Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (103)
Raspunsuri - Pagina 6
tigrutz spune:
Buna dimineata,
Eva, La Multi Ani pt Luca, sa creasca mare si sanatos!
Ana, sper din suflet ca esti bine si ca ai avut o noapte linistita, pot sa-mi imaginez prin ce-ai trecut...
Ioana_mami, stai cumintitca in pat, nu mai e chiar asa mult, o sa vezi ca totul va fi bine, doar sa urmezi sfaturile medicului.
Noi tot timpul amanam momentul cand vom cumpara lucruri pt bebe, dar cand vad mesajele unora dintre voi, parca ma apuca groaza, mi se pare ca mai e asa putin timp....insa din pacate luna asta, ar fi si foarte greu cu banii sa luam ceva, asa ca ne bazam pe noroc ca bebe nu va veni inainte de inceputul lui noiembrie si ca vom apuca sa luam tot ce trebuie.
Puteti sa-mi spuneti ce puneti in bagajul de spital pt voi? ...
Va pup, o zi usoara
28 cu
sugubina spune:
Neata fetele!
Azi dau suc de portocale am facut 27s! Inca una si intram oficial in trimestrul trei.
Auziti sunt cam suparata-e a doua oara cand ma pune sa repet urocultura!! Pe formularu de rezultate scrie asa: Bacteriurie<100.000 UFC/ml (prezente trei specii bacteriene-posibila contaminare). UFC=unitati formatoare de colonii. Va rugam repetati recoltarea.
Eu cand am recoltat inainte m-am spalat jos, m-am uscat si dupa am recoltat in recipient steril (cumparat de la farmacie) din jetul de mijloc.
Voi ce parere aveti? Am facut ceva gresit? Ce sa fac diferit la urmatoarea recoltare? PLs help cu sfaturi ca ma ia cu disperarea.
crisis81legat de mancarimi-nu is doar pe burta-ci prin alte parti ale corpului. Ma scarpin ca descreierata. trece doar daca dau cu spirt sau ben gay ca are mult menthol..(nu dau cu ben gay pe burta ca nu am coraj). Pe burta ma dau si cu ulei de masline si cu alte creme de cate ori pot. Orcum am deja vergeturi sub buric, ca deh la doi bebe creste mai repede.
iOANA MAMI bine ai venit printre alea de stam acasa mai la pat mai balenizate pe canapea. Las ca nu mor aia la servici fara tine si e mai important ca bebica sa se nasca la termen!
Joann si pe mine ma apuca dureri noaptea-de spate de inghinal jos asa..ce sa mai ma vait de sculatu din pat si mersu la cis.. VAAI
Miru magiunu a stat la macerat si va mai sta putin pt ca la 12 mergem cu cumnatela sa alegem cercelusi pt Pufice! Vrea ea sa ne faca cado-da tre sa ii vad si eu inainte ca sa fie frumusei si sa ne placa. Dupaia pun la coptor.
sugubina 27+ cu Puficele
Joy21 spune:
Fetelor, daca suntem mai multe care fac cinste, zic sa intindem o masa mare
Victoria, mami de Anna Sofia, 30+ cu inimioara
David Lloyd George
douradoudou spune:
eva, la multi aniiiiiii pt luca...
sugubina ai grija cand deschizi recipientul ala sa nu cumva sa-l atingi cu mana inauntru pt ca il contaminezi si nu mai iese bine testul..deci a grija si cum il deschizi
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 30+ cu
douradoudou spune:
sugubina fa si niste analize pt ficat ..mancarimile alea pot avea mai multe cauze
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 30+ cu
sugubina spune:
Doura miercuri am consult la dr mea si ii povestesc si de mancarimi..
sugubina 27+ cu Puficele
corinaica spune:
buna fetelor! multumesc inca odata de primire.
o sa scriu si datele mele: DN 07.06.1979 si UM 24.03.2010 si bb e baietel
va citesc cap coada dar imi e mai greu sa raspund din lipsa de timp
Ana imi pare tare rau pt patanie si te astept cu vesti bune.
EvaF la multi ani fiului tau! petrecere frumoasa. cand povestesti de baita parca vorbesti de mine cu fii-mea. toata lumea casca ochii mari cand aude
si nu in ultimul rand celor ce-si serbeaza azi onomastica!
MSymo spune:
Buna dimineata!
Ana...ai grija de tine, relax la patut!
Sugubina, ai facut urocultura la Euroclinic? Vezi ca doctorasu' m-a pus sa ma duc la Medsana pt culturi din col, fiindca la ei au facut 6 gravidute aceasta analize si la toate au iesit la fel.
Ioana sa nu mai fii necajita. Bebelina isi vede de treaba ei si creste, iar tu ii pui muzica, te uiti la tv, stai pe net, citesti, iti faci planuri, vb la telefon cu prietene si rude, si ai sa vezi ca trece timpul. Eu sunt acasa din 22 iunie si sincer tot nu m-am plictisit. Hai ca nu mai e mult! Ce greutate are fetita?
Eva, La multi ani blondutului carliontat!
Eu astazi am program de calcat, tati pleaca in Delta pana duminica!
Symo 33+ Diana Nicole
AMR 4 SAPTAMANI
ratusca83 spune:
neata fetele!!!!
Joy,Alexxa,Sugubinasi celelalte fete care au schimbat semnatura.... felicitari si la cat mai multe saptamani inainte...
Eva pt fiul tau sa creasca mare, frumos si sanatos...
Ana offf..imi pare asa rau pt ce ai patit...sper sa fie bine si sa nu mai ai contractii... sa treaca si suntem langa tine...AAA si pt ca esti Maria.
Ioana Mami..stiu ca este greu sa sti in pat..eu din iunie stau, dar trece timpul..o sa vezi ca fi bine..ne ai pe noi aici care te vom tine de vorba
Raportez si eu dureri de spate, drumuri la pisu noaptea, foame exagerata( zici ca vine foametea peste mine asa as manca)....mi-am luat paine integrala ca sa nu ma ingras....de intors noaptea in pat nu va mai zic..o macara mi-ar trebui....cu dormitul stau prost...ma trezesc f des,iar dupa amiaza nu pot dormi pt ca nu ma ia somnul.... Contrctiile sunt si ele prezente dar nu exagerat.. Mai am de vaitat, dar mai tarziu...
Miruna spor la cumparaturi!!!!
28+ cu
si ingeras in ceruri
ukume24 spune:
Neatza din barlogul de la Cluj,
Buun... pregatiti-va pentru un mail luung luuung pentru ca vreau sa scriu pt toata lumea.
La multi ani tuturor Mariilor .
pentru Luca!!
Felicitari tuturor fetelor care au schimbat semnatura si sa dea Dumnezeu sa sa fie totul bine pana la termen.
Ana- imi pare tare rau de accident. Cum te simti?? Iti transmit muulta muulta energie pozitiva sa te faci bine, sa iti revii si bebe David sa fie ok. Imi pare rau ca d-l Iubi nu e cu voi.
Claudia felicitair pentru vestile bune de la eco!!!Sa dea Dumnezeu sa fie tot asa pana la sfarsit!
Ioana_Mami imi pare tare rau de vestile tale. Dar uite cate mamici cumincioare avem noi in grupul nostru care stau rabdatoare in barlog si asteapta ursuletii. Scrie-ne si tu mai des si asa iti trece timpul. Si pana la 36 de saptamani nici nu mai e asa mult. multi in incurajare.
Andreea si eu patesc cu docmitul. Ma chinui sa ma duc la baie pe intuneric caci daca apuc sa ma trezesc un pic mai mult nu mai pot adormi si ma foiesc si fixez peretii si tavanul. E f naspa mai ales ca la 6.30 am trezirea.
Hai ca m-am intins prea mult...
27+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!