Aspirante optimiste > 20 ani (569)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

nelia e asa de greu sa dezbati asemenea subiect p un forum...
una e sa va ajut cu un sfat ceva, si alta e sa incep acu sa va zic cum e cu sarbatorile, de ce se tin, cum se tin, etc..

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 23+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

didi nu cred ca am ovulat mai tarziu... ok... aseara am intrebat ceva de testele barza... am zis k nu fac dar pana la urma am facut.. si a iesit ceva dar nici nu stiu ce sa zic.. azi cu prima urina am facut un surecheck si e negativ...http://picasaweb.google.com/115525599837033894367/ChestiiDragutze#5514543276385645618

multumesc bebelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Citat:
citat din mesajul lui didi32

Alina ziceam sa ne vedem vineri in cursul zilei, pe la amiaza asa, locatia nu e stabilita deocamdata. Asteptam sa se mai inscrie fete si apoi sa vedem unde e la indemana pt toata lumea.

in devenire

Mama tocmai vineri ? Nu pot ma apuc de facut sarmale si prajituri ca ii serbez ziua sotului ca azi e in cursu saptamanii, iar 22 de ani nu pot trece neobservati de prieteni

The life is too short,to have time for sadness too!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ingerash_Mic

hello fetelor!
daca stateam in bucuresti veneam la intalneala... macar pt un pupic de la bebelu k poate ma molipseam

eu ma simt tot mai nasol... pana la urma am facut un test azi de dimi` k am avut TB maricica si a iesit negativ ma gandesc ca o fi prea devreme.. sunt in ziua 10 DPO

repet testul duminica ... pana atunci ma chinuiesc cu greturi, dureri de mijloc ingrozitoare, dureri de burta, sani care ma jeneaza si irascibilitate

Speranta moare ultima Tin pumniii stransi pentru duminica. Si eu o sa ma duc la doctor luni si pentru ca tot imi iau eco generala pe trimitere aflu sigur sigur daca e !

Mergi la inceput

fetelor, am pus un link mai sus intr-un mesaj cu poza de la testul barza de aseara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

nelia e asa de greu sa dezbati asemenea subiect p un forum...
una e sa va ajut cu un sfat ceva, si alta e sa incep acu sa va zic cum e cu sarbatorile, de ce se tin, cum se tin, etc..

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 23+ cu Natalia Maria

Aha.Am inteles.

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

Mergi la inceput

alina, la multi ani sotului ms pentru sustinere

Mergi la inceput

Citat:

didi nu cred ca am ovulat mai tarziu... ok... aseara am intrebat ceva de testele barza... am zis k nu fac dar pana la urma am facut.. si a iesit ceva dar nici nu stiu ce sa zic.. azi cu prima urina am facut un surecheck si e negativ...http://picasaweb.google.com/115525599837033894367/ChestiiDragutze#5514543276385645618

multumesc bebelu

Ingerash par 2 dar hai sa iti arat o poza interesanta, nu vreau sa iti dau sperante si sa fi dezamagita pe urma . http://forum.desprecopii.com/forum/photo_gallery.asp?action=displayimage&photo=11000&loc=/userphoto/ziki/2.JPG , in concluzie la ea testul sure i-a aratat a 2a linuta mai greu si mai stearsa .

Mergi la inceput

Citat:

alina, la multi ani sotului ms pentru sustinere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlinaBu

Citat:

multumesc bebelu

Ingerash par 2 dar hai sa iti arat o poza interesanta, nu vreau sa iti dau sperante si sa fi dezamagita pe urma . http://forum.desprecopii.com/userphoto/ziki/2.JPG ziki e insarcinata

Asta e pozitiv,celalalt nu stiu sa interpretez....

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

Mergi la inceput