproape ... un
tuturor burticoaselor si mamicilor de pui mici.
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si
32+
paticut spune:
a....
am uitat sa schimb ieri semnatura...
si chichiuta e super leaganul. am sa incerc sa-l arat si eu.. celor dornici de a aduce un cadou lu bb2. 
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si
33+

lu' mama
36+ cu un carucior