Fiv la Cluj 43

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

buna fetelor....
uratica ....imi pare rau pt cumnati tai dar daca treaba nu mai merge nu trebuie fortat nimic ,eu zic sa ii lasati pe ei sa decida ce vor iar voi sa le respectati decizia si in final tu incearca sa te simti bine alaturi de mami si de tati si profitati de timpul petrecut impreuna ....eu asa am obiceiul stam la povesti zile in sir si gatim ceva traditional ...in fine ne simtim bine ....la fel este valabila reteta si pt tine
cristina...cam la 16 sapt iti spune sexul copilului ,asta bineantales daca bebele nu este rusinos si nu se arata ....oricum noi ne-am gandit deja la nume de baiat si acuma incercam sa gasim nume de fata si ce o fi o fi numai sa treaca timpul odata sa il tin in brate .....am visat intr-o seara ca il alaptam si a fost o senzatie extraordinara
brunadria...Dumnezeu sa fie cu tine si sa iti reuseasca totul asa cum iti doresti tu .....eu zic sa nu iti faci mari probleme din cauza ca alt medic o sa iti faca punctia ,sunt siguri ca sunt profesonisti toti si ca o sa fie bine ....

eu ies putin la cumparaturi cu o prietena si revin ....

+13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

ciao gagici!

scuzati absenta,am avut o vacanta mai lunga in care mi-am propus sa uit de toate neimplinirile, a se citi "bebe" si sa ne bucuram de compania persoanele dragi care ne-au fost alaturi. dar parca tot nu ne-a ajuns asa ca peste 2 zile plecam la mareeee, apoi sa vedem cum ne mobilizam, caci ca de obicei inceputul e cel mai greusper sa incepem cu dreptul

brunicoo, ce-mi doresc eu mie sa ti se intample si tie, Succes

uraticaa, nu ma bate tare,plsdar mai am ceva timp pana fac 30 de anisori,inca mai copilaresc dar si muncesc

little girl, am innebunit cautandu-te pe toate forumurile, activeaza-ti PM sau trimite-mi adresa ta de mail ca am cateva intrebari pt.tine(suntem in aceasi oala

restul fetelor, si va doresc o toamna productiva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

turqoisule bine faci , distreaza te acuma cat poti , am citit dincolo ca te ti numai de concedii!
sa mi spui cum a fost in grecia , caut si eu bilete din 4 octombrie.. unde mai exact mergi? distractie la maxim si la intoarcere pune te pe treaba

eu in seara asta declansez ovulatia

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Buna fetele!

Bruni,eu asa simt ca va fi intr-un ceas bun
Alinuta,mai ai putin si afli
Turqoise,distractie placuta la mare si toamna productiva apoi si tie;i-am scris eu pe mess lui little girl ca o cauti,era offline
Petruta,cum esti?
Edennoa,corina,uratica si restul fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

eu am fost azi la eco si se pare ca foliculul baban s-a spart ieri natural, endo a crescut de la 3.8 la 6.4 (azi fiind ziua 14); ce e interesant ca mai e un folicul de 17 care pare sa mearga catre maturare; vad ca sunt in etape, pe promotii

oricum, nu imi mai bat capul ca nici testele de ovulatie nu au dat luna asta rezultat (erau confuze), temperatura iara aiurea, ca sa nu mai zic de mucusul cervical care cred ca a fost si el afectat de closty

asteptam urmatoarea menstruatie si vedem ce si cum atunci
toate fetele si bafta la cele care acum masoara si numara foliculi

Mergi la inceput

Buna dimineata fetele!
O zi super buna!
Bruni,eu credeam ca doctorii din strainatate fac doar un singur lucru,nu credeam ca fac de toate dar prin rotatie;sigur va fi bine la punctie ca sunt profesionisti toti cred,cred ca daca te-ai obisnuit cu doctorul tau ai vrea sa fie tot el la punctie,dar sigur va fi bine si cu ceilalti
Edennoa,nici eu nu mai imi bat capul,ca e totul asa de nepalpabil in domeniul asta,nu stiu daca as putea fi doctor ginecolog,iti trebuie nervi tari,bravo lor cui poate fi doctor in general,macar la mate stii ca 1+1=2;poate daca ai prestat zilele astea,ramai natural
la toate fetele

Mergi la inceput

Si o dedicatie pentru toate fetele dragi si frumoase
http://www.youtube.com/watch?v=qqfzo4YWEaI

Mergi la inceput

Uratica draga,speram ca e mai buna atmosfera la voi

Mergi la inceput

Fetele,astazi sunt sfintii parinti ioachim si ana;cred ca trag o fuga pe la biserica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

cristina ce matinala esti
eu il astept pe domnul acupuncteur, a inceput sa ma strseze acupunctura ,mai fac azi si gata! dupa et , nu stiu daca fac , o sa l intreb pe dr, dar sincer nu l astept cu placere!

azi imi pun casa la punct , maine dimi merg la punctie

va doresc o zi buna

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput