Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (103)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Inacat morfologia in saptamana 29? eu stiu ca se face in saptamanile 32-34.
Ana la multi ani si pentru azi.
Symo majoritatea sunt cu lumina tip neon, deoarece in cel mai scurt timp corpurile de iluminat cu incandescenta vor fi scoase dupa piata. Deja becurile de 100W nu se mai gasesc.

Fetele care recolteaza celulele la CB unde ati ales sa va fie depozitate? Azi merg si eu sa semnez contractul si mi-au spus ca am de ales intre Bucuresti, Cluj, Slovacia.
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

neata dupa ce am luat oscilococcinum si m-am ferit cum am putut de raceala tot nu am scapat ....MA DOARE GATULLLLL de aseara am simtit ceva dar am luat un Homeovox crezand ca scap si ghinion...nu am scapat
fetele care au trecut prin asta in sarcina dati-mi si mie cateva remedii naturiste pt gat. Propolis am voie?

Doamne ai grija si de noi 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinaalex spune:

Neatzaaaaa
Ana, la multi ani! Sa ti se implineasca toate dorintele!
Joann, sa te intorci repede de la spital numai cu vesti bune.
Sunset, vitamina C cu propolis ai voie, iar mie mi-au trecut durerile cu 2 pastile.

Eu si colul meu de 2.7 cm am avut un exces de zel marti sa mergem la gimnastica. M-am simtit tare bine imediat dupa, insa de ieri din timpul noptii m-au luat durerile de burtica. Ieri am stat toata ziua in pat iar acum dupa inca o noapte de utrogestan vad ca sunt mai bine. Mama nebuna si denaturata!

Va pup si sa aveti o zi usoara si frumoasa!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

fluturasha23 azi am fost in Obor si inauntru in magazin erau o gramada de standuri cu camasi si halate. Imposibil sa nu gasesti sa iti placa ceva.Si aveau si nasturi in fata, cat sa iti iasa 10sani nu doi.

sugubina 27+ cu Puficele

multumesc sugubina, o sa ma duc si eu sa vad.

Mami fericita si implinita de Iulia si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Sunset, pentru rosu in gat - propolis/propolis cu vitamina C, Isla Moos (sunt minunate insa nu se gasesc in toate farmaciile), echinaceea/echinaceea ci vitamina . Pentru infectie in gat - pe langa cele de mai sus gargara cu apa/ceai si sare. Ai grija de tine sa nu avanseze. La prima raceala nu mai puteam sa inghit si dupa cateva zile abia mai deschideam gura. M-am salvat cu sarea.

Ana, LA MULTI ANI!!!

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

La multi ani tuturor sarbatoritelor cu numele Ana!

Dupa cum probabil stiti de la 1 iulie nu se mai dau banii pt trusou - 150 ron si alocatia nou-nascut 230 ron http://www.protectiacopilului6.ro/document.php?doc=49

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

ratusca, symo, mama mea a avut cerclaj atat la mine, cat si la sora mea, iar nasterile s-au derulat diferit. Adica la mine, dupa ce i-a scos firul, au inceput contractiile, iar la sora mea a mai durat doua saptamani (depasise termenul). Are dreptate medicul vosttru!

alexxia, multumesc pt. caruciorul din listuta!

poze

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 23+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Sunset, pentru rosu in gat - propolis/propolis cu vitamina C, Isla Moos (sunt minunate insa nu se gasesc in toate farmaciile), echinaceea/echinaceea ci vitamina . Pentru infectie in gat - pe langa cele de mai sus gargara cu apa/ceai si sare. Ai grija de tine sa nu avanseze. La prima raceala nu mai puteam sa inghit si dupa cateva zile abia mai deschideam gura. M-am salvat cu sarea.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 30 +

saru`mana mi-am mai luat o cutie de oscilococcinum si un borcan de miere....o sa beau lapte cald cu miere, fac si gargara cu sare ...si cu oscilo la 6 ore si sper sa scap si sa nu se agraveze

Mergi la inceput

sorinaalex saru`mana de sfat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Deci din toate astea :
*aloca#355;ie de stat (200 lei/lun#259; - 0-2 ani, 42 lei/lun#259; - 2-18 ani);
* aloca#355;ie nou-n#259;scut (230 lei) ;
* contravaloare trusou (150 lei);
** indemniza#355;ie cre#351;tere copil (85% din media veniturilor, sau 600 lei/lun#259;);
*stimulent cre#351;tere copil (100 lei/lun#259;).

Nu se mai da alocatia nou nascut 230 lei si contravaloare trusou 150 lei?

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

La multi ani tuturor sarbatoritelor cu numele Ana!

Dupa cum probabil stiti de la 1 iulie nu se mai dau banii pt trusou - 150 ron si alocatia nou-nascut 230 ron http://www.protectiacopilului6.ro/document.php?doc=49

30+

Mergi la inceput