Fiv la Cluj 43
Raspunsuri - Pagina 3
cristina3343 spune:
Bruni,sunt matinala de nevoie,sunt la servici,mai ales ca directorul asta nou e mai strict acum,azi am ajuns si eu la timp la servici
pe 7,30;altadata ajungeam doar pe la 8.
N-am facut niciodata acupunctura,nu prea m-a tentat,dar cred ca e buna la sanatate;
Spor la treaba,trebuie sa-ti pui casa la punct sa poti dupa punctie si ET sta doar in patut;mult noroc!!
Stiti vorba sefei:"in viata ne trebuie nu numai sanatate ci si noroc,ca si aia de pe titanic au fost sanatosi dar n-au avut noroc"
Deci bruni,MULT NOROC!!
georgetani spune:
Salut toate fetele mele dragi 
Brunutule - DOAMNE AJUTA!
tin pumnii, o sa fie ok ai sa vezi ca de data asta se va lasa cu ochisori
brunadria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui georgetani Salut toate fetele mele dragi ![]() Brunutule - DOAMNE AJUTA! tin pumnii, o sa fie ok ai sa vezi ca de data asta se va lasa cu ochisori |
georgicule ma bucur din suflet sa te "revad"

eu sper sa fie cu ochisori, daca nu cum o vrea d zeu!
cand ai timp si poti , te mai asteptam,ne era dor de tine!
cum mai esti?

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
beby83 spune:
buna seara
astazi am fost la medic si am un folicul mare. mi-a dat sa imi fac o injectie ovitrelle pentru ruperea folicului, a mai luat cineva ovitrelle?
cristina3343 spune:
Buna dimineata!
Salut georgicule
,ne era dor de tine si de toate fetele din gasca veche si nu numai.
Bruni,mult noroc iti doresc.
Sa aveti o zi super buna!
la toate
cristina3343 spune:
Turqoise,ai primit PM de la littlegirl,ca ti-a trimis.
Scuze ca fac pe intermediarul dar nu stiu ce ii ziceai sa-si activeze PM,ea a zis ca era activat
edennoa spune:
am facut eu de citeva ori (4 pina acum)
nu doare, poti sa il faci in burtica, merge repede
daca ai sa ti-l faca altcineva ti-l poate face in brat sau picior (scrie in prospect)
dupa ovitrelle la 24-48 ore se sparge foliculul (de obicei la 36 ore) si pe urma 6-7 zile ies testele de sarcina pozitive, deci sa nu te entuziasmezi, dupa 7 zile se elimina din sistem si nu mai influenteaza testele de sarcina
| Citat: |
| citat din mesajul lui beby83 buna seara astazi am fost la medic si am un folicul mare. mi-a dat sa imi fac o injectie ovitrelle pentru ruperea folicului, a mai luat cineva ovitrelle? |
petrutaf spune:
buna dimineata!
m-am intors din ungaria... sangerarile nu au incetat dar dr a spus sa stau linistita ca e din cauza marvelonului ( asa imi zisese si dr din romania), am facut eco si totul e ok.... am avansat fivul cu o saptamana ... asa a hotarat doctorul ....deci incep injectarea din 17 sept si am primt clexane din prima zi de stimulare
alinuta .....tu ai luat femibion 800 ? cum l-ai luat eu vreau sa iau asa de capul meu dar am vazut ca are si vit e si eu stiu ca inainte de ovulatie nu trebuie sa iei? tie cum ti-a spus sa il ieisi de ce ti l-a dat?
bruni .... nu conteaza cine iti face punctia cu siguranta toti sunt profesionisti, poate chiar e mai bine asa
eden.... am fost la dr militaru, dar din pacte mie nu mi-a lasat o impresie prea buna,din punct de vedere profesional nu am ce sa ii reprosez,dar alte lucruri m-au deranjat , mi-e mi-a recomandat clexane pe langa acid folic si aspirina sau tromboas....daca vrei amanunte vorbim pe PM
uratica... e mai bine sa ii lasati sa isi rezolve singuri problemele, doar de copilasi sa aveti grija sa asiste la cat mai putine conflicte...pacat le-au stricat concediul alor tai
cristinuta si restul fetelor
mai vorbin in weekend
cristina3343 spune:
Ma bucur petruta ca esti bine,cand te gandesti ce aproape esti,adica saptamana viitoare,mult noroc si tie