Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (103)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

si eu am o fata football-ista..ma loveste f tare...plus ca e sunt putin ingrijorata:nu stiu cand doarme..mereu primesc lovituri..ea ma trezeste..si adorm "leganata" de lovituri la ficat sau coaste sau altele..depinde cum stau..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Eu una nu mi-as chema sotzul sa asiste la nastere nici moarta. Daca la cezariana este o operatie in definitiv, la naturala.......eu una daca as fi barbat n-as mai face sex cu nevasta-mea mult timp apoi.

Pt cele interesate, la Filantropia este rooming in. Orice mamica care isi doreste bebicul in camera, poate solicita acest lucru. Ne-a zis ca e mai greu la cezariene ca esti buimaca, cel putin in prima zi.

30+

He! He! Nu e chiar asa, nu l-a tinut in spate decat interdictia data de doc pana la 6 luni. Sunt mai rezistenti de cat par .

Madalina
mami de Isabella Andreea si 31+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinaica

eu i-am facut fetei gaurele la 2 sapt dupa nastere si a fost ok. asa cum zice Joy i-am tinut in alcool sanitar 24 de ore inainte. Joy fetitei tale de ce nu i-ai pus? daca nu te deranjeaza intrebarea

Nu ma deranjeaza deloc intrabarea. Sofia s-a nascut la 36 de saptamani, cand am scos-o din spital avea 2,7 kg. Mama avea 3 perechi de cercei pregatiti, doar sa aleg la externare. LA cat de fragila mi s-a parut, si la modul grosolan in care insista asistenta sefa am zis ca nu atarn nimic de copilul meu si nu vreau sa-i pricinuiesc nici o durere.

Si asa a ramas, si mie si sotului ni se pare ca Sofia e perfecta asa, nu ii trebuie o pereche de cercei ca sa o "inrolam" in randul fetitelor . Evident, cand isi va dori ea, vom face si pasul acesta.

Victoria, mami de Anna Sofia, 30+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Am ajuns si eu la firma, am fost la plimbari si cumparaturi. Voi v-ati apucat sa faceti deja bagaju de spital? Eu mi-am luat un halat dragut, 2 camasute, si apoi m-am oprit.

Cele care stiti de Euroclinic, ce trebuie sa mai luam la noi?

s31 Lucas Petru

La Euroclinic te primesc DOAR cu buletinul si dosarul tau de analize. Eu insa, mi-am cumparat papuci fiindca au niste papuci de unica folosinta tare incomozi.

Symo 33+ Diana Nicole
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Noi am ajuns la saptamana 31, si suntem inca bine. Am in continuare dureri la burta, dar doctorul le-a pus pe seama ruperii ligamentelor dintre muschi (asta daca l-am inteles eu bine). A zis ca se intampla la sarcina a doua destul de des si ca tot ce poate sa-mi dea e o doza prescription de Advil dar l-am refuzat ca avea niste contraindicatii pentru bb. Mergem la eco saptamana viitoare sa vedem ursuletzul si sa-i facem prima estimare de greutate. Am un pic de anemie in ciuda faptului ca iau fier de ceva timp, dar incep sa cred ca e doc un pic cam "prea catolic" cu rezultatul la analiza asta. Tot saptamana viitoare aflu si daca am vreo sansa sa nasc natural sau nu.
Am facut cumparaturi pentru bebe, mai mult pentru ca a aparut o oferta tentanta de la un magazin de copii de pe aici. Luau inapoi carut, car-seat, patut, playpen, basinet si scaun de copil si iti dadeau reducere 25% la cele pe care le cumparai noi.
Noi aveam de la Isabella dar se mai stricasera asa ca le-am schimbat.
Mai am de luat pompa de san pentru mine si ceva hainutze, dar nu ma grabesc, mai am cel putin 8 saptamani.
Isabella a fost 2 saptamani peste termen, asa ca nu ma astept la mari schimbari de la bb2.

Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Mai Alinushca,am intrat in sala cu revista, dar asa aveam o stare de lesin ca eu cred ca o tineam strans in mana facuta sul. Referitor la legat, asa se procedeaza la orice interventie, nu te leaga fedeles acolo, nu va inchipuiti asa ceva. Eu am mai avut interventii si mereu s-a procedat asa, te leaga de forma, cu o fundita....rozcat sa nu-ti alunece mana, piciorul.A si zis, sa nu te atingi de halatul doctorului, de ustensilele de acolo, ca din acel moment nu mai sunt sterile.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Iar referitor la injectii, etc, au expus toate procedurile posibile, acum tu poti refuza ce nu-ti convine. La cezariana, de ex, a spus ca exista anestezie rahi, peridurala si totala.Si a vorbit cate putin pt fiecare. Acum depinde de tine pe care o alegi. Tre sa stam de vorba cu doctorul nostru si impreuna sa luam decizia care ne convine si care ar fi spre binele nostru. Nu cred ca ne forteaza nimieni sa facem ce nu am vrea, decat daca este cazul.

30+

Mergi la inceput

madalina aia se numeste round ligament pain ..ligamentele se intind dar nu se rup..bine ca nu ai luat advil..din cate stiu e ibuprofen si ala nu prea e ok in sarcina

si 30+ cu

Mergi la inceput

m-am urcat pe cantar..si sunt in stare de soc..

si 30+ cu

Mergi la inceput

Pai doc a zis ca este safe pana in saptamana 32 cand poate sa provoace scaderea lichidului placentar si a mai zis ca in unele cazuri se poate sa inchida legatura dintre esofag si trahee la bb prea devreme. Si i-am zis ca desi ma doare, nu-i nici pe departe asa de rau incat sa fug la pastile imediat. Vroia sa-mi dea 600mg de trei ori pe zii.
Eu i-am zis ca tot ce vreau de la el e sa-mi spuna clar cat e de grav si cat il afecteaza pe bb, ca daca zice ca nu-i grav nu mor ca ma doare un pic.
Pic de somn la birou, sunt terminata pentru ca de cateva saptamani nu pot sa dorm ca lumea noaptea. Singura pozitie de dormit este ori pe o parte ori pe cealalta si dorm cate o ora apoi ma trezesc ca ma dor oasele la bazin si trebuie sa ma intorc. Abia astept Noiembrie.

Madalina

Mergi la inceput