Fiv la Cluj 43

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

petruta multa bafta de data asta

o sa imi povestesti mai multe cind ne vedem (sper ca va fi si intilnirea aia); de obicei, tratamentul ar trebui sa ti-l dea un hematolog, mie asa mi-a zis medicul din Ungaria si mi-a zis ca nu se da doar pe baza mutatiilor ci se pe baza unor alte analize care arata daca acele mutatii au afectat organismul (ex. homocisteina, proteinele alea C, S etc pe care eu nici nu le-am facut )
oricum, eu merg inainte doar cu acidul folic ca ala nu are ce sa faca rau, in rest om vedem mai incolo cind ne apropiem de fiv si noi

nu stiu insa un medic hematolog din cluj - o sa sap sa vedem ce si cum

si multa bafta tuturor

Mergi la inceput

petruta, am dat niste cautari pe net si m-am programat la dr cucuianu de la centrul medical unirea, e specializat pe hematologie si sa vad ce zice de analizele astea; luni merg dupa masa, te anunt dupa aceea

daca ai nevoie de un consult sau o parere de specialitate

sper sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns littlegirl spune:

Turquoise, oare ai primit mesajul meu privat in care iti dadeam mailul meu?

Cristina, multumesc ca ne pui in legatura..imi place solidaritatea fetelor afectate de infertilitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Littlegirl,n-ai pentru ce,infertilitate temporara ,sper ca nu te superi ca am facut corectia.

Mergi la inceput

Bruni,nu ne tine pe jar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

eden ...eu am vb cu dna uscatescu si mi-a recomandat si ea acelas lucru adica heparina + 16 mg medrol(despre care trebuie sa ma mai documentez), eu am facut si proteinele acelea, oricum in timpul sarcinii trebuie mers regulat la hematolog pt stabilirea dozei, acum raman asa , la clexane din prima zi de stimulare si apoi dupa ce am rezultatul la embriotransfer mai vedem ....sa ma tii la curent cu ce analize ti-a dat hematologul sa faci..... acum au angajat si o asistenta de origine romana la kaali care se ocupa de pacientii romani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

buna...
petruta....eu am luat femibion 800 de cand ma-m dus prima dat a la clinica ,ei mi-au spus sa iau pt ca un plus de vitamine numai bine poate sa faca deci din ianuarie am inceput si sapt trecuta am schimbat cu femibion 400 care este mult mai scump si sunt doua pastile de luat odata una este ulei de peste si cealalta vitamina .....eu zic sa iei cu incredere

cristina....ai fost la biserica ....sper ca ai zis o rugaciune si pt noi .....si catelasul este mai bine?

brunadria....vesti ,ceva ....hai ca toata ziua la tine mi-a stat capul

beby...si eu am primit intr-o luna ovitrele pe care am facuto in burtica ....a fost ok

o zi buna sa aveti .....a uitasem mi-au iesit analizele de la dublul test adica genetica si puiutul este foarte bine dezvoltat

+13

Mergi la inceput

petruta, multa multa bafta

luni merg la dr respectiv sa vedem ce zice, i-am scris si dnei uscatescu azi

mie imi place la kaali ca ma pot intelege in engleza cu medicul, cred ca multi termeni mi-ar fi greu sa ii caut acum in romana daca e sa vina asistenta romana ; pe linga datile cind am fost acolo la consult, am folosit emailul si telefonul sa vb cu medicul si a fost okay; eu sunt la kovacs, parca petruta erai la bernard? sau ma insel? oricum procedurile lor au un altgoritm clar si verificat indiferent de medicul la care esti

oricum cu tot tratamentul asta controlezi inca o variabila care inainte nu era luata in calcul si eu sunt convinsa ca o sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

buna ziua si de la mine...
abia am ajuns acasa si vin cu vesti bune
asa dar cei 10 foliculi care apareau la monitorizare s au transformat in 13! am 13 ovocite, luni stim cati embrionasi vom avea!
totul s a petrecut bine , doar ca sunt inca putin ametita!
in rest incantata de rezultat, sper sa fie bine pana la capat!
am intrat dimineata la punctie la 8h00 iar la 8h45 eram deja treaza, am tras un pui de somn pana pe la 14h00 si am venit incet spre casa!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

pt. toate fetele
Alinuta ma bucur ca bebelusul e foarte bine dezvoltat pt. amandoi.
N-am mai fost la biserica,am fost tare obosita de la servici,zic cate o rugaciune in fiecare seara
Pe catelus DIN PACATE nu l-am putut salva,nu vreau sa va intristez cu alte amanunte,de-aia nici nu v-am mai zis de el;
Petruta,super fain ca au angajat o asistenta romanca,eu zic ca e mare avantaj pentru mai multe femei si bineinteles si pentru clinica.
Edennoa,bravo tie ca stii asa bine engleza
Bruni,te asteptam...
la toate

Mergi la inceput