Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (103)
Raspunsuri - Pagina 12
douradoudou spune:
eu nu am citit ce are tardyferon-ul..stiu ca este tot sulfat de fier asa cum era si cel din liban ..si daca are ulei de ricin este vreo problema??..anyway mie asta mi-a fost recomandat de medic si stiu destule tipe care au luat tardyferon in timpul sarcinii..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 30+ cu
mirunam spune:
Andreea m-ai descris perfect cu curatenia...
Si eu sunt in toiul unei ordinii si curatenii obsesive. Am luat fiecare colt la frecat, pana in ianuarie - februarie nici ca mai face cineva curatenie ca asta. Mai mult decat sindromul cuibului e sindromul experientei . Pana si masina de spalat o pun zilnic sa nu ramana nimic murdar. Cand s-a nascut Emanuel l-am pus pe sot sa spele un teanc de haine si sa le intinda... erau intinse pa calorifere, pat si... lustra!!!
Sugubina sa ii poarte sanatoase!!! Spor la magiun
Fetelor va invideiz ca va intalniti chiar daca la curs. Astept relatari.
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 30 +
douradoudou spune:
mie nu-mi faceti pofta cu mizeriile de la kfc sau mc..sorry dar eu nu as da nici cainilor de pe strada mancarea aia...prefer sa stau in bucatarie si sa fac eu burger din carne normala proaspata si fara grasimile alea mizerabile ...cand ma gandesc la fast-food-urile asteaam in faa imaginea unor artere ingrosate ..spital..operatie...obezitate..si multe altele...
si 30+ cu
beatrice75 spune:
Am citit si eu cate ceva din cartea de care tot ati vorbit pe forum:"Mama si copilul" de Capraru, da este utila, dar cam invechita. Ca ma gandeam ca nu as mai face cursurile daca am aceasta carte cu mine, dar diferenta este ca la curs imi spune exact crema/unguentul dezinfectant pe care il pot folosi pt san, pt eritem, pt ombilic, etc.
30+
corinaica spune:
fetelor nu ma intelegeti gresit, eu nu zic ca sunt sanataose, dar asa pofta imi fac cateodata, ca doar vorbeati de cola
la sarcina cu fii-mea am rupt-o intr-o salata de rosii si chiftelute, facute de manuta mea
douradoudou spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corinaica fetelor nu ma intelegeti gresit, eu nu zic ca sunt sanataose, dar asa pofta imi fac cateodata, ca doar vorbeati de cola la sarcina cu fii-mea am rupt-o intr-o salata de rosii si chiftelute, facute de manuta mea |
cu pepsi mai "pacatuiesc " si eu..dar ma abtin cat pot..
si 30+ cu
douradoudou spune:
am si eu cartea lui capraru de la 1 sarcina..chiar daca limbajul e putin cam depasit mie mie se pare ca are f multe chestii utile
si 30+ cu
JoAnn spune:
salut fetele
am incercat iar sa dorm, dar mai mult de o jumatate de ora nu mi-a iesit, ca m-au apucat iar contractiile.
felicitari fetelor care au schimbat semnatura , sa ajungem cu bine la final
sugubina ce gest frumos din partea cumnatei ,... sa poarte puficile sanatoase cercelusii ,cand s-or naste.
apropo o sa le pui cerceii in spital sau mai astepti ???
eu am zis ca o sa le cump cercei la bubuline,sa le punem in spital, dar al meu se crizeaza ca sunt prea mici si il apuca mila...
aaa...eu vreu sa le cumpar diferiti ...pitici de ai mei
corina bine ai venit
sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirunam Cand s-a nascut Emanuel l-am pus pe sot sa spele un teanc de haine si sa le intinda... erau intinse pa calorifere, pat si... lustra!!! |
super tare frate
Doamne ai grija si de noi 29+
corinaica spune:
JoAnn multumesc! si pe tine te invidiez cu gemenutele tale. sotul tau si al sugubinei vor fii cei mai iubiti barbati, numai acasa vor avea 3 fete.