Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (103)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
douradoudou spune:
70..la 1.70....
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
![](rugaciune.gif)
si
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/EvaF/EvaF.jpg)
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou 70..la 1.70.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
72kg , la 1m71. In saptamana 25 de sarcina, da?
Eeeee, parca te simti oleaca mai bine, asa-i?
Am plecat de la 57kg
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Eva & Luca (08.09.2008) acum
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
douradoudou spune:
da dar la tine nu se vede..la mine daaaaaaaa..si la fata m-am ingrasat..offf
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
![](rugaciune.gif)
si
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
alinushca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui douradoudou
alina ce spui tu acolo e urat...chiar se practica asa ceva???ma refer la legat ...si chiar descurajeaza in halul asta nasterea normala???..brrrrr horror alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) ![]() si ![]() ![]() |
nu stiu cati din 70+ de oameni care erau in sala nu au luat toata povestea ca pe ceva firesc doar pentru ca le-a fost prezentata de o "moasha".
imaginile prezentate aratau clar picioarele imobilizate de la genunchi si pana la varful degetului cu niste feshe groase albe, strans... nu era o gluma... lasand la o parte toate celelalte aspecte descrise care nu sunt absolut deloc o "nastere naturala" cum au vrut ei sa o numeasca.
azinoapte am visat numai cezariana si am retrait in vis senzatiile
![](plang.gif)
cel mai impotant m-au convins ca nu stiu nimic despre nasterea naturala dupa cezariana si ca nu sunt safe pe mana lor pana vine medicul care pare sa fie bine informat.
Mami de
![](avion.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
JoAnn spune:
hello fetili
raportez o noapte oribila plina de contractii dureroase mai mult sau mai putin, somn aproape deloc
ma pregatesc sa plec la spital...
daca nu apar azi pe aici inseamna ca m-au internat.
pup fetele
![](smiley_pregnant.gif)
mirunam spune:
Fetelor eu sunt socata de povestea cu legatul picioarelor. Am crezut ca este o metafora, nu ca nu ar fi fost clar ce a scris Alinuscha ci pentru faptul ca sincer nu credeam ca exista asa ceva. La nasterea naturala minunat ar fi sa poti sta in ce pozitie doresti atat in travaliu cat si la expulziei, nicidecum legata. Apoi oricate dureri ai avea nu ajungi la ustensile si nu cred ca te apuci sa tragi dr de halat, mai ales ca nimic din toate astea nu sunt la indemana. Sunt oripilata si pace. Ganditi-va de doua ori daca vreti sa nasteti acolo, indiferent de sistemul de legare .
Incidental am vazut ca la noi in spitale se practica legatul de pat din comoditatea de a nu te ocupa de pacient. Trist. As interzice lucrul asta.
Beatrice, Amalia... pai e gaura neagra pentru ca dispar chestii si mai dispar si eu vreo 3-4 ore pentru o curatenie decenta . Va doresc copii ordonati
.
Doura pe acolo sunt si eu cu kg asa ca nu te mai plange ca ma faci sa ma simt grasa . La mine ce e ciudat e ca am slabit la fata si am o burta maaaare si tuguiata, ca o piramida
Ana asta cred ca e ultima rasuflare de energie, dupa imi iau locul pe tron si dau ordine
Ma duc sa ma holbacesc la stiri si revin cand va treziti
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin
30 +
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
amelia_ilie spune:
Buna dimineata burtici !
LA MULTI ANI! pentru toate Anele, mici si mari!
Am reusit sa citesc ce-ati scris aseara.
Eu sper sa nu ma lege nimeni, ca cred ca lesin. ma simt cumva claustrofoba legata (nu-s claustrofoba deloc, dar legata... nu raspund de mine).
JoAnn, sanatate multa, sper sa vii sa ne povestesti ca nu e nimic grav.
Miruna, cauta repede tronul, pregateste-l si prezinta-l familiei, sa se familiarizeze.
Va urez o zi superba, fara dureri, ganduri negre si probleme de greutate (eu nu va zic cate am, ca-s rotunda si la fata si la burtica... )
25+
alinushca spune:
JoAnn, sanatate multa si sa nu fie cazul de internari!
Si eu plec in sfarsit la consult. O sa imi stea pe buze intrebarea cu legarea picioarelor... sa vad daca am timp de ea ca merg la spital unde e f aglomerat si am si alte intrebari. Tineti-mi pumnii pls, ca nu am mai fost de la 22 de sapt
Mami de (28.10.2008) si
bb2 s 31
ALEXA1985 spune:
Si mie imi este pofta de Cola. Offf.
Citat: |
citat din mesajul lui ukume24 Ana ma bucur mult ca esti ok si multumim de gustari ![]() Ieir am facut o pizza tare buna si azi mi-am adus la servici. Cum pizza nu merge fara Cola abia astept sa ma desfat cu un pahar. daca am avut un viciu de care nu am scapat in timpul sarcinii acela a fost Cola. ma apuca cate o pofta cateodata de numa si recunosc ca mai beau cate un paharel. Incerc cat mai rar dar recunosc ca se mai intampla ![]() ![]() ![]() S-a intamplat minunea mult asteptata! |
![](smiley_pregnant.gif)
![](fetita.gif)