Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (103)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Inacat morfologia in saptamana 29? eu stiu ca se face in saptamanile 32-34.
Ana la multi ani si pentru azi.
Symo majoritatea sunt cu lumina tip neon, deoarece in cel mai scurt timp corpurile de iluminat cu incandescenta vor fi scoase dupa piata. Deja becurile de 100W nu se mai gasesc.

Fetele care recolteaza celulele la CB unde ati ales sa va fie depozitate? Azi merg si eu sa semnez contractul si mi-au spus ca am de ales intre Bucuresti, Cluj, Slovacia.
30+

eu am ales Bucuresti. Morfofetala de trim 3 se face in sapt 28-30, asa stiam eu

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

neata burtici!!!

hop si eu...doar ce m-am trezit..si chiar am dormit bine...acum bag o portie de fidea cu lapte si va citesc..
Aseara aventura....ca tot povestea Ana ca a intrat cineva in ea cu masina...si noi era sa se intample la fel aseara..doar ca noua ne-a taiat calea un tampit de taximetrist de a pus sotul o frana...ca nu stiu cum de nu am iesit prin geam..am simtit ca mi s-a mutat burta...ce am putut sa-i zic lu ala nici mie nu mi-a venit sa cred... noroc ca n-am avut dureri sau contractii...

siiiiii....mi-am gasit cuvertura...am si cumparat-o....am mai scaapat de un stres..azi merg sa iau si aplice pt hol..

joann ai grija de tine si sa ne ti la curent cu ce ai...ar trebui sa-ti dam PM cu nr nostru si tu cu al tau ca sa ne poti da mesaj...multa sanatate.

sunset..miere multa cu lamaie,ceai caldut de tei, si sareeee...pe mine ultima data sfatul mirunei a fost f bun..m-a scapat de antibiotic....am facut multa gargara cu sare

fluturash vrei sa spui ca alocatia la bebe nu va mai fi 200 de ron in cei 2 ani?? nu pot sa cred...

va pup si revin

28+ cu
si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

La multi ani tuturor sarbatoritelor cu numele Ana!

Dupa cum probabil stiti de la 1 iulie nu se mai dau banii pt trusou - 150 ron si alocatia nou-nascut 230 ron http://www.protectiacopilului6.ro/document.php?doc=49

Mami fericita si implinita de Iulia si 26+

Da, stiam

30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Sunset, pentru rosu in gat - propolis/propolis cu vitamina C, Isla Moos (sunt minunate insa nu se gasesc in toate farmaciile), echinaceea/echinaceea ci vitamina . Pentru infectie in gat - pe langa cele de mai sus gargara cu apa/ceai si sare. Ai grija de tine sa nu avanseze. La prima raceala nu mai puteam sa inghit si dupa cateva zile abia mai deschideam gura. M-am salvat cu sarea.

Ana, LA MULTI ANI!!!

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 30 +

Mi-am notat si eu reteta si i-am dat-o si surorii mele ca mereu are probl cu gatul

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Deci din toate astea :
*aloca#355;ie de stat (200 lei/lun#259; - 0-2 ani, 42 lei/lun#259; - 2-18 ani);
* aloca#355;ie nou-n#259;scut (230 lei) ;
* contravaloare trusou (150 lei);
** indemniza#355;ie cre#351;tere copil (85% din media veniturilor, sau 600 lei/lun#259;);
*stimulent cre#351;tere copil (100 lei/lun#259;).

Nu se mai da alocatia nou nascut 230 lei si contravaloare trusou 150 lei?

30+

nu mai stiu ce e cu stimulentul de 100 ron. dupa cum vezi se dau decat 85%, respectiv 600 ron si 200 ron pana la varsta de 2 ani

Mami fericita si implinita de Iulia si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Neata fetele!

Azi dau suc de portocale am facut 27s! Inca una si intram oficial in trimestrul trei.
Auziti sunt cam suparata-e a doua oara cand ma pune sa repet urocultura!! Pe formularu de rezultate scrie asa: Bacteriurie<100.000 UFC/ml (prezente trei specii bacteriene-posibila contaminare). UFC=unitati formatoare de colonii. Va rugam repetati recoltarea.

Eu cand am recoltat inainte m-am spalat jos, m-am uscat si dupa am recoltat in recipient steril (cumparat de la farmacie) din jetul de mijloc.

Voi ce parere aveti? Am facut ceva gresit? Ce sa fac diferit la urmatoarea recoltare? PLs help cu sfaturi ca ma ia cu disperarea.

Asa se face corect recoltarea si eu cred ca laboratorul contamineaza probele. Eu zic sa schimbi laboratorul!
Cand recoltezi, sa nu iti tragi chiloteii dupa ce te-ai spalat (ex. poate nu iti vine sa faci pipi chiar atunci, ) ca sa nu se contamineze proba.
Eu sunt o veterana a infectiilor urinare si o singura data mi s-a intamoalt sa o repet din cauza aceasta, si anume, contaminarea!

Apropo de infectie urinara...eu la altreilea tratament cu antibiotice, tot nu simt vreo imbunatatire ! Nu stiu... dar alt taratament, al 4-lea, nu mai fac!

Eva, La multi ani lui Luca! La fel si noi ... fara caciulita, fara curatat ochi (nu a fost niciodata nevoie), de fapt, eu am cel mai sanatos copil din lume!
Eu nu am stiut pana acum la un an si 11 luni ce inseamna varsaturi, temperatura, rosu in gat, conjunctivita, enterocolita, muci cu tona, etc! Va doresc un copil la fel!

poze

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Fetelor, raportez o seara nashpa, si o dimineata si mai nashpa. Am bagat un plans mic pana la firma in masina, acu parca m-am racorit. Sotul se uita la mine in momentele astea ca la circ. A invatat ca orice ar zice ma face sa plang si mai rau si ca nimic nu e bine. De abia astept luni cand am programare la dra sa il vad pe bebe mic. Nu l-am mai vazut de la 28 de saptamani, un record pentru mine in sarcina asta...

s31 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

nu v-am spus ce vis am avut...aveam un bebe si trebuia sa-i dau sa suga, doar ca lui nu-i placea tatica si imi zicea ca vrea biberon,dar cu gaura mica sa nu se inece, de la Avent...m-am trezit buimaca...Aaaa si mai spunea ca vrea sunca presata,,,,valeu.....

miruna ce program de smotru ai astazi??? eu vroiam sa spal,dar la noi este cam innorat si cred ca va ploua..asa ca nu am sa am unde intinde rufele...te

28+ cu
si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Pentru toate Anele !
Azi noapte am visat fetita (de cateva zile ma tot gandesc oare cum arata), si avea niste gene lungi si ochisorii rotunzi si negri

Apropo de legat, sora mea si-a scos polipii si i-au pus camasa de forta. I-au legat mainile la spate, stand in sezut pe un scaun. Bietul copil, s-a panicat asa rau, incat cu toata adrenalina a reusit sa desfaca siretul si a aruncat tava cu sange direct in fata dr-ului! E traumatizant, mai ales ca avea 12-14 ani.

Danaint, de ce ai plans, de emotie?

Symo 33+ Diana Nicole
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Ratusca ce nume va avea printesa ta?

Symo 33+ Diana Nicole
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput