Aspirante optimiste > 20 ani (569)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

E, aia cu manelele erau dintr-o anumita categorie, nu spunem care... dar clar n-aveau ce cauta acolo. Si bineinteles ca politia - siguranta si incredere - nu le zicea nimic. Nici macar de tulburarea linistii publice... asa-i la noi. Sa vina francezii si aia care spun ca-i discriminam sa vada ce discriminati sunt saracii!

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Eh, stiu ce zici, dar din pacate aia normali nu mai reprezinta majoritatea demult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

mda.....lumea se ruga la manastire, se tineau slujbe, inca era post
iar tiganii erau la poarta si petreceau de zor cu gratare si alte nebunii...
astia nu au nici o treaba...

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 23+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Eu ma cam indoiesc ca erau doar tigani aia care se chefuiau de zor
Cred ca daca s-ar face un sondaj printre romani in general si i-ar intreba cum sarbatoresc indiferent ce sfant, majoritatea ar raspunde ca organizeaza gratare stropite cu bere si vin sau chiar petreceri
Cine stie, poate asta e felul romanului de a mai uita de criza, griji si probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

hello fetelor!
daca stateam in bucuresti veneam la intalneala... macar pt un pupic de la bebelu k poate ma molipseam

eu ma simt tot mai nasol... pana la urma am facut un test azi de dimi` k am avut TB maricica si a iesit negativ ma gandesc ca o fi prea devreme.. sunt in ziua 10 DPO

repet testul duminica ... pana atunci ma chinuiesc cu greturi, dureri de mijloc ingrozitoare, dureri de burta, sani care ma jeneaza si irascibilitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Uau Ingerash! Curios ca n-a iesit testul la ce simptome ai!!! Poate ai ovulat mai tarziu, abia astept sa-l faci iar duminica. Pana atunci ai grija de tine!

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Anda reportaju de care vb noi, era facut in noaptea de 14 spre 15 august.
deci nu era in plina zi..
da..p 15 ziua..s=a sarbatorit peste tot...
dar la tigani e traditie sa se stranga in noaptea aia la manastire sa faca gratare.
uite ca imi scapa numele manastirii. dar an de an sunt acolo

Ingeras tie iti las virtuali
mai e o sansa pana vezi rosu

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 23+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Nelia azi se sarbatoreste NAsterea Maicii DOmnului. deci e prilej de bucurie oricum

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Da bebelu.E un prilej de foarte mare bucurie.Ar trebui ca fiecare familie sa faca un obicei si sa se adune la o masa,sa se bucure unii de altii,sa mearga la biserica,si sa multumeasca Domnului pentru ceea ce are de multumit,sa spuna o scurta poveste in ghilimele ceea ce a insemnat Fecioara Maria pentru noi credinciosii...etc...dar sa aduni la masa toate persoanele numite dupa sFANTA MARIA doar pentru prilej de distractie..hm..Pe Cristian l-am botezat si Ionut,pentru ca Sfantul ion este sfantul care ne apara noua casnicia,l-am ales la cununia religioasa,inclusiv pe nasul de botez chemandu-l Ion.Acum gandindu-ma mai bine,asa este in religia ortodoxa,cine ne da noua dreptul sa alegem un Sfant?hm....deja intru prea adanc....oricum tu stii mai bine pentru ca esti alaturi de o persoana foarte religioasa,spune-ne cand gresim,si arata-ne tu cum ar fii mai bine sa procedam...asta cand ai timp,bineinteles

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

Mergi la inceput

Bebelu, ciudata traditie au cetatenii respectivi

Ce-as veni si eu la intalneala da nu pot, maine dupamasa plec din Bucuresti.Oricum distractie placuta celor care va intalniti si Bebelu sa se molipseasca toate de la tine care te ating cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ingerash_Mic

hello fetelor!
daca stateam in bucuresti veneam la intalneala... macar pt un pupic de la bebelu k poate ma molipseam

eu ma simt tot mai nasol... pana la urma am facut un test azi de dimi` k am avut TB maricica si a iesit negativ ma gandesc ca o fi prea devreme.. sunt in ziua 10 DPO

repet testul duminica ... pana atunci ma chinuiesc cu greturi, dureri de mijloc ingrozitoare, dureri de burta, sani care ma jeneaza si irascibilitate

Nu stiu ce sa zic.Poate ar fii bine sa iei un no-spa,si un paracetamol.

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

Mergi la inceput