Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (103)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Ioana o sa fie totul bine, ai sa vezi! Chiar daca nu pare, mai e chiar putin pana cand o sa vina luna a 9-a si o sa fie complet safe nasterea. De ce nu citesti toate cartile pe care le-ai cumparat si n-ai apucat sa le citesti?

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna dimineata, feteleor!

si eu raportez o noapte plina de deplasari la baie; de 2 ori cand m-am intors in pat m-am asezat peste catel ca nu l-am vazut...eu bajbai cu lumina stinsa prin casa de teama sa nu-mi fuga somnul si mai tare.si colac peste pupaza de le 3 la 5 dimineata m-am invartit in pat, nu mai puteam sa dorm.

Eva, la multi ani pentru baietelul tau!

Multumesc mamicilor experimentate care mi-au raspuns intrebarii cu buricul!

IoanaMami inca 4 saptamani si poti rasufla ususrata! stai cumintica si te odihneste/plictiseste acum, ca dupa, n-o sa mai poti

MSymo, ce putin mai ai pana sa o cunosti pe Diana...citind postarea ta, m-au apucat emotiile.Si sotul meu, gravid a 2-a oara, imi spune ca e curios sa o cunoasca pe bb, se gandeste cum o fi sa ai si fata...restul "durerilo" le-am experimentat, asa ca , in principiu, stim la ce sa ne asteptam, si DA, sotul tau are dreptate, nasterea nu se compara cu ce urmeaza...este infinit mai greau sa suferi pentru durerea puiului tau decat pentru a ta.

Mirunam, succes la cumparaturi...noi de rechizite si manuale am scapat ca le cumpara scoala, am cumparat doar camasi albe si ghiozdan.

Ana_o sper din suflet ca esti bine!

Alinushca, asa eram si eu cu sofatul...acuma banda intai, viteza legala, oprit la galben la semafor etc...

Andreea, mami de baiat si 31+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Neata ursuleti!

Ana, sper ca ai trecut cu bine noaptea si nici o problema de la accident! Si eu am avut unul, dar mic de tot, la prima sarcina, o tanti care imi statea in coste ca sa zic asa, s-a oprit direct in mine. Dar bine, noi eram in trafic jam, si in afara ca mi-a sifonat fundul masinutei mele nou noute ( avea 1 luna si abia cateva sute km la bord ) nu am patit nimic. Tanti insa a fost tare speriata cand m-a vazut ca eram gravida!

Eva sa iti traiasca puiul!

Parizienele mele au fost dementiale! In prima seara, dupa ce le-am scos din cuptor la 12 noaptea am devorat doua mari, fierbinti, un deliciu!!

Alina (31 sapt) si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

buna dimineata

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Buna Burtici,

Eva, La multi anisori puiului! Sa petreceti cat mai frumos impreuna si sa va bucurati de o zi splendida!

Ioana, respecta indicatiile medicului si sigur se vor ameliora lucrurile, nu mai e mult pana la 36s, o sa vezi ca pt puiul tau nu mai conteaza timpul, o sa treaca repede.

JoAnn, sper ca problemele de azi-noapte sa nu revina ever .

Ana_o Vad ca si tu esti aventuroasa ca mine,treci din una in alta dar din pacate nu mai suntem singure, trebuie sa gasem putere sa trecem cat mai bine din aceste experiente si sa nu afectam bebetii. Imi pare bine ca macar din povestea asta a iesit ceva bun, un bebe in pozitie craniana! Tot raul spre bine! Ai grija de tine si sper ca emotiile sa nu fi fost ft mari!

Multa bafta fetelor care se duc azi la cursuri, sa ne mai impartaseasca si noua din pareri, eu cu Anya ne ducem la un sediu privat pt cursuri o data pe saptamana! Beatrice pun baza in tine ca pui intrebari ft bune, iar fetele cu experienta ne raspund ft frumos!

Azi am multe pe cap, ma misc o leaca mai greu, deh piciorul imi da inca batai de cap (degetul cu unghia mai exact) dar trebuie sa le rezolv si in plus, e ziua de nastere a unei ft bune prietene, si ea insarcinata si o sa-i tin companie. Prin urmare, sper sa nu alerg capitole dupa voi si va pup cu drag!

Va doresc o zi cat mai linistita, fara evenimente urate, doar fericite!

Madalina27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Buna dimineata, burtici!!

Azi dam si noi de baut o limonada sau fresh. Am schimbat semnatura, intram in saptamana 31. Azi sau maine merg si eu la eco, imi doresc sa vin cu vesti cat mai bune, ca bebita sa fie bine.

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

buna dimineata

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 30+ cu

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

neata fete LA MULTI ANI TUTROR CE POARTA NUMELE DE MARIA

ieri am avut o zi plina, am spalat o parte din hainutele pt bebelina si am umblat sa mai bifez catre ceva pentru bagajul de spital

miruna scoate ceaiul pentru cinste...de data asta cald sa fie ca parca imi tot da tarcoale o raceala

ana imi pare rau pt tine...dar capul sus problemele vor trece mai usor

mistic sa inteleg ca aseara ai fost la eco sa vezi bebele

Doamne ai grija si de noi 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Buna dimineata, burtici!!
Azi dam si noi de baut o limonada sau fresh. Am schimbat semnatura, intram in saptamana 31. Azi sau maine merg si eu la eco, imi doresc sa vin cu vesti cat mai bune, ca bebita sa fie bine.
30+

Felicitari Alexxa!

Sa dea Domnul sa te ajute sa stea cuminte pana la 40! Si bafta multa la echo!

Ma alatur si eu cinstei! Azi facem 28 de saptamani, intram in a 29 a!!! Iuhuuu, trece timpul!

Sa dea Domnul ca toate burticile sa scape de probleme si sa aiba parte macar de-acum de sarcini usoare si la termen!

Madalina27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

'Neatza, burtici! Astazi schimb prefixul la semnatura, asa ca dau de baut cappucino cu lapte, ceai de fructe, limonada

Ana_o, te asteptam sa ne spui ca ai trecut noaptea cu bine

Eva, La multi ani lui Luca, sa va bucurati de el si sa aiba parte numai de lucruri frumoase si multa dragoste!

Ioana_mami, nu mai e asa mult pana la 36 de saptamani, cand bebe nu mai e prematur daca s-ar naste si poti sa te linistesti. Priveste partea buna a lucrurilor, dr. nu a considerat ca e atat de grav incat sa te interneze iar tu te poti bucura de confortul de acasa (mare lucru).

Eu am domit bine, doar 2 treziri la baie: una pentru mine, una pentru Sofia Nu am visat grozav, insa stiu ca sunt doar vise de gravida

Victoria, mami de Anna Sofia, 30+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

buna burtici ......nu am mai scris k am fostt f ocupata....insa am citit aproape tot ce ati scris..eu sunt prinsa cu mutat,sunt nasa samb asta.si otin intr-o alergatura de 2-3 sapt
noi suntem bine,am fost ieri la dr la contr lunar,suntem bine...va spuneam eu k la screening la 22 sapt dr mi-a zis k am lichid putin,acum dr meu a zis k e suficient si k bebelina are picioare lungi(inalta k tasu)

vroiam sa va intr: mi-a zis dr k dp um ar tb sa am 26 sapt si 1 zi dar dp ecograf am 27....eu acum dp care sa ma iau..dp um sau ecograf?
si a 2-a INRTB: din toate prescurtarile de pe foaia care ti-o da de la aprt ecograf care este pt lungimea fatului....k acolo am maimulte date cu cmp
pup

26 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput