Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (103)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Ana, ce ghinion!!! Ma bucur ca sunteti bine, stai cumintica si ai grija de voi.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Letzy, felicitari pentru bebe in grafic!

Ana, prin ce-ai trecut ... Iti tin pumnii sa fie totul bine dimineata. Noroc ca bebe e bine si intors cum trebuie . Odihneste-te bine si maine sa ne dai vesti bune.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Ana, ai grija de tine!!!Off, saracuta de tine,numai necazuri ai avut in ultimul timp...stai cumintica si vei vedea ca totul va fi perfect de acum incolo
Fetelor,astazi am fost la eco. "Iepurasul" meu are 1450g (plus,minus 150g), doctorul zice ca tinde sa creada ca are cam 1500-1550 dupa cum l-a vazut el. Totul e bine,m-am topit cand l-am vazut...este atat de frumos, are niste falcute mici, ca o papusica. Imi amintesc ca aceleasi sentimente le-am trait si la ecografiile pe care le-am facut cand eram gravida cu Nicholas. Pe masura ce avanseaza sarcina, pe atat eco mi se par mai spectaculoase . Bb este in pozitie craniana, cu coloana pe partea stg. La eco s-a jucat cu un piciorus, si-l pune pe cap, a parut ca l-a si bagat in gurita o data . Colul are 2,9cm, deci e foarte bine tinand cont de faptul ca nu a scazut in ultima luna, desi merg la serviciu, conduc etc.
Joi ma duc sa-mi fac analizele de sange, urocultura si sumar de urina. Le recoltez la medicul de familie si platesc ce nu e decontat. Imi convine asa, pt ca ei lucreaza tot cu Medlife, unde le-am facut mereu.
Somn usor va doresc

Claudia 29+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Aulio Ana saracuta de tineee..Ce nenorocit ala sa fie asa neantent. Ma bucur ca esti bine.Daca ai cel mai mic simptom sa chemi salvarea ca nu e de gluma. Multa sanatate si incearca sa te linistesti!

sugubina 26+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Da, Ana, incearca sa te odihnesti. Este si dl. Iubi cu tine acum?

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Claudia felicitari pentru bebe frumusel si jucacios!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Nu am reusit sa adorm, sunt plina de ganduri... iata ce am citit:
"exista in farmacii un gel minune, DIANATAL, care ajuta foarte mult in nasterea naturala."
Dianatal gel obstetric este special conceput pentru asistarea nasterii vaginale.
Produsul se utilizeaza in timpul nasterii vaginale, pentru a usura nasterea atat pentru mama, cat si pentru copil, si pentru a proteja perineul. Gelul obtetric formeaza o pelicula bioadeziva cu frictiune redusa in filiera genitala, reducand frictiunea dintre copil si filiera genitala, care ar putea ingreuna nasterea. Poate fi utilizat atat la primipare, cat si la femeile care au nascut cel putin un copil, precum si dupa o operatie cezariana sau pentru completarea nasterii printr-o interventie chirurgicala vaginala. De asemenea, usureaza si scurteaza atat prima, cat si a doua etapa a travaliului, protejand mai ales vaginul, diafragma pelviana si perineul.
Dianatal gel obstetric se aplica pentru examinarile vaginale din timpul nasterii, incepand cu prima examinare vaginala. Se distribuie uniform o cantitate de 3-5 ml gel in filiera genitala, utilizand la fiecare examinare vaginala o manusa sterila. Se poate utiliza un aplicator vaginal flexibil pentru o aplicare imbunatatita. Se aplica 2-3 ml gel in fata regiunii care urmeaza a fi examinata.

Ana
31+s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Va multumesc mult!
Am contractii... si mu, domnul iubi este la Bucuresti.

Ana
31+s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Ana, draga mea,ai grija de tine...sa de Dumnezeu sa treci cu bine peste asta!

Alinushca, centura de mi-am luat-o a costat 45 ron , e cu arici reglabila si lata.Stiu mamici mai minione care nu putut-o folosi din cauza latimii. eu am rugat farmacista sa deschida cutia si am probat-o ca sa imi dau seama cam cum s-ar aseza. modelul e cel de aici http://farmaciaverde.util21.ro/produs_2167_centura-postnatala-reglabila-sana-apollomod.html

Misticgirl, col lung in continuare!

Andreea, mami de baiat si 31+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

ana imi pare rau ..dar bine ca sunteti bine asta e ste cel mai important..ai grija de voi

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 30+ cu

Mergi la inceput