Aspirante optimiste > 20 ani (569)
Raspunsuri - Pagina 11
camcris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IONY_82 LA MULTI ANI tuturor celor care-si serbeaza onomastica astazi Las si ceva pupici de molipsire Ce ziceti imi sta bine cu carucior roz?? S-a intamplat minunea 15+ cu |
iony sa-ti traiasca bebelina sigur ca-ti sta bine cu carucior roz
sa stii ca nu te-am uitat, sa treci mai des pe la noi sa ,ai lasi de molipisire de gravideala ca poate poate sa-o lua si la noi
bebelu86 spune:
nafara de mine si DIDI nu mai e nimeni????
dc va invit la un macrou decapitat, va tenteaza????
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 23+ cu Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
camcris spune:
bebelu eu am acasa macrou afumat ce zici te bagi
la mine mai greu cu ieseala ca nu cred ca voi fi in bucuresti
didi32 spune:
Macrou decapitat??? Mai Ralu tu sperii fetele in loc sa le-aduni?
Fetelor, Ralu voia sa spuna inghetata, frappe, chestii d-astea...
in devenire
andr@ spune:
draguta bafta la dr, sa vii cu vesti bune
....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de .... curand
bebelu86 spune:
pe cuv meu dc nu amluat o punga de macrou
pe care scrie "macrou decapitat"
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 23+ cu Natalia Maria
sorinake spune:
Iony, felicitari pt carutul roz! Sa fie sanatoasa si sa creasca mare!
Si eu tot macrou astazi, la gratar!
didi32 spune:
Bietul macrou... de ala decapitat zic.
Deci chiar nu se mai inscrie nimeni?
in devenire
anda15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui neliaCris Mai mie mi se pare ciudat sa spun cuiva la multi ani cand sarbatoreste ziua de nume....cand de fapt se sarbatoresc sfintii,ioan,maria,etc,si nu toate persoanele care au asfel de nume.Oi fii eu dusa?Si fiumeo e Ioan,dar eu nu il sarbatoresc,nu ii urez la multi ani...spun o rugaciune,imi aduc aminte si slavesc anumitul sfant sau sfanta,dar nici decum nu sarbatoresc oamenii cu numele...Poate cineva sa imi spuna daca gresesc?De exemplu azi e ziua Soacra-mii,de nume...probabil ei sarbatoresc cu gratare si un paharel....nu mi se pare normal...(asta a fost o paranteza...nu ma bagati in seama? Mami Cornelia,Tati Daniel Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08 |
M-am intrebat si eu mereu chestia asta si am citit pe un forum o explicatie care-mi pare sa aiba o anumita logica: onomastica comemoreaza moartea unui sfant si in mod normal nu s-ar preta sa sarbatorim moartea acestuia, dar totusi se sarbatoreste pentru ca sfantul respectiv s-a bucurat de venirea mortii deoarece din perspectiva crestina moartea este trecerea in imparatia lui Dumnezeu si nu o suferinta.Deci cu acest inteles se sarbatoreste, dar noi contemporanii o facem lumeste asa cu gratare, muzica, distractiepentru ca de fapt ii sarbatorim pe cei dragi care poarta numele sfantului ce l-au primit la botez, prea putini gandindu-se si la sfant
bebelu86 spune:
Nelia azi se sarbatoreste NAsterea Maicii DOmnului. deci e prilej de bucurie oricum
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker