Aspirante optimiste > 20 ani (569)
Raspunsuri - Pagina 14
bebelu86 spune:
nelia e asa de greu sa dezbati asemenea subiect p un forum...
una e sa va ajut cu un sfat ceva, si alta e sa incep acu sa va zic cum e cu sarbatorile, de ce se tin, cum se tin, etc..
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 23+ cu Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
Ingerash_Mic spune:
didi nu cred ca am ovulat mai tarziu... ok... aseara am intrebat ceva de testele barza... am zis k nu fac dar pana la urma am facut.. si a iesit ceva dar nici nu stiu ce sa zic.. azi cu prima urina am facut un surecheck si e negativ...http://picasaweb.google.com/115525599837033894367/ChestiiDragutze#5514543276385645618
multumesc bebelu
AlinaBu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui didi32 Alina ziceam sa ne vedem vineri in cursul zilei, pe la amiaza asa, locatia nu e stabilita deocamdata. Asteptam sa se mai inscrie fete si apoi sa vedem unde e la indemana pt toata lumea. in devenire |
Mama tocmai vineri ? Nu pot ma apuc de facut sarmale si prajituri ca ii serbez ziua sotului ca azi e in cursu saptamanii, iar 22 de ani nu pot trece neobservati de prieteni
The life is too short,to have time for sadness too!
AlinaBu spune:
citat din mesajul lui Ingerash_Mic hello fetelor! daca stateam in bucuresti veneam la intalneala... macar pt un pupic de la bebelu k poate ma molipseam eu ma simt tot mai nasol... pana la urma am facut un test azi de dimi` k am avut TB maricica si a iesit negativ ma gandesc ca o fi prea devreme.. sunt in ziua 10 DPO repet testul duminica ... pana atunci ma chinuiesc cu greturi, dureri de mijloc ingrozitoare, dureri de burta, sani care ma jeneaza si irascibilitate |
Speranta moare ultima Tin pumniii stransi pentru duminica. Si eu o sa ma duc la doctor luni si pentru ca tot imi iau eco generala pe trimitere aflu sigur sigur daca e !
Ingerash_Mic spune:
fetelor, am pus un link mai sus intr-un mesaj cu poza de la testul barza de aseara...
neliaCris spune:
citat din mesajul lui bebelu86 nelia e asa de greu sa dezbati asemenea subiect p un forum... una e sa va ajut cu un sfat ceva, si alta e sa incep acu sa va zic cum e cu sarbatorile, de ce se tin, cum se tin, etc.. Ralu si buburuza va Marriage Ticker Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 23+ cu Natalia Maria SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! |
Aha.Am inteles.
Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
AlinaBu spune:
citat din mesajul lui Ingerash_Mic didi nu cred ca am ovulat mai tarziu... ok... aseara am intrebat ceva de testele barza... am zis k nu fac dar pana la urma am facut.. si a iesit ceva dar nici nu stiu ce sa zic.. azi cu prima urina am facut un surecheck si e negativ...http://picasaweb.google.com/115525599837033894367/ChestiiDragutze#5514543276385645618 multumesc bebelu |
Ingerash par 2 dar hai sa iti arat o poza interesanta, nu vreau sa iti dau sperante si sa fi dezamagita pe urma . http://forum.desprecopii.com/forum/photo_gallery.asp?action=displayimage&photo=11000&loc=/userphoto/ziki/2.JPG , in concluzie la ea testul sure i-a aratat a 2a linuta mai greu si mai stearsa .
AlinaBu spune:
citat din mesajul lui Ingerash_Mic alina, la multi ani sotului ms pentru sustinere |
neliaCris spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui AlinaBu
Ingerash par 2 dar hai sa iti arat o poza interesanta, nu vreau sa iti dau sperante si sa fi dezamagita pe urma . http://forum.desprecopii.com/userphoto/ziki/2.JPG ziki e insarcinata The life is too short,to have time for sadness too! SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! |
Asta e pozitiv,celalalt nu stiu sa interpretez....
Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08