Fiv la Cluj 43
Raspunsuri - Pagina 5
brunadria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina3343 Bruni,felicitari,cred ca va fi bine,iti face tot cu ICSI nu? "Destinul nu este legat de noroc; este mai degraba legat de alegere. Nu este un lucru pe care trebuie sa il astepti, este mai degraba un lucru care trebuie realizat." |
da cristina asa mi au zis ca vor face icsi!
pana luni , nici o veste , dar am incredere ca va fi bine
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
cristina3343 spune:
Bruni,cred ca va fi bine mai ales ca-ti face si cu ICSI,nu-s eu indreptatita sa dau sfaturi dar cred ca si o rugaciune n-ar strica,si eu ma rog la doamne doamne in fiecare seara(mai nou,ca doar in el mi-e speranta si in doctori
cristina3343 spune:
Fetele,care a vazut "Crazy heart",tot ii face reclama pe europa fm,nu de alta dar nu stiu,sa ma uit la el sau la "Amadeus" cu mozart
Scuzati de offtopic,pana vine cumnata in octombrie cam o sa va offtopic-uiesc
cristina3343 spune:
Ce bine fetele ca e weekend,parca acum mi se ia o piatra de pe suflet si pot sa ma destind.
Weekend placut!
brunadria spune:
ati si plecat in weekend?
asta inseamna ca bantui singura pe aici
nu i nici o pb , acuma sunt linistita , va dau voie sa absentati , dar luni la apel
weekend placut si din partea mea
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
cristina3343 spune:
Fetelor, ce ziceti de asta:
postat la DR.ALBU DRAGOS
"Inca o nastere de tripleti la MedLife, dupa inseminare artificiala
de Redactia MedLive.ro
Joi, 9 septembrie 2010, 17:59 DoctorH - DoctorH Actualitate
La inceput de viata
Foto: MedLife.ro Dupa ce a fost diagnosticata in trecut cu infertilitate secundara, uter bicorn si sindrom de ovare polichistice, trecand apoi prin experienta unei sarcini extrauterine, inca o pacienta MedLife a devenit mama a trei copii. Ea a ramas insarcinata in urma procedurii de inseminare artificiala realizata in cadrul spitalului Life Memorial.
Proaspata mamica a nascut saptamana trecuta, prin cezariana, doi baieti de 2400, respectiv 2100 grame, si o fata cu greutatea de 2150 grame. Atat mama cat si copiii se simt bine. Pacienta a fost asistata de o echipa interdisciplinara, formata din doi medici ginecologi – dr. Dragos Albu si dr. Lara Andronescu, doi neonatologi – dr. Andreea Mustata si dr. Lacramioara Sandu, precum si de un medic ATI – dr. Persida Boscan, activitatea medicilor fiind sustinuta si de echipa de asistente.
Ce mandra sunt de dr. nostru!"
cristina3343 spune:
Bruni,trebuie strigat luni catalogul,parca incepe scoala,nu?
Primele din catalog Alinuta si Bruni,au absentele motivate