Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (103)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sunset_zuzi/sunset_zuzi.jpg)
sunset_zuzi spune:
joan la partea cu cercei din cate stiu eu este mai bine sa le faca gauri cand sunt mici pentru ca nu sufera atat de tare ca atunci cand mai cresc ...sa speram ca le pun cerceii in spital (depinde si de spital)...prietena mea ia facut gauri fetitei in spital si asistenta ia pus in urechi ata si cerceii ia adus inapoi in cutie
Doamne ai grija si de noi 29+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
andreeacc spune:
Sugubina, sa stapaneasca fetele sanatoase cerceii.
Eu tot in maternitate vreau sa ii fac gauri.
Fetelor, cu pepsi/cola si cate un kfc mai pacatuiesc si eu...asta este, sunt ferm convinsa ca nu pateste bb nimic de la cateva aripioare mancate in 9 luni.
Andreea, mami de baiat si
31+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
andreeacc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sunset_zuzi joan la partea cu cercei din cate stiu eu este mai bine sa le faca gauri cand sunt mici pentru ca nu sufera atat de tare ca atunci cand mai cresc ![]() ![]() Doamne ai grija si de noi ![]() ![]() |
ata? nu se infecteaza?
Andreea, mami de baiat
![](oac.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
asa creste bebelusa
JoAnn spune:
corina , sotul meu initial
vroia baieti , cand am aflat ca a o sa avem fete era bucuros...si nu prea. acu toata ziua pupa burtica... fetele lu tata in sus , fetele lu tata in jos
fetele care puteti smotrui...va invidiez enorm
...eu eram obsedata de curatenie...acu nu pot face nik...si cateodata asa ma enervez ...
![](smiley_pregnant.gif)
Joy21 spune:
![]() ata? nu se infecteaza? Andreea, mami de baiat ![]() ![]() ![]() asa creste bebelusa www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care |
o fi fost chirurgicala. si cerceii tb tinuti in spirt/alcool alb mai mult timp inainte sa-i puna daca ii pune atunci cand face gaura. stiu din auzite, ca Sofia n-are
![](icon_smile.gif)
Victoria, mami de
![](hippi.gif)
![](gravida.gif)
David Lloyd George
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sunset_zuzi/sunset_zuzi.jpg)
sunset_zuzi spune:
joy bine ca ai zis de cercei ca sa ii pun si eu in spirt atunci
Doamne ai grija si de noi 29+
corinaica spune:
eu i-am facut fetei gaurele la 2 sapt dupa nastere si a fost ok. asa cum zice Joy i-am tinut in alcool sanitar 24 de ore inainte. Joy fetitei tale de ce nu i-ai pus? daca nu te deranjeaza intrebarea
mirunam spune:
Milaaaa... eu tot mai pacatuiesc cu cate chestie de fast food. Sunt constienta ce contin dar o data la nspe luni nu e o drama. Ca de obicei ceea ce este nesanatos este si tentant si gustos.
JoAnn, nu pierzi nimic sincer. Da intr-adevar e mai bine sa ai facute toate astea inainte sa se nasca copilul dar daca m-ai vedea nu ai regreta. Ma misc ca un urangutan beat. Mai misc ceva, mai stau jos, mai ma tin de spate, merg ca o barca...
Eu inca incerc sa ma obisnuiesc cu o curatenie normala nu obsedanta, sper sa reusesc sa nu ma mai afecteze orice urma de pe geamuri
Beatrice, exprimarea din Capraru nu mai este asa actuala dar pana si remediile mi se par actuale si sanatoase. Acum orice carte si curs iti recomanda chimicale comerciale. Acea carte iti recomanda tratamente eficiente si ceva mai curate, ca asta se gasea cand a fost scrisa. Un singur lucru mi s-a parut absurd, ca mama sa poarte halat
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin
30 +
andreeacc spune:
joy, multumesc de pontul cu cerceii tinuti in alcool/spirt, nu mi-ar fi dat prn cap
Andreea, mami de baiat si
31+ cu
asa creste bebelusa
andreeacc spune:
citat din mesajul lui mirunam Ma misc ca un urangutan beat. Mai misc ceva, mai stau jos, mai ma tin de spate, merg ca o barca... MIRUNA cu Emanuel ![]() ![]() |
ete asa-s si io, tocmai ce am spalat cateva farfurii si m-am asezat ca ma doare mijlocul, dar nu ma las
![](icon_smile_big.gif)
Andreea, mami de baiat
![](oac.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
asa creste bebelusa