Aspirante optimiste > 20 ani (569)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

alina, surecheck-ul e n egativ????? OMG! ei, eu oricum sunt rezervata.. oricum, ori vad 2 linii ori vad absorbantu` plin k tot cu rosu e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ingerash_Mic

alina, surecheck-ul e n egativ????? OMG! ei, eu oricum sunt rezervata.. oricum, ori vad 2 linii ori vad absorbantu` plin k tot cu rosu e

am pus aku o poza mai de aproape, e mai putin pozitiv ca barza. http://forum.desprecopii.com/forum/photo_gallery.asp?action=displayimage&photo=11000&loc=/userphoto/ziki/2.JPG

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

nelia e asa de greu sa dezbati asemenea subiect p un forum...
una e sa va ajut cu un sfat ceva, si alta e sa incep acu sa va zic cum e cu sarbatorile, de ce se tin, cum se tin, etc..

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 23+ cu Natalia Maria

e la fel de greu pe un forum sa explici anumite lucruri care tin de credinta,asa cum ar fii la fel de greu si aproape imposibil sa te fac sa te razgandesti sa nasti natural si nu prin cezariana cum doresti tu

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

Mergi la inceput

alina ms mult.. deci orice e posibil

eu mai astept pareri referitoare la testul barza de aseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

deci sa iti zic din propria mea experienta

Sure - Negativ, dimineata primu pipi
Barza- Pozitiv, mai greu s-a pozitivat ca l-am facut in timpul zilei
Ozone- Pozitiv primu pipi
Clear - Pozitiv, in timpul zilei

exact in ordinea asta le-am facut 4 zile la rand

Si eu eram ! Orice e posibil

The life is too short,to have time for sadness too!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

hop si eu,
cum nelia a amintit de nastere naturala/cezariana... tocmai am vazut un film documentar numit "Business of Being Born" , daca vrea cineva sa vada...
eu am ramas profund impresionata de imaginile de la nastere...oricum nu e numai pt cei tari de inima, imaginile sunt usurele, dar comantariile

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

ms mult Alina
oricum, mai astept pana duminica.. sper sa pot sa am rabdare pana atunci... o sa fac teste de ovulatie.. si ele ies pozitive in caz de sarcina, stiati, nu? asta asa sa ma calmez facand test ca am o gramada

app de teste de ovulatie.. lia eu mi-am comandat de pe internet 60 de teste plus un termometru digital cu 2 zecimale.. am dat 90 de lei cu tot cu transport.. au venit din Marea Britanie..

Mergi la inceput

gaby
baga si tu un ochi pe linkul pus de mine http://picasaweb.google.com/115525599837033894367/ChestiiDragutze#5514543276385645618

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Alina, putem sa ne mai intalnim si altadata, noi tot propunem si nu prea se inghesuie lumea. Toate avem programe diferite si e greu sa ne-adunam.
Ingerash chiar nu stiu ce sa zic, eu una n-am vazut in viata mea un test pozitiv la mine, asa ca nu pot sa te-ajut. Mai ai un picut de rabdare

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Ingeras subscriu la ce a zis Didi , nici eu nu am vazut la mine test pozitiv, desi teoria e alta... cica un test valid e atunci cand linia aparuta e mai intensa decat linia de control... da nu ma lua in seama prea tare ca nu am vazut decat teste de ovulatie pozitive , care de altfel cred ca erau false ...

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput