Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (103)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Am ajuns si eu la firma, am fost la plimbari si cumparaturi. Voi v-ati apucat sa faceti deja bagaju de spital? Eu mi-am luat un halat dragut, 2 camasute, si apoi m-am oprit.

Cele care stiti de Euroclinic, ce trebuie sa mai luam la noi?

Ana, imi pare tare rau sa aud de intamplarea neplacuta! Bine ca nu a avut repercursiuni...

In legatura cu sindromul cuibului, eu il experimentez de ceva vreme Si nu doar cu camera lui bebe. Acum am fost sa imi cumpar niste perne, ca mi s-a pus pata ca nu le mai suport pe cele fantezie de pe pat din dormitor. Si am facut curat in dulapuri, la haine, am dat saci de haine, apoi in dulapul de pantofi. iar vineri fac in camara. Sotul zice ca sunt usor nebuna

s31 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

corinaica merci de gandurile bune. Si lu Pufescu ii plac aripile alea..mie nu prea ca is picante. Da imi plac crispy cu sosu lor de usturoi!! Sotii nostrii vor fi ori cei mai iubiti ori cei mai handraliti si chinuiti..cu trei fete!! haha.

Joann mi vida nici eu nu am putut dormi! si am venit de la Obor rupta..da asta e nu s-a legat! Cerceii ii punem la maternitate - doar daia ni i-a cumparat acuma sa ii avem pt marele moment. Intr-adevar draguta cumnata. Spune-i sotului ca e mai bine in maternitate sa le puneti, pac le inteapa repede si e si steril si dupa uita..Sunt cercelusi asa mici si delicati de bebe! Nu atarna urat.
Si noi doream baieti..dar cand am aflat ne-am bucurat si acum e super incantat-deh fetitele lu dady!

sugubina 27+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

corinaica merci de gandurile bune. Si lu Pufescu ii plac aripile alea..mie nu prea ca is picante. Da imi plac crispy cu sosu lor de usturoi!! Sotii nostrii vor fi ori cei mai iubiti ori cei mai handraliti si chinuiti..cu trei fete!! haha.

sugubina 27+ cu Puficele

foarte tare, m-am prapadit de ras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Ce liniste e pe aici. Se vede ca au fugit fetele la curs

Momentan cred ca m-am potolit pe ziua de azi. Nu de alta dar am terminat dulapurile si am scapat si de gaura neagra... camera copilului dezordonat

Peste o saptamana o sa va povestesc cum am facut laringita tipand dupa cei doi eroi sa puna lucrurile la loc, sa stranga etc... ma si vad cu burtoiul pe canapea tipand in stanga si in dreapta .

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Ce harnicute sunteti!

Eu in afara de curatenia saptamanala si din cand in cand (cam la 2 saptamani) o curatenia ceva mai aprofundata, nu ma laud cu chestii grele. Inca. Nu de alta, dar in mod sigur ma va ma apuca o data o tentativa de curatenie generala absoluta. Mai greu cu hainele, ca nu prea am unde sa le pun si e tare greu cu spatiul. Eu mi-as schimba casa, dar n-am cu ce...

25+

Mergi la inceput

Noi ne-am apucat de facut castraveti, gogo si sa punem ardei tocati la conge. Mama daca nu am curatat la gogo si la ardei...Bine ca mi-am pus un serial si stau in fund si curat. Acum Pufescu se kinuie sa ii toace.

sugubina 27+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Si eu trebuie sa ma aprovizionez cu gogosari si ardei pentru congelator. Dupa salariu, probabil, ca pana atunci... m-a secat enel-ul.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

De unde ati cumparat camasi pentru alaptat - ma intereseaza cu nasturi mai multi in fata - puteti sa-mi recomandati vreun magazin?

Mami fericita si implinita de Iulia si 26+

Mergi la inceput

fluturasha23 azi am fost in Obor si inauntru in magazin erau o gramada de standuri cu camasi si halate. Imposibil sa nu gasesti sa iti placa ceva.Si aveau si nasturi in fata, cat sa iti iasa 10sani nu doi.

sugubina 27+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Am fost la curs. Alinushca, nu ai venit, ca m-am uitat dupa o tipa cu poncho rosu, dar nu am vazut niciuna. In schimb, m-am intalnit cu Diana, care cred ca m-a recunoscut prima data dupa exclamatia:"Aolo, ce stare de lesin am!"
Da, a fost un curs despre nasterea naturala, cezariana, ne-a aratat cum se face o epidurala, ne-a aratat filmulete cu cele 2 nasteri. Eu una am stat cu evantaiul mai mult pe fata, n-am putut sa ma uit, sincer!
Urmatorul curs va fi despre lauzie si ultimul ne plimba prin spital, ne da atestatul si ne vorbeste despre ingrijirea nou-nascutului, curs la care am mai luat parte o data la modulul trecut.
Eu as vrea sa fac un modul numai cu si despre ingrijirea nou-nascutului.

Aveti dreptate, am mai aprofundat cartea "mama si copilul"si este ok, doar ca(poate nu am ajuns inca la capitolul respectiv)uite, de ex, curatarea ombilicului, nu-mi spune clar ce unguente sa folosesc, lucru care s-a spus la curs, de ex.

30+

Mergi la inceput