Fiv la Cluj 43
Raspunsuri - Pagina 5
brunadria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina3343 Bruni,felicitari,cred ca va fi bine,iti face tot cu ICSI nu? ![]() "Destinul nu este legat de noroc; este mai degraba legat de alegere. Nu este un lucru pe care trebuie sa il astepti, este mai degraba un lucru care trebuie realizat." |
da cristina asa mi au zis ca vor face icsi!
pana luni , nici o veste , dar am incredere ca va fi bine

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
cristina3343 spune:
Bruni,cred ca va fi bine mai ales ca-ti face si cu ICSI,nu-s eu indreptatita sa dau sfaturi dar cred ca si o rugaciune n-ar strica,si eu ma rog la doamne doamne in fiecare seara(mai nou,ca doar in el mi-e speranta si in doctori 
cristina3343 spune:
Fetele,care a vazut "Crazy heart",tot ii face reclama pe europa fm,nu de alta dar nu stiu,sa ma uit la el sau la "Amadeus" cu mozart ![]()
Scuzati de offtopic,pana vine cumnata in octombrie cam o sa va offtopic-uiesc 
cristina3343 spune:
Ce bine fetele ca e weekend,parca acum mi se ia o piatra de pe suflet si pot sa ma destind.
Weekend placut! 
brunadria spune:
ati si plecat in weekend?![]()
asta inseamna ca bantui singura pe aici![]()
nu i nici o pb , acuma sunt linistita , va dau voie sa absentati , dar luni la apel![]()
weekend placut si din partea mea

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
cristina3343 spune:
Fetelor, ce ziceti de asta:
postat la DR.ALBU DRAGOS
"Inca o nastere de tripleti la MedLife, dupa inseminare artificiala
de Redactia MedLive.ro
Joi, 9 septembrie 2010, 17:59 DoctorH - DoctorH Actualitate
La inceput de viata
Foto: MedLife.ro Dupa ce a fost diagnosticata in trecut cu infertilitate secundara, uter bicorn si sindrom de ovare polichistice, trecand apoi prin experienta unei sarcini extrauterine, inca o pacienta MedLife a devenit mama a trei copii. Ea a ramas insarcinata in urma procedurii de inseminare artificiala realizata in cadrul spitalului Life Memorial.
Proaspata mamica a nascut saptamana trecuta, prin cezariana, doi baieti de 2400, respectiv 2100 grame, si o fata cu greutatea de 2150 grame. Atat mama cat si copiii se simt bine. Pacienta a fost asistata de o echipa interdisciplinara, formata din doi medici ginecologi – dr. Dragos Albu si dr. Lara Andronescu, doi neonatologi – dr. Andreea Mustata si dr. Lacramioara Sandu, precum si de un medic ATI – dr. Persida Boscan, activitatea medicilor fiind sustinuta si de echipa de asistente.
Ce mandra sunt de dr. nostru!"
cristina3343 spune:
Bruni,trebuie strigat luni catalogul,parca incepe scoala,nu?
Primele din catalog Alinuta si Bruni,au absentele motivate 
![]()

+13