Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (103)
Raspunsuri - Pagina 4
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinushca apropos, cine se imbraca cu ceva vizibil ca sa ne serveasca drept loc de intalnire ? |
restul sa va puneti ceva nu foarte invizibil sa va reperam in poze...
Salutare, gagiques!
Maine e zi mare, face fi-miu 2 anisori si trebuie serbat cum se cuvine...in 3. Ca asa e frumos si ne place, fara balamuc. Maine mancam prajituurriii! Ce ati pofti, va rog?
Nu stiu cand au trecut acesti 2 ani.
Intreba cineva daca luam fier, eu iau Tardyferon ca am hemoglobina mica mica.
Legat de ritual de baie noi nu am avut asa ceva. Luca a facut baita in baie din prima zi adus de la spital, pe salteluta aceea de care va vorbeam pusa in cadita lui. Curatat ochisori nu a fost nevoie nu curgeau, curatat buric cu alcool de 70 grade asta era lege, si asta 13 zile pana a cazut buricul cat si dupa. Crema nu ca m-am ferit sa il ung cu diverse creme si nebunii decat cu crema de galbenele Bio cand avea o pielicica mai uscata- f rar. Nu s-a iritat niciodata la fund deci fara creme cu zinc, nu l-am limpezit cu ceai, nu am fiert apa de baie. Dar am luat temperatura cu termometrul de baie, asta e clar ca nu eram sigura ca le am...si cam atat.
Dupa baita il uscam mereu mereu cu foehnul dat la minimum pt ca nu i-am pus ever caciula in casa ma ales in somn de teama sa nu se sufoce cu ea, asa ca se culca cu parul uscat fara caciula.
A adormit mereu leganat de ta-su pe muzica lui DJ Shadow...cam asta era ritualul, sau Amy Winehouse...
Nu a avut dermatita atopica sau iritatii, exeme, ne-a ferit Dumnezeu, nu colici, nu conjunctivita, asa ca se poate...si toate astea fara apa fiarta si racita sau ceai...cum a facut mama mea...
Din punctul meu de vedere fff importante si imposibil de sarit sunt temperatura baitei, a apei, uscatul parului dupa baie si curatatul buricului.
Apoi o sa vina si masajul, o sa va explice pediatrul. Asta daca sta...al meu nu prea...
Ca termometru am un Chicco, electronic, fff bun, l-am luat din farmacie din RO atunci. Eu sunt multumita, are sonda ok mai ales ca se ia temperatura rectal.
Oana, bine ca nu ai patit nimic!
Eu azi am fost la ginecolog la controlul lunar, bebe Noah e f bine, l-am prins la ecografia de rutina cascand, dragul de el...Mi-a recomandat o centura speciala pt a doua sarcina impotriva durerilor de ligamente si niste colanti care se recomanda contra edemelor....e bine de stiut.
Cam astea, daca mai pot mai citesc si revin. Daca nu, noapte buna, ca in Ro e cam tarzior...
Eva & Luca (08.09.2008) acum 23+ cu Noah (30. 12. 2010)
EvaF spune:
Nu stiu daca v-am zis, fi-miu repeta de cateva zile intruna: "Ti ca te iube?"
Eva & Luca (08.09.2008) acum 23+ cu Noah (30. 12. 2010)
crisis81 spune:
Buna seara burtici! Azi n-am avut timp deloc de forum si acum ma chinui sa recuperez si sa raspund si eu pe masura ce citesc:
sugubina mancarimile prevestesc intr-adevar vergeturile asa ca baga crema cat cuprinde. Poti incerca ulei de masline in combinatie cu capsule de vit E. Fac minuni.
sorinaalex am mai scris dar ma repet. Masa de infasat pentru mine a fost mana cereasca. Am inercat sa imbrac fata si in pat si nu ma mai puteam ridica, eu avand probleme cu coloana. Atentie doar sa fie foarte stabila si sigura, sa nu existe posibilitatea sa cada bebe.
Eu am patut transformer si masa de infasat e chiar langa patut.
trimit dupa 3 ore
Cris mami de Teodora si 30+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
Ioana_Mami spune:
Buna noapte ursoaicele mele...
Eu am avut azi o vizita foarte trista la doctor...
Am colul scurtat si dilatat , placenta cu grad de maturitate grad 2...pe scurt RISC DE NASTERE PREMATURA...
Prin urmare pana pe 20 sept mi s-a impus repaos total la pat si tratament cu gynipral (pe care scrie in prospect "pentru iminenta de avort si nastere prematura"...si tareeee m-a speriat).Pe 20 sept ma voi duce la un nou control.
Am plans toata ziua , eu sunt fff activa si nu stiu ce o sa ma fac acasa....
Azi m-am dus la birou dupa doctor , mi-am strans laptopul si ce mai aveam nevoie si am plecat spre casa , zici ca ma batuse cineva.
Sotul meu iubit s-a invoit de la munca si el si a venit sa ma linisteasca , sa ma alinte , sa ma rasfete.
Doamne ajuta-ma sa ajung la 36 de saptamani , minim!!!
Regret atat de mult ca nu m-am protejat mai mult , ca am suparat bebica atat de tare incat vrea sa iasa afara inainte de vreme...
Asadar pregatiti-va sa oferiti suport moral unei mamici care este sechestrata in pat ...asta dc vreti
Mamicile care ati fost/sunteti "legate de pat"...cu ce va omorati timpul???
Pupici ptr toata lumea
Fericita 31+ Raisa Maria
douradoudou spune:
ioana ...stai cuminte..fa tratamentul si o s avezi ca si bb-elina o sa stea cuminte inca cateva saptamani
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 30+ cu
JoAnn spune:
hello fetili
ana o imi pare rau de ceea ce ti s-a intamplat...sper ca ai avut o noapte fara complicatii...asteptam vesti
ioana stai linistita in patuc, ia tratamentul prescris si totul o sa fie bine ,
eu deja nu mai stiu cate luni am de cand stau in pat...cam de la 9 saptamani...
chiar ieri vb cu o prietena ca in 24 de ore, daca stau in picioare 1 ora,dar cred ca e mai putin..si asta repartizata in mers la baie , dus sau poate scot 1 min capul pe balcon sa mai iau aer...
in rest...net, tv, citit, dormit uneori..plictisit...cam asta e ...
ieri am avut o zi buna dpdv al contractiilor...pana azi-noapte pe la 2 si ceva cand a batut un vecin la usa sa ne intrebe daca nu aven inundatie ca ii curge apa in casa...nu era de la noi...dar cred ca m-am speriat ca dupa aia au inceput niste contractii cam dureroase...cred ca am avut vreo 5 in un sfert de ora ...am bagat juma de gynipral si au incetat...dar toata noaptea m-am foit rau de tot...ba ma durea soldul stang, ba nu aveam pozitie buna, ba au inceput bubulinele miscarea...
hai ca m-am plans destul de dimineata...
pup fetele
JoAnn spune:
eva multa sanatate fiului tau
mirunam spune:
Eva, La Multi Ani baiatului sa fie sanatos, fericit si iubit si sa va bucurati de el si el de voi!
Sugubina succes la magiun. Abia astept sa imi spui cum a iesit ca eu nu cred ca mai am curaj sa fac la tuci...la cat a durat. Rezultatul e bun dar probabil era si mai bun daca il faceam la lemne. Radeam cu sotul ca daca trebuia sa ii bagam lemne pret de 10 ore ramaneam fara mobila
Va si fug cu Emanuel sa cumparam rechizite!!!
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 30 +
amelia_ilie spune:
Eva, La multi anisori puiului! Petrecere frumoasa!
Ioana, stai cumintica in pat, mai e putin pana la 36s, o sa vezi cum trece timpul, mai ales ca presupun ca laptopul l-ai luat ca sa mai lucrezi de acasa .
JoAnn, imi pare rau pentru problemele de azi-noapte .
Si eu am avut o noapte urata, m-am perindat pe la baie din ora in ora, chioara de somn si cu motanul dupa mine (de cand cu vremea mai rece e attachment la piciorul meu). Si pe la 5.20, dupa ce sunase ceasul, a venit al meu din dormitor sa-mi spuna ca-l doare rau spatele, asa ca ne-am cuibarit toti in sufragerie, cu motan cu tot si am mai stat pana pe la 5.50, cand m-am urnit la dus.
25+
alinushca spune:
mai Ana nush cum or fi altii dar eu care eram shofer nervos de pleca cu scartz de la stop ca sa fie primu la urmatoru stop... si faceam depasiri peste depasiri si ma enervau mai toate femeile si batranii din trafic ma gasesc de la o vreme incapabila sa ma mai concentrez sa fac asa ceva. Merg numai cu viteza legala si chiar si asa parca se desfasoara totul in reluare si observ mult prea tarziu chestii potential periculoase... asta apropos de prea multii idioti care nu se asigura si vor sa intre in tine si pe care noi nu mai avem rapiditatea sa ii evitam... nush, dar eu una in afara de situatiile de nevoie absoluta ma voi abtine de la condus pana dupa ce nasc. Doar cazul meu.
despre gelul ala e minunat ce scrie pe acolo dar se gaseste efectiv in vreo farmacie ca la cautare pe net nu am gasit nimicutza... daca o fi ca si lipiciul ala special care se foloseste de vreo 10 ani prin america iar la noi este SF...
Mami de (28.10.2008) si bb2 s 31