Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (103)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

morfologia de trim 3 se face intre 30-34 prteferabil in 32...la 28 -29 se face echo...gen morfologie dar nu se numeste asa...

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Am fugit, ma duc pana la Kiabi. Afara e frig si eu nu am pantaloni, nu-mi mai vine nimic.

Symo 33+ Diana Nicole
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

eu am crezut ca e gluma aia cu legatul...dar vad ca nu prea...

si 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Ratusca ce nume va avea printesa ta?

Symo 33+ Diana Nicole
AMR 4 SAPTAMANI

symo vrem sa-i punem Ana-Maria..

28+ cu
si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

fac eu capitol nou

si 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Ana la multi ani!!! la multi ani tuturor mamicilor cu numele de Ana, sa aveti parte de nasteri usoare si bebici cuminti si sanatosi.

JoAnn imi pare rau de probeleme tale. Sper sa vii inapoi de la spital cu vesti bune. Multa sanatate

27+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

capitolul 104

si 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Deci din toate astea :
*aloca#355;ie de stat (200 lei/lun#259; - 0-2 ani, 42 lei/lun#259; - 2-18 ani);
* aloca#355;ie nou-n#259;scut (230 lei) ;
* contravaloare trusou (150 lei);
** indemniza#355;ie cre#351;tere copil (85% din media veniturilor, sau 600 lei/lun#259;);
*stimulent cre#351;tere copil (100 lei/lun#259;).

Nu se mai da alocatia nou nascut 230 lei si contravaloare trusou 150 lei?

30+

nu mai stiu ce e cu stimulentul de 100 ron. dupa cum vezi se dau decat 85%, respectiv 600 ron si 200 ron pana la varsta de 2 ani

Mami fericita si implinita de Iulia si 26+

fetelor pai nu au taiat si din cei 85%...acum parca sunt 70% nu?

Doamne ai grija si de noi 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Pentru toate Anele !
Azi noapte am visat fetita (de cateva zile ma tot gandesc oare cum arata), si avea niste gene lungi si ochisorii rotunzi si negri

Apropo de legat, sora mea si-a scos polipii si i-au pus camasa de forta. I-au legat mainile la spate, stand in sezut pe un scaun. Bietul copil, s-a panicat asa rau, incat cu toata adrenalina a reusit sa desfaca siretul si a aruncat tava cu sange direct in fata dr-ului! E traumatizant, mai ales ca avea 12-14 ani.

Danaint, de ce ai plans, de emotie?

Symo 33+ Diana Nicole
AMR 4 SAPTAMANI

Sincer nu stiu exact de ce am plans Aseara m-a enervat intai sotul ca monta un telefon nou si mi se parea ca tranteste prea rau cutiile pe acolo. Imi venea sa il strang de gat. Apoi el a plecat la alergat, si m-a enervat cainele care e deprimat de vreo saptamana, si face fitze. Ii zicem cainele emo Apoi nu am reusit 2 ore sa gasesc telecomanda de la video player (inca e disparuta in actiune) si m-a bufnit plansul
Iar de dimineata cand am vazut ca picura, mi-am dat seama ca nu pot sa ma incalt in papucii care i-am purtat toata vara, si am incercat balerini, care absolut toti ma strang asa ca m-am incaltat cu o pereche de UGG-uri de lana, singura pereche din casa care imi vine. Si uitandu-ma in oglinda mi-am dat seama ca arat ca o balena cu picioare de elefant - aici a inceput din nou plansul isteric

Nasol cu legatul asta. Si foarte urat cu sora ta... Doamne! Pai ce, suntem animale? Nu stiam ca se practica asa ceva. Daca indrazneste vreunul sa ma lege, ii musc Trebuie sa invat de la caine cum se maraie fioros

s31 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Neata cikas

Raportez cu mandrie ca aznuapte la doo am terminat magiunul! A scazut la cam un sfert, e o pasta densa, cu gust bestial , nu e nici dulce nici acru-e chiar perfect; nu am pus picior de zahar! Sunt absolut incantata de rezultat si inainte sa plece Pufi la Cluj luni il pun sa imi ia 10kile! Ma destrabal sapt viit cu magiun.

Sa nu credeti ca am stat de fundul lui-la ora 17 l-am bagat in cuptor si cand mai imi amiteam mai frecam putin in el. Noaptea tot imi e fragmentata ca merg la cisi asa ca dadeam o fuga si pe la magiun.

Joann multa sanatate si sa ne tii la curent cu ce ti se intampla.

ALEXA1985 se face o morfologie ca sa se vada dezvoltarea completa a cordului pe la 28s. Si ultima si cea finala e aia de zici tu de 32s.

sunset_zuzi multa sanatate! Sa manci fructe ca organizmul tau sa aibe putere sa lupte contra racelii! Pt raceala naturist sa iei si echinacea = cum zice si Beatrice . Sunt la Plafar niste pliculete. Le faci cu apa calda ca pe Fervex si is bune.

sugubina 27+ cu Puficele

Mergi la inceput