Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (103)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Symo mai ai 4 saptamani ..wow ce ma bucur pt tine..parca mai ieri facusem amandoua cerclajul si ne intrebam cum ne simtim dupa....
spor la calcat...

28+ cu
si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

symo vroiam sa te intreb, daca tie atunci cand iti recolteaza culturi din col iti baga valvele acelea si daca te doare..??

28+ cu
si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

hmmmmmm nushce-am facut de am scris asa mare......scuze

27+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Ioana Mami, asa ma simteam si eu, dar am vorbit cu fete care 9 luni nu s-au ridicat din pat. Iti dai seama!Ele mi-au dat curaj!Si eu am placenta de grad 2 si tampesc uitandu-ma mereu pe chilot ca in cazul meu se pot declansa sangerari si din acel moment, spitalizare scrie pe mine pana nasc. Ma ingrozesc la acest gand! Ma uit la Moshulik care este in spital de o luna si va mai sta acolo inca o luna, asa ca fa tot posibilul sa stai acasica, cumintica. Decat la spital!!!Nu spun ca ieri mi s-a parut ca vad o foooooarte vaga dunga maron. Sapt aceasta am fost internata in spital, cu perfuzii, cu contractii. In aceasta sarcina am avut si colul scurt(pt ca am plans si am fost stresata, asa ca ai grija cu starea asta)si dupa ce am stat la patutz o saptamana, si-a revenit, acum este lung si inchis. Consideram ca-s o ghinionista ca de 2 luni jumate stateam in casa din cauza starilor de lesin (f. accentuate in prima parte a zilei, nefiind anemica) si ieseam mereu insostita, dar dupa ce am mai stat si la spital si am mai citit/vorbit de alte cazuri, mi-am dat seama ca se poate si mai rau. Suntem multe fete care stam la patutz(desi pe mine ma batea gandul sa ajung azi la cursuri la Filantropia). Gynipralul care este asa de bun pt majoritatea, mie imi face rau ca da ca simptome secundare exact aceleasi din hipertiroida pe care o am in dotare, asa ca efectele lui negative pt mine sunt presimtite la patrat.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinaica spune:

fetelor cu problemute va urez multa sanatate si Doamne ajuta pana la 37s, macar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

presimtite la patrat.

RESIMTITE
Scuze!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Symo te-am visat aznuapte-ca tu vei fi prima care naste!!

Sa stii ca ma gandeam pt urocultura sa merg la altii ca nu se poate frate de doo ori sa imi iasa sa repet! Asa de chestie ca nu e scumpa deloc.

sugubina 27+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

M-am intors... Desi aveam i lista relativ micuta, data direct de invatatoare, pe care o estimasem la 50 ron + penarul, m-a dus la doar 200 ron. A trebuit sa fac nspe genuflexiuni pentru ca tot ce ma interesa era pus pe rafturile de jos... Degeaba ma-am asezat la casa prioritara ca am fost realmente ignorata. O chestie nu avea cod de bare, i-am spus sa imi aduca alta si mi-a zis ca o sa cheme pe cineva dupa ce termina de scanat...asta ca sa stau mai mult. Concluzie, m-am intors pachet de nervi.

Alinushca, parca m-ai descris pe mine la volan . Din pacate mi-am pastrat stilul si il alternez cu cel de incepator cand simt ca nu ma pot sa ma concentrez, dar imi este greu. La cat de putin conduc ma enervez sa merg ca melcul.

Sunset am si uitat ca trebuie sa schimd semnatura . Ieri mi-am amintit de tine si am zis sa iti scriu ca degeaba te ascunzi ca tot dai de baut...dar neuronul... ASa ca felicitari, sa o tineti tot asa si vine si ceiutul caaaaald!!!!

Ratusca spor la dulapuri daca mia prestezi. Azi vreau sa aspir mansarda si sa o spal dar trebuie sa ma ajute sotul ca nu merge apa acolo si trebuie sa imi care galeata

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor, felicitari pentru semnaturile noi! Completam si noi cu tort de mere, nuci zi zahar caramel!
Corina, bine ati venit!
Symo, va fi bine. La mine a functionat mereu bine elementul surpriza. Am avut si o doctora care era foarte pt nastere naturala. Ea nascuse normal avand placenta previa. A zis ca era prea tanara si inconstienta, dar nici acum nu se grabea sa accepte o cezariana. Vei vedea atunci ce va fi mai potrivit. La prima odisee am avut intr-adevar o colega cu cerclaj, careia dupa ce i s-a scos firul nu i s-a putut declansa nicicum nasterea naturala, asa ca a facut cezariana. Doctorul tau are dreptate, vazand si facand.
M-am amuzat si cu ce a zis sotul tau, la noi prima intrebare pe care i-a adresat-o sotul Mariei a fost "iti place pe planeta noastra?"
Alina, eu la prima sarcina am luat Maltofer si nu am avut deloc probleme. Stiu ca la altele poti avea, depinde de produs. E posibil sa aiba si alte elemente pe langa.
Ana, cum te mai simti? Sper din suflet sa fii bine!

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 26+

Mergi la inceput

miruna mi am,dar azi fiind sarbatoare am zis ca stau linistita..am si de calcat...offf...am f multe lucruri care nu ne mai vin si nu stiu ce sa fac cu ele...ca imi ocupa sifoniere degeaba....tre sa ma gandesc la o solutie..de luni incolo sotul are treaba..curatenie in debarale, dat cu lavabil in bucatarie, mers la cumparat de oale noi..i-am facut programul...in ultima vreme a avut treaba f multa la firma si a cam neglijat dorintele mele de a merge la cumparaturi...zice ca sunt nebuna ca vreau sa schimb tot..ma intreaba daca nu vreau sa schimb si casa,daca tot m-am pus pe inlocuit...

pupici multi

28+ cu
si ingeras in ceruri

Mergi la inceput