Aspirante optimiste > 20 ani (569)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

DIdi se pare k numai noi 2 ne vdm..
asta e...

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 23+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

N-are nimic, ne vedem noi si gata. Ma molipsesti doar pe mine si restul aspirantelor vor fi invidioase

in devenire

Mergi la inceput

Ahaaaaa.....
sa va vad acu....
vedeti k toate care au pus mana pe burtica mea, au ramas imediat

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 23+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda15

Citat:
citat din mesajul lui neliaCris

Mai mie mi se pare ciudat sa spun cuiva la multi ani cand sarbatoreste ziua de nume....cand de fapt se sarbatoresc sfintii,ioan,maria,etc,si nu toate persoanele care au asfel de nume.Oi fii eu dusa?Si fiumeo e Ioan,dar eu nu il sarbatoresc,nu ii urez la multi ani...spun o rugaciune,imi aduc aminte si slavesc anumitul sfant sau sfanta,dar nici decum nu sarbatoresc oamenii cu numele...Poate cineva sa imi spuna daca gresesc?De exemplu azi e ziua Soacra-mii,de nume...probabil ei sarbatoresc cu gratare si un paharel....nu mi se pare normal...(asta a fost o paranteza...nu ma bagati in seama?

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

M-am intrebat si eu mereu chestia asta si am citit pe un forum o explicatie care-mi pare sa aiba o anumita logica: onomastica comemoreaza moartea unui sfant si in mod normal nu s-ar preta sa sarbatorim moartea acestuia, dar totusi se sarbatoreste pentru ca sfantul respectiv s-a bucurat de venirea mortii deoarece din perspectiva crestina moartea este trecerea in imparatia lui Dumnezeu si nu o suferinta.Deci cu acest inteles se sarbatoreste, dar noi contemporanii o facem lumeste asa cu gratare, muzica, distractiepentru ca de fapt ii sarbatorim pe cei dragi care poarta numele sfantului ce l-au primit la botez, prea putini gandindu-se si la sfant

Anda, astazi e nasterea Maicii Domnului, deci e prilej de bcurie. Pe 15 August, cand e inaltarea Maicii Domnului nu se sarbatoreste. La fel ca si cu Craciunul si Pastele. Sa nu-mi spuneti ca de Craciun nu petreceti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Ahaaaaa.....
sa va vad acu....
vedeti k toate care au pus mana pe burtica mea, au ramas imediat

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

ce unde cum ? ca poate vin si eu

The life is too short,to have time for sadness too!

Mergi la inceput

Alina ziceam sa ne vedem vineri in cursul zilei, pe la amiaza asa, locatia nu e stabilita deocamdata. Asteptam sa se mai inscrie fete si apoi sa vedem unde e la indemana pt toata lumea.

in devenire

Mergi la inceput

ziceam k e ok pe la unirii. k acolo e bine pt toata lumea..
acu dc aveti alte idei, ok..
dar tot p undeva prin centru sa pot ajunge si eu

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Pt mine e super ok zona unirii, acum sa zica si restul care mai vor sa vina

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorinake

Anda, astazi e nasterea Maicii Domnului, deci e prilej de bcurie. Pe 15 August, cand e inaltarea Maicii Domnului nu se sarbatoreste. La fel ca si cu Craciunul si Pastele. Sa nu-mi spuneti ca de Craciun nu petreceti!

Ei nu se sarbatoreste pe 15 august,inca imi amintesc de la stiri ca anul asta arata pe langa nu stiu ce manastiri cum au intins enoriasii gratarele frumos si ascultau manele pana era gata papa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda15

Citat:
citat din mesajul lui sorinake

Ei nu se sarbatoreste pe 15 august,inca imi amintesc de la stiri ca anul asta arata pe langa nu stiu ce manastiri cum au intins enoriasii gratarele frumos si ascultau manele pana era gata papa

Ei, eu vorbesc de oamenii normali!

Mergi la inceput