Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (103)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Eu una nu mi-as chema sotzul sa asiste la nastere nici moarta. Daca la cezariana este o operatie in definitiv, la naturala.......eu una daca as fi barbat n-as mai face sex cu nevasta-mea mult timp apoi.

Pt cele interesate, la Filantropia este rooming in. Orice mamica care isi doreste bebicul in camera, poate solicita acest lucru. Ne-a zis ca e mai greu la cezariene ca esti buimaca, cel putin in prima zi.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

gaura neagra... camera copilului dezordonat

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

gaura neagra... camera copilului dezordonat

30+

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Mamici harnice si shopaholice!
Nici nu stiu cui mai vreau sa-i scriu..., de la atatea prajituri, s-a urcat zaharul in neuron si nu mai face fata.
Ioana_Mami... sa nu te panichezi, sunt sigura ca gandirea pozitiva face totul! Ai vazut si tu, sunt multe burtici cu repaus la pat si au facut fata eroic. Plus ca tu nu mai ai mult pana la marea intalnire!
JoAnn, imi place de tine ca esti mereu vesela si optimista, indiferent! Pupici sa treaca tot ce te deranjeaza!
Miruna, de unde mai ai energie?????
Si cate cumparaturi zilele astea!!!! Se vede ca ne apropiem de termen, peste cateva saptamani vom vorbi numai de bagajul de spital, hainute, patut... toate cele. Copilasii nostri sunt niste norocosi cu mame ca noi, atatea cumparaturi, renovari, amenajari... am vazut intr-o zi, langa un magazin alimentar, o mama cu 2 copii, care cersea. Cel mare n-avea mai mult de 2-3 ani, iar cel mic inca sugea... si m-am gandit la stresul meu legat de mobila copilului care a costat 30 mil vechi(un pat, comoda si salteaua) si saraca femeia asta n-avea cu ce sa-si hraneasca puii. M-am simtit neputincioasa tare si m-a afectat rau imaginea aia. Mentionez ca era intr-adevar o femeie saraca, se vedea si se cunosc cele care sunt doar niste hoate inselatoare. In fine, suntem niste mame minunate, punct.
Ca sa fiu in ton cu voi, am gasit si eu gresia pentru balcon(numai eu puteam gasi gresie pt balcon in Tg Jiu), problema e transportul, sunt 31 mp si cantareste, nene, nu gluma. Bineinteles, si perdeaua pentru dormitor tot aici am comandat-o, vineri e gata, abia astept s-o pun!
Pana pe 10 octombrie sunt gata toate, atunci o sa vina mobila pentru bebe si pe la inceputul lunii e gata si bucataria cu dressingul. Deci suntem in timp cu toate. Abia astept sa punem poze cu ce-am amenajat pentru bebe, nu stiu cine zicea c-o sa-i dea lacrimile cand le va vedea pe toate, gata... cred ca si eu ma inscriu in peisaj.
Beatrice, numai tu ai fost la curs? Cu Diana? Si restul fetelor?? Ca si la intalnire, mai mult am vorbit si mai putin am mers...
Va pup pe toate, revin cand imi mai amintesc ce am vrut sa scriu.

Ana
31+s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

beatrice am fost la curs, si m-am intalnit cu Lore1983 N-am vazut pe nimenea cu revista cu super bebe

La mine concluzia e clara: ce au incercat ei acolo sa prezinte ca fiind normale frizeaza cu succes aberantul. Pentru cineva neinformat probabil nu e nici o diferenta. Insa diferenta este foarte mare. Ce ne-au zis ei la curs practic este ca o femeie nu este capabila sa nasca si are nevoie de o pleiada intreaga de proceduri si de injectii ca sa reuseasca. Wrong! Eu am sa fac tot posibilul sa nu ajung pe mana lor si la nevoie am sa aleg un alt spital de stat unde stiu ca nu am sa fiu legata de picioare de la genunchi si pana in varful degetului in expulzie...

Corina, fac tot posibilul sa nasc la Euroclinic.

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Despre cartea Mama si copilul, eu am varianta din 2006, conteaza f mult editia, probabil cu cat e mai veche, cu atat si limbajul mai altfel. Eu sunt f multumita de ea, chiar e un ghid excelent.
Legat de junk-food, la Mac chiar nu prea ai ce alege sanatos, dar la KFC aripioarele si crispy eu mai mananc. Ce-i drept, am vreo 4 luni de cand n-am mai mancat, dar de poftit, am poftit la ele grav, prin aprilie/mai. Atata timp cat nu faci exces, nu ai cum sa te incadrezi la vreo categorie de risc pentru bebe. Consumam ce poftim, dar cu masura, asta e cel mai important. Bine ca mi-ati adus aminte, sa "bag" o portie de crispy si sos cu maioneza sambata, mai ales ca avem si musafiri weekend-ul asta si ei vin pentru cumpaturi in Buc, deci mall 100%.
Am facut legatura cu odiseea noastra si patutul lui bebe cand a zis cineva de ursuleti si mi-am amintit ca marginea de sus e facuta din cristale si sunt desenati 2 ursuleti pe patut. Mi-a fost asa drag... mai ales ca atunci cand l-am comandat, am uitat complet de ursuletii nostri, pur si simplu asa a fost sa fie.
Raportez miscari de fotbalist la mine in burtica, cred ca a ajuns zaharul in sangele lui David si acum debordeaza de energie!
Ah, plus ca burtica mea nu mai prea e burtica, azi mi s-a parut si mai mare. Si chiar nu e doar o parere... mai creste?!

Ana
31+s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

beatrice am fost la curs, si m-am intalnit cu Lore1983 N-am vazut pe nimenea cu revista cu super bebe

La mine concluzia e clara: ce au incercat ei acolo sa prezinte ca fiind normale frizeaza cu succes aberantul. Pentru cineva neinformat probabil nu e nici o diferenta. Insa diferenta este foarte mare. Ce ne-au zis ei la curs practic este ca o femeie nu este capabila sa nasca si are nevoie de o pleiada intreaga de proceduri si de injectii ca sa reuseasca. Wrong! Eu am sa fac tot posibilul sa nu ajung pe mana lor si la nevoie am sa aleg un alt spital de stat unde stiu ca nu am sa fiu legata de picioare de la genunchi si pana in varful degetului in expulzie...

alina ce spui tu acolo e urat...chiar se practica asa ceva???ma refer la legat ...si chiar descurajeaza in halul asta nasterea normala???..brrrrr horror

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 30+ cu

Mergi la inceput

eu am varianta capraru din 2009..dar tot limbaj depasit..

si 30+ cu

Mergi la inceput

si eu consider ca sotul nu are ce sa caute in sala de nastere..ala este doar momentul nostru..mama&bebe..inainte si dupa da e normal sa fie langa noi

si 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

Aoleo, ai vorbit serios cu legatul sau era o metafora? N-am mai auzit de asa ceva...

Victoria, mami de Anna Sofia, 30+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput