Aspirante optimiste > 20 ani (569)
Raspunsuri - Pagina 10
Lia73 spune:
fetelor
ati folositwww.netfarmacie.ro/index.php/ro/teste-de-ovula%C5%A3ie/ovupred-microscop-de-ovula%C5%A3ie.html" target="_blank">asta?
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
gabyv spune:
draguta, succes si sa vii cu vesti bune
o pritena de-a mea foloseste si testul de ovulatie pt saliva, suna cam aiurea... singura problema: deseori iese pozitiv si daca incearca sotul ...oricum ea zicea ca e multumita si ca este fiabil, l-a verificat si cu teste normale...cine stie poate la barbati sunt alte cantitati de hormoni si de asta greseste...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
IONY_82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv Iony felicitari pt Bebelina poate ma molipsesc si eu (tot cu roz- daca se poate) fetele, revin dupa masa Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
Uite aici pupici de molipsire roz
S-a intamplat minunea
15+ cu
gabyv spune:
Lia, acolo ai si ce ziceam eu de benzile de ovulatie...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
neliaCris spune:
Gaby,acum trimit pm sa ma lase numai asta micu
Iony,felicitari pentru fetita
Didi32,acceptat
Dragutza,sa fie maine o zi buna pentru tine si un inceput spre bebelusul tau
Bebe yasmy,noua nu ne pui video cu iasminutza ,ai!!!!rusinica
Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
bebelu86 spune:
CIne vine la intalneala vineriii???????
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 23+ cu Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
IONY_82 spune:
Multumesc fetelor de urari
Va las multi
de molipsire si va astept pe toate sa veniti cu vestile cele mari
Sper sa aiba efect pupicii asa ca va mai las altii
S-a intamplat minunea
15+ cu
didi32 spune:
Eu n-am folosit nimic din ce ziceti voi acolo, doar monitorizari la ecografie, asa ca nu ma pricep. Sper sa va fie de folos.
Draguta bafta la dr, te-asteptam cu vesti bune!
in devenire
neliaCris spune:
Paula,ai intrat azi un pic si nu ne-ai spus nimic ...astepti sa te intrebam?ia spune,asa-i ca nu au venit nici azi uratii?
Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
didi32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 CIne vine la intalneala vineriii??????? Ralu si buburuza va Marriage Ticker Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 23+ cu Natalia Maria SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! |
Eu, eu, eu!
in devenire